Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ανασύρθηκαν μερικά από τα "αξιόπιστα ευρήματα" του Ινδικού Ωκεανού - Καμία σχέση με το χαμένο Boeing...

πηγή : idiois ommasi
Πλοία που αναζητούν το αγνοούμενο Μπόινγκ της πτήσης MH370 της εταιρείας Malaysia Airlines ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα απο τον Ινδικό Ωκεανό, αλλά διαπιστώθηκε πως δεν έχουν σχέση με το χαμένο αεροπλάνο, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.
Ήταν απ' ό,τι φαίνεται η πρώτη φορά που κάποιο από τα οκτώ πλοία που βρίσκονται στη νέα ζώνη έρευνας ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα από τον Ινδικό Ωκεανό. Δύο πλοία, το Haixun 01 της Κίνας και το HMAS Success της Αυστραλίας, ανέσυραν "έναν αριθμό αντικειμένων από τον ωκεανό". "Όμως μέχρι τώρα δεν έχει ανακτηθεί κανένα αντικείμενο που να έχει επιβεβαιωθεί πως έχει σχέση με την πτήση MH370", ανακοίνωσε η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας (AMSA).
Τα αεροπλάνα που βρίσκονται στην περιοχή είδαν τα αντικείμενα και τα ανέσυραν αλλά μάταια. Συνολικά οκτώ αεροσκάφη συμμετείχαν στη σημερινή έρευνα η οποία και κάλυψε μια έκταση 97.000 τετραγωνικών μιλίων. (252.000 χιλιόμετρα).
Τέσσερα πλοία βρίσκονται σήμερα στην περιοχή - εκ των οποίων τα τρία είναι κινεζικής σημαίας. Ένα επιπλέον αναμένεται να φτάσει την Κυριακή. Ένα ακόμα αυστραλιανό πολεμικό πλοίο, το HMAS Toowoomba, αναχώρησε από το λιμάνι του Perth και αναμένετα να φτάσει στη συγκεκριμένη περιοχή σε περίπου τρεις μέρες.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Τσάμπα πήγαν τα...διαγγέλματα σε πρωθυπουργικό επίπεδο Αυστραλίας. Τα ευρήματα (τα πρώτα..."αξιόπιστα" όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο Αυστραλός πρωθυπουργός) που ανασύρθηκαν μέχρι τώρα, τουλάχιστον, έχουν σχέση με το χαμένο Boeing όσο οι δημοσκοπήσεις της Alco με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Προφανώς ο μέχρι τώρα χρόνος δεν ήταν αρκετός προκειμένου ο αμερικανικός Στρατός να καλύψει τα ίχνη της κατάρριψης (αφού οποιαδήποτε άλλη εκδοχή δεν μπορεί να έχει λογική βάση, εκτός αν το αεροπλάνο δεν έχει καταστραφεί, αν δηλαδή προκύπτει ζήτημα ομηρείας).
Τουλάχιστον ο Σαμαράς θα μπορεί να αισθάνεται ήσυχος ως ο μη μόνος (φερόμενος ως) πρωθυπουργός που βγάζει διαγγέλματα για να ανακοινώσει μπαρούφες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου