Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ...

 

διμουΤελικά τα όσα είπε για το Αγιος Φως έκαναν τον Νίκο Δήμου στην άκρη  αφού τον ξέβρασε το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα Megaλα συμφέροντα φαίνεται πως δεν άντεξαν τις μπαρούφες του συγγραφέα και για να μην στεγνώσει το Ποτάμι πρίν την ώρα του τον πέταξε στην όχθη.
Το άδειασμα ήταν τέτοιο που ο συγγραφέας είπε το αντίο με ένα κείμενο στο προσωπικό του blog και όχι στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη protagon.gr από την οποία συνήθως αρθρογραφεί.
Όπως επισημαίνει ο συγγραφέας, μετά το άρθρο του για το Άγιο Φως που προκάλεσε σάλο, έστειλε την παραίτησή του. «Δεν πήρα απάντηση, άρα έγινε δεκτή», τονίζει ο κ. Δήμου αφήνοντας αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο κ. Δήμου πάντως διευκρινίζει ότι παρά το «διαζύγιο» από «το Ποτάμι», δεν αλλάζει απόψεις. «Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι και να πιστεύω στον Σταύρο Θεοδωράκη. Λυπάμαι που άθελά μου του έκανα ζημιά. Αλλά ήταν πια πολύ αργά για να αλλάξω», είναι η ακριβής φράση του κ. Δήμου.
Κληθείς να σχολιάσει τις αρχικές δηλώσεις του κ. Δήμου για το «Άγιο Φως», το οποίο εμμέσως ο συγγραφέας χαρακτήρισε ειδωλολατρικό σύμβολο, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδοκίμασε τον συγγραφέα. Ο κ. Δήμου δεν είναι κομματικό στέλεχος, είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Δεν είναι σωστό οι πολιτικοί να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα. Δεν πάω για μητροπολίτης, πάω για πολιτικός».
Μετά το άδειασμα από τον επικεφαλής «του Ποταμιού» από τις απόψεις του, ο συγγραφέας Νίκος Δήμου ανακοίνωσε την παραίτησή του από το νεοσύστατο κόμμα.

.
Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι και να πιστεύω στον Σταύρο Θεοδωράκη. Λυπάμαι που άθελά μου του έκανα ζημιά. Αλλά ήταν πια πολύ αργά για να αλλάξω».
πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου