Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πάνος Καμμένος: Η ομιλία στο Περιστέρι.


20140523-062437-23077961.jpg «Χριστός Ανέστη.
Φίλες και φίλοι,
Απορώ που είναι οι δημοσκόποι σήμερα.
Απορώ που είναι οι πολιτικοί αναλυτές που μνημονεύουν τα κανάλια και τους εργολάβους.
Θα απορούν και αυτοί την Κυριακή το βράδυ, γιατί αυτοί που τους πλήρωναν τόσα χρόνια για να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, για να εκβιάζουν πολίτες, δεν θα υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.
Την Κυριακή 25 Μαΐου τους ανατρέπουμε.
Τους ανατρέπει ο ελληνικός λαός.
Τους ανατρέπουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Όταν είπα στους συνεργάτες μας – που τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό τον αγώνα που έκαναν οι συντονιστικές σε όλη την Ελλάδα – ότι θα κάνουμε την ομιλία στο Περιστέρι, ότι θα κάνουμε ανοικτή ομιλία, μου είπαν «Πρόεδρε γυρίσαμε όλη την Ελλάδα, δεν έχουμε λεφτά, ούτε για να μεταφέρουμε κόσμο από το κέντρο της Αθήνας, ούτε από τον Πειραιά, ούτε από τα Καμίνια, ούτε από την Κηφισιά». Και τους λέω, δεν πειράζει, το Περιστέρι μόνο του μπορεί να γεμίσει μια ολόκληρη πλατεία. Γιατί από εδώ ξεκινήσαμε.
Δεν διαθέτουμε τον πλούτο να έχουμε προβολείς για να δει και ο ελληνικός λαός από την τηλεόραση πόσοι είμαστε εδώ. Θα σας πω όμως ότι συγκινήθηκα μπαίνοντας, βλέποντας πολλούς από αυτούς που ήταν μαζί μου όταν ξεκίνησα πριν από 23 χρόνια εδώ στο Περιστέρι. Ανθρώπους που είπαμε μεταξύ μας την αλήθεια και που δεν αλλάξαμε τίποτα από αυτά που λέγαμε. Γιατί πάντα υποστηρίζαμε μια πατριωτική πολιτική, μια δημοκρατική πολιτική, μια εθνική πολιτική.
Και θέλω να συγχαρώ, από εδώ, τη νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Περιστέρι, τον δήμαρχο, τον Ανδρέα Παχατουρίδη, που δεν μπόρεσε κανείς να τον «καπελώσει». Δεν τον «καπέλωσε» κανείς, γιατί δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον «καπελώσει». Αυτός είναι το συμπέρασμα των δημοτικών εκλογών.
Την Κυριακή, όμως, δεν έχουμε μόνο το δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Την Κυριακή, δεν έχουμε μόνο εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Την Κυριακή, έχουμε δημοψήφισμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τα ψέματα τελείωσαν. Πατριώτες θα πάνε στην Ευρωβουλή, γιατί ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά επιλέγει και το κόμμα που θα ψηφίσει, αλλά και ποιους θα ψηφίσει. Είμαι υπερήφανος για όλες και όλους τους υποψηφίους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Σας λέω ότι είναι δημοψήφισμα, γιατί δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία το βράδυ της Κυριακής, τελείωσαν τα ψέματα. Την Κυριακή το βράδυ ή παραδίδουμε την Ελλάδα στους Γερμανούς ή κρατάμε την εθνική κυριαρχία της χώρας στα χέρια μας.
Η ψήφος, είναι ψήφος σκλαβιάς ή ψήφος λευτεριάς. Είναι ψήφος Δημοκρατίας ή ψήφος δικτατορίας.
Είναι ψήφος Δημοκρατίας ή σκλαβιάς, γιατί εάν την Κυριακή το βράδυ ο ελληνικός λαός εγκρίνει την πολιτική Σαμαρά – Βενιζέλου, Βενιζέλου – Σαμαρά και όχι ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, τότε θα έχει εγκρίνει την πολιτική Μέρκελ.
Και ερωτώ τους συνταξιούχους Έλληνες πρώτα από όλους: Αντέχετε να ζήσετε με 350 ευρώ για 35 χρόνια εργασίας, από την 1η Ιανουαρίου του 2015; Όσοι αντέχουν να τους ψηφίσουν. Όσοι δεν αντέχουν να τους «μαυρίσουν» την Κυριακή το βράδυ.
Καλώ τους 2.100.000 Έλληνες και Ελληνίδες ανέργους, από εδώ, από την πόλη της ανεργίας. Μέχρι την Κυριακή, το όπλο το είχαν αυτοί και το όπλο ήταν ο εκβιασμός και το ψέμα απέναντι στους ανέργους. Τόλμησε ο Σαμαράς να υποσχεθεί 770.000 θέσεις εργασίας στους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά, γιατί είναι πολιτικός απατεώνας.
Από εδώ καλώ τα 2.100.000 ανέργους, την Κυριακή το βράδυ, που θα έχουν το όπλο της ψήφου στα χέρια τους, να στείλουν στην ανεργία τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Να τους στείλουν να πληρώνονται από τις πολυεθνικές της Μέρκελ.
Καλώ τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της χώρας, που είδαν σιγά – σιγά τον κόπο τους να μην πληρώνεται. Καλώ τα θύματα των εισπρακτικών εταιρειών. Από την Κυριακή θα τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο.
Ο εκβιασμός τελείωσε. Να τα μαζεύουν οι εισπρακτικές εταιρείες και οι τραπεζίτες από τη Δευτέρα το πρωί. Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι κυρίαρχη χώρα, εδώ είναι Δημοκρατία, εδώ είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.
Οι «νταβατζήδες» και οι «μπράβοι της νύχτας», που έχουν γίνει σήμερα οι τραπεζίτες, να ξέρουν ότι δεν έχουν καμία ασυλία. Θα διώκονται από τον ελληνικό λαό.
Καλώ, από αυτό το βήμα, όλους αυτούς που εξαπάτησε και λήστεψε η συμμορία Βενιζέλου – Σαμαρά, με το PSI, τους μικροομολογιούχους που λήστεψε, να μαυρίσουν το βράδυ της Κυριακής αυτούς οι οποίοι τόλμησαν να βάλουν «χέρι» στις οικονομίες τους.
Καλώ τα πολλά θύματα, τους ανασφάλιστους Έλληνες, τους οποίους η κυβέρνηση οδήγησε, μετά από χρόνια εργασίας και αυτοαπασχόλησης, να μην έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υγεία. Τα τρία εκατομμύρια Έλληνες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ανασφάλιστοι, να δώσουν και εκείνοι το δικό τους σύνθημα. Και αυτό θα γίνει με την ψήφο του ελληνικού λαού.
Καλώ αυτούς που εξαπάτησε ο Σαμαράς, από αυτό εδώ το βήμα, το 2012, να του πουν ότι το ψέμα δεν περνάει πλέον. Δεν πιστεύει πια σε απάτες ο ελληνικός λαός.
Σημειώσεις δεν έχω συνήθως, αλλά πήρα και τύπωσα πριν από λίγο τα 18 σημεία του Σαμαρά, που είπε από το Περιστέρι, το 2012.
Εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση – λέει – αύξηση χαμηλών συντάξεων, πολυτεκνικών επιδομάτων, ειδικών μισθολογίων. Πέταξε 50 ευρώ σε κάποιους νέους αστυνομικούς ότι δήθεν τους δίνει το κοινωνικό μέρισμα και εξαθλίωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας.
Επίδομα ανεργίας σε μη μισθωτούς, τίποτα. Όχι άλλες μειώσεις μισθών, μειώθηκαν οι μισθοί, από το 2012 μέχρι σήμερα, πολύ περισσότερο από αυτό που περιέγραφαν τα μνημόνια. Τέλος στο χαράτσι, αντί να τελειώσει το χαράτσι, το χαράτσι έγινε μόνιμο. Χρονική επέκταση περικοπής δημοσίων δαπανών και την ίδια στιγμή δίνουν 450 εκατομμύρια ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής, στο ίδρυμα Λαμπράκη και ο ελληνικός λαός είναι στα συσσίτια. Ελάφρυνση – λέει – δανειοληπτών, όχι απλώς δεν ελάφρυναν τους δανειολήπτες, αλλά έκαναν νόμο που λέει ότι εάν κάποιου το σπίτι κάνει 50 ευρώ και χρωστάει 10 ευρώ στην τράπεζα το βγάζουν στο «σφυρί» στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας και τα ρέστα τα κρατάει το κράτος. Δήμευση λοιπόν της περιουσίας των Ελλήνων, αντί για ελάφρυνση δανειοληπτών.
Ενίσχυση – λέει – ρευστότητας της αγοράς. Βλέπω εδώ τους εμπόρους του Περιστερίου, το πρωί είχα πάει στο Πέραμα, ήμουν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία, στην Κρήτη, την Ήπειρο. Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα, στο Αιγαίο, στο Ιόνιο. Δεν υπάρχει πόλη που να μην έχει λουκέτα. Το 80% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχει κλείσει. Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους είναι στο δρόμο και όσοι ακόμα κρατούν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, τα κρατούν για πολύ λίγο ακόμα. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να πληρώνουν από τα 260 δισεκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων τους ημέτερους τραπεζίτες με τα χρήματα του ελληνικού λαού, για να αγοράζουν τα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων. Τα λεφτά θα τα φέρουμε πίσω.
Μιλούσε ο Σαμαράς για αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου, ξέρετε ποια είναι η αξιοποίηση; Η αξιοποίηση είναι ότι έφερε τον Πόλσον, ο οποίος πόνταρε στην πτώχευση της χώρας και αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ, αλλά αγόρασε και την Eurobank Real Estate, δηλαδή τα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων.
Ο Τζορτζ Σόρος, ο απατεώνας φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά αγόρασε, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την Εθνική Τράπεζα. Οι κερδοσκόποι που καταγγέλλαμε και μας έλεγαν ότι λέμε σενάρια είναι τώρα οι μέτοχοι της Ελλάδος, αλλά αυτά τα deal που έκαναν δεν ισχύουν. Θα φύγουν μαζί τους οι κερδοσκόποι, μαζί με τους απατεώνες πολιτικούς.
Δέκατο έβδομο σημείο: Ασφάλεια πολίτη, αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Έχει γίνει η Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων. Δεν υπάρχει άλλη λύση φίλες και φίλοι και αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για οποιαδήποτε σχέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο μέλλον σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Θα καταργήσουμε το Δουβλίνο II, θα αναστείλουμε τη συνθήκη Σένγκεν και η Ελλάδα θα μπορέσει ξανά να αποκτήσει την ασφάλεια την οποία είχε στο παρελθόν.
Δεν θα μιλήσω για τα υπόλοιπα, θα μιλήσω όμως μόνο για το μεγάλο θέμα της φορολογίας. Εδώ θέλω να με ακούσετε και θέλω να με ακούσουν καλά και οι Έλληνες πολίτες που μας παρακολουθούν αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση. Η φορολογία που έχουν βάλει στους Έλληνες πολίτες δεν είναι φόρος εισοδήματος είναι κεφαλικός φόρος. Αυτός ο φόρος απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Δεν είναι δυνατόν να φορολογείς κάποιον για κάτι που δεν εισπράττει. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε φορολόγηση που είναι αναντίστοιχη του εισοδήματος των Ελλήνων. Παραβιάζουν το άρθρο 4 παράγραφος 5 του Συντάγματος και αυτή η παράνομη φορολογία θα λήξει την ημέρα της ανατροπής τους.
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι 63 δισεκατομμύρια ευρώ. Δύο στις τρεις οικογένειες δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν φορολογία, δεν μπορούμε να πληρώσουμε φορολογία. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είναι ότι θα πάνε σε κατασχέσεις σπιτιών, περιουσιών, για να κάνουν τι; Επιχειρούν να κάνουν αυτό που περιέγραφε η Μέρκελ στην πρώτη της επίσκεψη, για να σταματήσει ο Έλληνας να έχει περιουσία. Τους λέμε λοιπόν, δεν είναι νόμιμη καμία κατάσχεση σε κανένα ελληνικό σπίτι και να σταματήσουν να αγνοούν τον πυλώνα που λέγεται Δικαιοσύνη.
Από αυτό το βήμα χαιρετίζω τους δικαστές που πήραν την απόφαση για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και λέω σε αυτά τα κορίτσια που αντιστέκονται «Είμαστε μαζί σας». Χαιρετίζω τους δικαστές εκείνους, ιδίως στο Ηράκλειο Κρήτης, οι οποίοι αρνούνται να δημεύσουν σπίτια πολιτών και τους λέω «Κρατάτε γερά η Δημοκρατία θα αποκατασταθεί σύντομα και οι επίορκοι θα πληρώσουν». Παράλληλα, καλώ το Δικαστικό Σώμα, το οποίο αποτελεί πυλώνα της Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη, μαζί με τους νομικούς της χώρας, μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας και του διαχωρισμού των εξουσιών να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς της εξουσίας. Κάλεσε δικαστή, πρόεδρο πρωτοδικών, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου – λέει – για να αλλάξει την απόφαση σε αγωγή από υπουργό εναντίον μου. Αυτός είναι ο πλέον δυνατός φασισμός που έχουμε ποτέ συναντήσει στην Ελλάδα. Και βεβαίως, να ξέρουν ότι αυτοί που δέχονται τηλέφωνο – που λέει ο κ. Μπαλτάκος σε μια κρίση ειλικρίνειας, σε μια κρυφή κάμερα – να ξέρουν ότι αυτοί οι δικαστές οι οποίοι παραβιάζουν το Σύνταγμα θα ελεγχθούν.
Ο λαός είναι ισχυρότερος και το απέδειξε στη Χαλκιδική, όταν έστειλε τον Πάχτα πίσω στην «Ελληνικός Χρυσός», για να μη φοβούνται οι κρατικοί λειτουργοί, αλλά και οι δικαστικοί, διότι η Δημοκρατία είναι δίπλα τους. Σήμερα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Λαμπράκη, αυτό να το θυμούνται οι συνέταιροι του κ. Σαμαρά, αυτοί που σήμερα χειροκροτούν τον Βορίδη στη Βουλή.
Φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι,
Θέλω να σας πω ακόμη σε αυτή την τελευταία μεγάλη εκδήλωση του προεκλογικού αγώνα ότι τα τελευταία νομοσχέδια στη Βουλή σε συνδυασμό με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου – που αντιμετωπίσαμε σκληρά και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους βουλευτές μας, συγχαίρω τους βουλευτές μας, είμαι περήφανος για την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα – έχουν ξεφύγει πλέον πλήρως από τα όρια της νομιμότητας. Πριν από λίγο, πήρα στα χέρια μου μια έκθεση, για το ποιους ακριβώς αμνήστευσαν από πιθανές ποινικές ή άλλες ευθύνες. Ακούστε λοιπόν:
Αμνήστευσαν με νόμο τους δημάρχους και τα στελέχη των ΟΤΑ που λήστεψαν το κράτος. Για ποιο λόγο; Για να είναι κάποιοι υποψήφιοι;
Αμνήστευσαν κατηγορούμενους για υποθέσεις σε μίζες εξοπλιστικών, την ώρα που διεξαγόταν – και συνεχίζει να διεξάγεται – η δικαστική έρευνα. Γιατί; Φοβούνται μήπως μιλήσουν;
Αμνήστευσαν τις διοικήσεις των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, γιατί τα έπαιρναν σε μαύρες σακούλες από τις διοικήσεις των υποβρυχίων μαζί με πολιτικά πρόσωπα.
Αμνήστευσαν τη διοίκηση του ΟΑΕΕ, προσέξτε γιατί, για να μην έχει – λέει – πιθανές ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που κάποιος από τους 400.000 ασφαλισμένους που δεν έχουν περίθαλψη αυτή τη στιγμή και πρόσβαση στο σύστημα δημόσιας υγείας ή κάποιο από το ένα εκατομμύριο μέλη των οικογενειών των ασφαλισμένων προσφύγει εναντίον τους.
Αμνήστευσαν τη Siemens και χάρισαν δυόμισι δις ευρώ που είχε αποφασίσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής με σύνθεση από όλα τα κόμματα.
Αμνήστευσαν τις διοικήσεις των τραπεζών που δάνεισαν παράνομα τα κόμματα, 250 εκατομμύρια ευρώ το ΠΑΣΟΚ, 220 εκατομμύρια ευρώ τη Νέα Δημοκρατία και τώρα αλλάζουν ΑΦΜ για να τα φάνε.
Αμνήστευσαν τους υπεύθυνους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αμνήστευσαν τους καταχραστές του δημοσίου.
Τους λέμε, λοιπόν, ότι αυτές οι αμνηστίες δεν ισχύουν. Να περιμένουν και θα πληρώσουν όλοι αυτοί που έβαλαν χέρι στο δημόσιο χρήμα.
Η ισονομία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας και εδώ επικαλούμαι τον Μπαστιά. Ο Μπαστιά είχε πει ότι «όταν ο νόμος αμνηστεύει το κρατικό έγκλημα, τότε ανατρέπεται από τον λαό».
Τους ανατρέπουμε λοιπόν την Κυριακή το βράδυ και επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στη χώρα. Επαναφέρουμε την υπερηφάνεια και την εθνική κυριαρχία στη χώρα.
Και για να είμαστε ξεκάθαροι, γιατί πολλά έχουν ειπωθεί σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα: γιατί να ψηφίσω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και να μην ψηφίσω κάποιο άλλο αντιμνημονιακό κόμμα; Απάντηση:
Γιατί οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα πατριωτικό και δημοκρατικό κίνημα, που γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε την πατρίδα και τον ελληνικό λαό.
Γιατί οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε καμία συμφωνία η οποία δεν θα περιλαμβάνει εγγύηση για το όνομα της Μακεδονίας. Τη Μακεδονία δεν την διαπραγματευόμαστε.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εγγύηση για τη μη παράδοση της Θράκης στα σχέδια εκείνων οι οποίοι λειτουργούν όπως λειτούργησαν στο Κόσσοβο και ευχαριστώ και συγχαίρω δημόσια τον Τέρενς Κουίκ, τον εκπρόσωπο του Κινήματος, για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε.
Είμαστε το μόνο κίνημα που στη Θράκη δεν συμβιβάστηκε για να πάρει ψήφους από το τουρκικό προξενείο. Και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν συμφωνίες. Τέτοιου είδους συμφωνίες, λοιπόν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους λέμε ότι δεν επιτρέψουμε ποτέ και για κανένα λόγο να γίνουν.
Καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί αποτελούμε την εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει καμία λύση στο Κυπριακό τύπου «σχεδίου Ανάν ΙΙ», όπου δηλαδή θα γίνει αλήθεια ο εφιάλτης του μακαρίτη του Τάσσου Παπαδόπουλου. Δεν θα γίνει το κράτος της Κύπρου κοινότητα, όπως θέλουν κάποιοι της νέας τάξης πραγμάτων.
Και τέλος, είμαστε εκείνοι οι οποίοι λέμε ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας, το υπέδαφος, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, είναι περιουσία του ελληνικού λαού και δεν θα αποτελέσουν μέρος καμίας εγγύησης. Το τελευταίο σημείο του κ. Σαμαρά ήταν η ανακήρυξη της ΑΟΖ. Γιατί δεν την ανακήρυξε; Δεν την ανακήρυξε, διότι προσπαθούν να τη βάλουν ως εγγύηση για τα ψεύτικα δάνεια, τα οποία ετοιμάζουν να φορτώσουν στον ελληνικό λαό.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, λοιπόν, έχουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα, κόκκινες γραμμές στα θέματα της προστασίας των πολιτών και της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, κόκκινες γραμμές για το ότι θα υπάρχει τιμωρία για εκείνους που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, κόκκινες γραμμές για το ότι θα επιστραφούν τα κλεμμένα πίσω και δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν.
Πρέπει να βγούμε ισχυροί από τις εκλογές της Κυριακής της 25ης Μαΐου. Και την επόμενη ημέρα, οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές μας να είναι εκεί στις Βρυξέλες, για να παλεύουν για τα εθνικά δίκαια.
Εμείς, εδώ, ζητάμε εθνικές εκλογές άμεσα. Δεν φοβόμαστε τις εκλογές. Ζητάμε και απαιτούμε εκλογές τώρα. Και για να είμαι ακόμα πιο σαφής, καλώ τους Νεοδημοκράτες να ανατρέψουν τον Σαμαρά. Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, δεν έχει σχέση αυτός με τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έχει σχέση ο Σαμαράς ούτε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ούτε με τον Κώστα Καραμανλή, ούτε με την Ευρώπη των εθνών – κρατών
Καλώ τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν έχει καμία σχέση ο Ευάγγελος Βενιζέλος με εκείνους οι οποίοι πίστευαν ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Οι δυο σημερινοί αρχηγοί των κομμάτων του χθες, δεν είναι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, είναι οι υπάλληλοι της Μέρκελ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις ταμπέλες των δύο ιστορικών κομμάτων.
Καλώ τους ψηφοφόρους να έρθουν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους καλώ να έρθουν κοντά μας, στο μεγάλο δημοκρατικό και πατριωτικό Κίνημα που ενώνει τους Έλληνες, που δεν θα αφήσει να ξαναχυθεί αίμα σε αυτόν εδώ τον τόπο, για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία στην πατρίδα μας
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν τέτοιες δυνάμεις στο επόμενο Κοινοβούλιο που θα μπορούμε να δημιουργήσουμε-όχι με τους υποταγμένους του μνημονίου και τους εξαγορασμένους της Siemens αλλά με υγιείς δυνάμεις-μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα.
Μια κυβέρνηση, η οποία θα πει ότι 17 δισεκατομμύρια ευρώ τοκοχρεολύσια δεν τα πληρώνει ο ελληνικός λαός για να ωφελούνται οι κερδοσκόποι και να πεινούν οι Έλληνες στα συσσίτια. Δεν πρόκειται να πληρωθεί κανείς εάν δεν γίνει επιτροπή λογιστικού ελέγχου, διαγραφή του χρέους και παράλληλα μέτρα ανάπτυξης. Χαμηλή φορολογία, φορολογία στο 8%, παντού, για να μπορέσει να πάρει μπρος η αγορά. Ρύθμιση όλων των οφειλών των μικρομεσαίων επαγγελματιών. Επιστροφή των χρημάτων σε εκείνους που λήστεψαν, στους Έλληνες ομολογιούχους, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, στα μετοχικά ταμεία στρατού, στα ασφαλιστικά ταμεία. Αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων. Θα κάνουμε τους Έλληνες πάλι καταναλωτές. Και βεβαίως αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι,
Θέλω να ξέρετε ότι αυτά που είπαμε εμείς, ισχύουν για πάντα. Τρία χρόνια πριν, είπαμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Μου αναθέσατε την ευθύνη και χωρίς τα μέσα ανατρέψαμε τη μεταπολίτευση. Μας εμπιστεύτηκε το 11% του ελληνικού λαού τον Μάιο του 2012. Μας επιτέθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους νικήσαμε ξανά και τους λέμε ότι την Κυριακή θα τους τσακίσουμε. Την Κυριακή 25 Μαΐου θα τους νικήσουμε.
Συγχαίρω τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έδωσαν μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγχαίρω τον Βασίλη Καπερνάρο στην Αθήνα, τον Παύλο Χαϊκάλη στην Περιφέρεια Αττικής, την Μαρίνα Χρυσοβελώνη στη Θεσσαλία, αλλά και όλους εκείνους τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κατέβηκαν υποψήφιοι και τους εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός. Και τους καλώ σε συστράτευση.
Καλώ, επίσης, όσους μέχρι τώρα έκαναν το λάθος να φύγουν από εμάς, να έρθουν ξανά κοντά και να ενωθούμε σε ένα μεγάλο κίνημα, σε ένα μεγάλο εθνικό, πατριωτικό, λαϊκό κίνημα.
Η Δημοκρατία και η Πατρίδα δεν έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές. Εμείς συγχωρούμε τους πάντες αρκεί να πάρουμε πίσω την Ελλάδα. Θέλουμε την ένωση των Ελλήνων, θέλουμε τα ακραία στοιχεία, που δημιούργησαν οι ίδιοι οι τροικανοί, να μην οδηγήσουν την πατρίδα σε σύγκρουση μεταξύ των Ελλήνων.
Τελειώνοντας, σας λέω ξεκάθαρα ότι εμείς την ελληνική σημαία δεν θα την υποστείλουμε από κανέναν ιστό ό,τι και αν χρειαστεί να κάνουμε.
Όλοι λοιπόν μαζί, μέχρι την Κυριακή, στις γειτονιές, για να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό. Από την Κυριακή το πρωί, μέχρι να κλείσει και η τελευταία κάλπη, στα εκλογικά κέντρα και εν συνεχεία την Κυριακή το βράδυ γλέντι για την ανατροπή του καθεστώτος και σκληρή δουλειά για την επόμενη μέρα.
Ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες.
Ξανά η Δημοκρατία θα νικήσει.
Ξανά η ελληνική σημαία θα είναι ψηλά.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου