Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Το καρότο και η ....αποκάλυψή του μέσα στις εκλογές.

Ο Καμινης δημαρχος ελέω καροτου, αλλα αυτο δεν απασχολεί κανέναν.

 

Πολλοί εξακολουθούν να μην κατανοούν αυτο που γράψαμε απο την πρώτη στιγμή όταν “αποκαλύφθηκε” η βρώμικη ιστορία με το βιντεο, που κάποιοι “φοιτητές” κρατούσαν δυο χρόνια σε κάποιον σκληρό δίσκο. Αλλα όλως τυχαίως, αποκαλύφθηκε όταν ο Σακελαριδης ετοιμαζόταν να γκρεμίσει τον φαύλο Καμίνη απο τον θώκο του. Στο μεσοδιάστημα των δυο εκλογών. Όταν ο Σακελαριδης κατάφερε την ανατροπή και πέρασε στον δεύτερο γύρο.
Εκει, “ειδοποιήθηκε” για το “ιστορικό ντοκουμεντο” και κυριολεκτικά κατέρρευσε. Εξαφανίστηκε διαλυμένος ψυχολογικά την πιο κρίσιμη στιγμή. Και η Αθήνα παρέμεινε στα χέρια της παρεΐτσας Παπανδρεου – Σορος, αφού ο διεκδικητής κομματιάστηκε, έτσι όπως μόνο οι ειδικοί που φέρνουν παπανδρέηδες στην εξουσία, ξέρουν.
Η παρέμβαση του Σακελαρίδη δυστυχώς έγινε κατόπιν εορτής. Όταν κατάφερε να συνέλθει. Αντί να βγει μετά το “τηλεφώνημα” και να μετατρέψει το καρότο σε αγγούρι καλυβιωτικο για τους υποτακτικούς της σαπιλας. Δυο κουβέντες υπόθεση ηταν: “Ελάτε να καρφωσουμε το καρότο στην καρδιά των βαμπίρ του λαού”. Και θα είχε βγει θριαμβευτής.
Δυστυχώς, έσπασε. Θόλωσε. Και τωρα το βιντεο δεν εμφανίζεται για να κανει την ζωη του Καμίνη ευκολότερη, στην επόμενη θητεία του. Αυτο δεν... πρεπει να γίνει.
Και η όλη υπόθεση πρεπει να γίνει μάθημα σε όσους επιχειρούν να τα βάλουν με την δικτατορία των διεφθαρμένων. Γιατί δεν ειναι μόνον ο Σακελλαριδης. Ειναι οι βουλευτές με τα ανοιχτα μέτωπα. Με τον ΣΔΟΕ, με συγγενικά τους πρόσωπα, που ορισμένοι καταλήγουν γονυπετεις στην διαφθορά.
Δεν μπορεί βρε κτήνος, να έχεις συγγενικό σου προσωπο με δάνειο στην Πειραιώς, να έχεις κανει ψιλομαϊμουδια με εταιρεία συγγενών, τρίχες δηλαδή και να κάθεσαι να τρως το καρότο απο την διεφθαρμένη εξουσία. Να καταλήγεις κλόουν με αντάλλαγμα το ξέπλυμα των συγγενών σου και συγχρόνως να έχεις το θράσος να γράφεις και υπερπατριωτικά λογιδρια… Παριστάνοντας τον δελαπατριδη. Έτσι, απο ψιλολαμογιο γίνεσαι αρχιπροδοτης.
Ο Σακελαριδης λοιπόν γονάτισε για μια φάρσα, όταν λίγο παλαιότερα, βουλευτής – κουδουνιστρα βρέθηκε με εκατομμύρια στον λογαριασμό του, αλλα ξεπλύθηκε “μνημονιακως”…
Και βέβαια, το σχέδιο δεν ηταν του Μάκη. Ο Μάκης την δουλειά που ξέρει έκανε, κάνοντας την ζούγκλα πρώτη μούρη. Την προηγούμενη φορά με τον Ζαχοπουλο, ταμείο έκανε ο Θεμος. Γιατί σου λέει να χάσω τωρα το σουξέ.
Αυτο το καρότο δυστυχώς, και την αργοπορημένη αντίδραση του Σακελαρίδη, ο Ελκηνικος λαός θα την πληρώσει ακριβά. Ελπίζουμε οχι με αίμα, όπως ο λαός της Δαμασκού, όπου κάποια κοπελιά άνοιξε την κερκόπορτα στον Σορος…
Κανείς δεν εχει την απαίτηση απο τους εκβιαζομενους να γίνουν Ανδρεας Παπανδρεου. Που μόλις του παρουσίασαν μια φωτογραφια “καροτου” που αφορούσε στενό του προσωπο, απάντησε: “Βγάλτε την βρε μαλάκες, χάρη θα μου κάνετε…”. Και τα πρακτόρια κράτησαν την φωτογραφία για ρολό.
Θα πρεπει όμως όλοι να ξέρουν οτι όταν αντιμετωπίζεις καθάρματα, οφείλεις να είσαι έτοιμος για το χειρότερο. Και τα χειρότερα έρχονται…
Α. Νοταράς
ΥΓ. Στην τελική ας ρωτούσε τον γίγαντα Νικήτα, πως σουβλίζεις τους εκβιαστές. Απο τους λίγους με παντελόνια…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου