Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Drones στην Ελλάδα για να παρακολουθούν τους πάντες

Συνεχίζεται η «πρόοδος» στην Ελλάδα: Όπως σας είχαμε ενημρώσει, με αφορμή την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία οι πολίτες θα περιπολούνται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones. Οι πραγματικοί τρομοκράτες όμως είναι αυτοί που πλασάροιυν τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα ρομποτικής τεχνολογίας στην χώρα μας. Η αρχή είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Την δυνατότητα να κάνει περιπολίες και από αέρος θα έχει η ελληνική αστυνομία σύντομα, μιας και είναι στα σκαριά ο εξοπλισμός της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Να τονίσουμε ότι τα drones ξεκινούν από νάνο-μεγέθη και φτάνουν σε μέγεθος αεροσκάφους.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ήδη σε επαφή με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων που ειδικεύονται στην κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου των αεροσκαφών που θα επιλεγούν. Για την αγορά τους εξετάζεται και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλιών.

Τα νέα «εργαλεία» διαφημίζεται ότι μπορούν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με την εποπτεία των συνόρων, αλλά και τον «πόλεμο» κατά του οργανωμένου εγκλήματος και των τρομοκρατικών ομάδων. Αυτό είναι το τυρί.

Η φάκα είναι πως τα «αθόρυβα», μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα (π.χ. εντοπισμό στίγματος κινητών) στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ζήτημα της επαναλειτουργίας των καμερών ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είναι ανενεργές.

Έτσι με δικαιολογία την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση φτιάχνουν και εδώ κοινωνία Μεγάλου Αδελφού. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και σας είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με παγκοσμιοποιητική τεχνολογία και αφορμή την… «τρομοκρατία»! Δημιουργείται το πρόβλημα δίνεται μετά η λύση, η οποία αντιπροσωπεύει τα πραγματικά σχεδία των παγκοσμιοποιητών για κάθε χώρα που εμπλέκονται…

1 σχόλιο:

  1. Caution
    The aim is to inform the general public, healthy men and women. Who cares about it
    Immediate donation of {organ kidney liver ovary bone marrow, testis and is 100% serious Contact .. email? holymadrinalclinic@gmail.com
    because we have many
    patients currently in need of a kidney transplant.
    Look for an opportunity to sell your kidney for funding money
    We'll buy yours
    kidney for €800,000
    Liver: €600,000
    Ovaries: €300000
    Bone marrow: €500000

    and we also have Vib / Aids ultra vibros 11 drugs that can cure them or allow them for a longer leave

    Send us an email

    E-MAIL; Email: holymadrinalclinic@gmail.com

    Regards

    Michael

    ΑπάντησηΔιαγραφή