Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στην Ελλάδα της ΠασοκοΝΔκρατίας, όποιος έχει λεφτά κάνει ό,τι του γουστάρει. Ειδικά άμα είναι εφοπλιστής, βάζει την αστυνομία να επιτίθεται κατά πάντων....

 

petrakis-evert


Πλήθος αντιδράσεων προκαλεί το επεισόδιο μεταξύ του εφοπλιστή κ. Θέμη Πετράκη και της κυρίας Αλεξίας Έβερτ το βράδυ της Κυριακής στο Κολωνάκι με αφορμή το τροχαίο ατύχημα.
Η Ένωση Συντακτών καθώς και αρκετά μέσα ενημέρωσης, καταδικάζουν σε άρθρα και εκτενή ρεπορτάζ τους την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι του ΘΕΜΑΤΟΣ από τους μπράβους του εφοπλιστή.
Διαβάσαμε ότι και το makeleio.gr καταδικάζει επίσης μέσα από την ιστοσελίδα του την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογραφοι της εφημερίδας αλλά και την απαράδεκτη μεταχείριση των δημοσιογράφων μέσα στο Α.Τ Συντάγματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένας αρχιφύλακας με χρυσό Ρόλεξ έδωσε εντολή στους υφιστάμενους του να κλειδώσουν τους ρεπόρτερ μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς καν να έχουν συλληφθεί, ενώ λίγο πριν, το ίδιο πρόσωπο άρπαζε από τα χέρια άλλου δημοσιογράφου το κινητό του τηλέφωνο αναγκάζοντας τον να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε νωρίτερα τραβήξει έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Δηλαδή για να καταλάβουμε, όποιος διαθέτει μπράβους είναι πάνω από το νόμο;
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει όσα πρωτοφανή συνέβησαν χθες εναντίον των ρεπόρτερ Φρίξου Δρακοντίδη, William Faithful και Γιώργου Κοίλιαρη, οι οποίοι κάλυψαν τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι. Οι συνάδελφοι, στην προσπάθειά τους να καλύψουν το γεγονός, δέχτηκαν επίθεση και προπηλακισμούς τόσο από τον εμπλεκόμενο στο τροχαίο ατύχημα εφοπλιστή Θέμη Πετράκη, όσο και από σωματοφύλακές του. Στη συνέχεια αστυνομικοί, οδήγησαν τους συναδέλφους στο αστυνομικό τμήμα, «έσβησαν» φωτογραφίες από το ατύχημα και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο!! Την ίδια ώρα, οι σωματοφύλακες κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι και οπλισμένοι μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Τελικά, οι συνάδελφοι αφέθηκαν ελεύθεροι αργά την νύχτα. Προκαλεί, όμως, τεράστια κατάπληξη η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι εμποδίζουν το δημοσιογραφικό έργο και ανέχονται προπηλακισμούς και φραστικές επιθέσεις κατά εκπροσώπων του Τύπου. Ζητούμε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να λάβει αμέσως μέτρα. Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα δημοκρατικό καθεστώς να δίδεται η εντύπωση ότι η οικονομική ισχύς επιτρέπει την ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά κατά πολιτών και δημοσιογράφων».
Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης ο νεαρός εφοπλιστής κ. Θέμης Πετράκης δεν έχει δώσει σημάδια ζωής μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του χθες νωρίς το πρωί η κυρία Αλεξία Έβερτ για «απειλή και σωματική βλάβη» όπως αναφέρεται στο δικόγραφο. Δεν γνωρίζουμε ούτε το αν τελικά αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στο σπίτι του ή στον τόπο της εργασίας του προκειμένου να προσαχθεί.
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ
Σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για επεισόδιο μεταξύ ιδιωτών που έλαβε χώρα βραδινές ώρες στης 11.05.14, στην περιοχή του Κολωνακίου,, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε διοικητική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου