Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 'ΑΝΤΡΕΣ' ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ.

 

Όσο για τον ίδιο τον 'άντρα' αστυνομικό, καμαρώστε τον....Είναι ντροπή για μια δημοκρατική χώρα να υπάρχουν άτομα σαν αυτό υποκείμενο, στα οποία να έχει ανατεθεί η εφαρμογή των νόμων.
Αλλά ποιός είπε ότι έχουμε δημοκρατία; Με κάθε ευκαιρία οι πραιτωριανοί της χουντικής κυβέρνησης, χτυπώντας γέρους, αδύναμους και εργαζόμενους, φροντίζουν να μας  υπενθυμίζουν το απολυταρχικό καθεστώς που μας κυβερνάει!

 
0000ghg (1)


Μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η εικόνα της απίστευτης βίας που δέχεται μια από τις γυναίκες καθαρίστριες από “άντρες” των ΜΑΤ, ενώ, ο πιο… “άντρας” απ’ όλους, της καταφέρνει πισώπλατα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, φορώντας μάλιστα στο χέρι του μια σιδηρογροθιά, που προφανώς χορηγεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…

Είναι Γυναίκα αγωνίζεται για τη ζωή της και για τη δική μας ζωή και δεν χρειάζεται σιδηρογροθιές, μόνο σιδερένια θέληση για κοινωνική δικαιοσύνη.

Έτσι αποφάσισε ο Κικίλιας να κάνει το ντεμπούτο του ως υπουργός, με εντολές για βία που τη συναντάς μόνο σε χούντες όπως αυτή του Ερντογάν, και γεμίζοντας τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα με εικόνες που συνιστούν την επιτομή του διασυρμού, όχι μόνο της χώρας αλλά και του ανθρώπινου πολιτισμού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου