Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ισχυρός σεισμός 5.6 νότια της Ύδρας- Αισθητός από Αθήνα μέχρι Κρήτη!!

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη τη χώρα 8 λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ αναστατώντας τους κατοίκους στην Πελοπόννησο, σε όλο το Λεκανοπέδιο μέχρι και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός μεγέθους 5,6 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα από το νησί της Ύδρας.

Η απόσταση από την Αθήνα είναι στα 86 χιλιόμετρα, ενώ διαφορετικό μέγεθος δίνει το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Συγκεκριμένα, δίνει σεισμό 5,6 Ρίχτερ με εστιακό βάθος μόλις στα 10 χιλιόμετρα.



Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Κρήτη και κυρίως στο βόρειο τμήμα της Κρήτης ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βγηκαν έξω από τα σπίτια τους νομίζοντας ότι ο σεισμός έχει επίκεντρο τη Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου