Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Πούτιν απαιτεί διεθνή καταδίκη των θηριωδιών της ουκρανικής χούντας που σκοτώνει διαδηλωτές. Πού είναι τώρα η Δύση που καταδίκαζε τα ρωσικά στρατεύματα???


Στα άκρα η κατάσταση.

Ο Πουτιν πριν από λίγο έκανε σκληρή δήλωση απαιτώντας από την διεθνή κοινότητα να καταδικάσει τις θηριωδίες των ναζιστών.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ μέσω εκπροσώπου “ζήτησε από όλες τις πλευρές να επιδείξουν ψυχραιμία”. Προφανώς  ζητάει οι φασίστες να…

βομβαρδίζουν ψύχραιμα και οι διαδηλωτές να πεθαίνουν ακόμα πιο ψύχραιμα.


Ειναι που η Δύση καταδικάζει τα… Ρωσικά στρατεύματα! Χούντα σε πλήρη εξέλιξη.

Άλλοι δύο τραυματίες από σφαίρες πριν από λίγο στο αεροδρόμιο του Κράματορσκ.



Παράλληλα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ συνεχίζει στο γνωστό μοτίβο της Δύσης, ότι η Μόσχα πρέπει να δείξει πως πράγματι επιθυμεί μια αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία δεσμευόμενη για συγκεκριμένα βήματα με τα οποία θα αμβλυνθούν οι εντάσεις στις τετραμερείς συνομιλίες της Πέμπτης στην Γενεύη.

"Οι συνομιλίες αυτές έχουν καθυστερήσει καιρό (...) Περιμένουμε ότι η Ρωσία θα κάνει σοβαρά και φανερά δημοσίως βήματα σε αυτές τις συνομιλίες με στόχο την αποκλιμάκωση. Είναι στο χέρι της Ρωσίας να προλάβει μια περαιτέρω κλιμάκωση, η οποία θα συνδεθεί με οικονομικές κυρώσεις", σημείωσε ο Γκάμπριελ.

"Αν η Ρωσία δεν είναι έτοιμη να εξασφαλίσει ότι η κλιμάκωση θα σταματήσει επιτέλους, θα πρέπει να περιμένει ότι η Ευρώπη και η Γερμανία θα είναι έτοιμες να αρχίσουν την τρίτη φάση των κυρώσεων", πρόσθεσε.

"Άκουσα και διάβασα ότι η ρωσική κυβέρνηση απορρίπτει την ευθύνη" για την ενορχήστρωση της βίας στην ανατολική Ουκρανία, σχολίασε εξάλλου κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο.

"Αναμένουμε να αποστασιοποιηθεί σαφώς από τη βία στην ανατολική Ουκρανία κατά τρόπο που οι ενδιαφερόμενοι να το καταλάβουν και να μην διεκδικούν ένα έμμεσο πράσινο φως από την Μόσχα", κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με την ύπαρξη ενός αντίστοιχου δότη. Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: doctorelviswhyte@gmail.com ή τι μας βοηθά +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή