Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014- ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕ 7-1!!!!! ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

 

epeisodia-vrazilia3


Αντί να πάνε γρήγορα να κρυφτούν στα αποδυτήρια και πιθανόν μέσα σε λάκκο με χώματα και…κροκόδειλους, οι ηττοπαθείς και ανεκδιήγητοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές σαν τους χειρότερους ξοφλημένους της πάμπτωχης χώρας τους, κάθονταν και συναγελάζονταν με τους ποδοσφαιρικούς εκπροσώπους των Οικονομικών Ναζί της Μέρκελ, οι οποίοι υπό εξαιρετικά περίεργο τρόπο κέρδισαν στο γήπεδο το ναυάγιο των “Σελεσάο” με το εκπληκτικό και συνάμα ανεπανάληπτο 7-1. Πρώτος και καλύτερος στις αγκαλίτσες με τα Γερμανικά…τέρατα, ο ανεκδιήγητος προπονητής του ποδοσφαιρικού Τιτανικού. Αυτή η ύποπτη σιλουέτα με το μουστάκι που έκανε τον προπονητή και κάθε άλλο παρά προπονητής είναι. Σκολάρι, όνομα και πράγμα. «Η ευθύνη ανήκει σε μένα. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα. Καταρρεύσαμε μετά το πρώτο γκολ και η Γερμανία, με την ποιότητα που έχει, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Μέσα σε 6-7 λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν έχω εξήγηση για ό,τι έγινε. Είμαι σίγουρος πως ούτε οι Γερμανοί θα έχουν. Ζητώ συγγνώμη για το αρνητικό αποτέλεσμα κι επειδή δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τη φανέλα παίζοντας για την τρίτη θέση», είπε ξερνώντας φόβο και δειλία μπροστά στα αποβράσματα των Γερμανικών ερπετών η μουσίτσα των Βραζιλιάνων που απ ‘όσα έχουμε πληροφορηθεί είναι δεινός παίκτης του τζόγου και με έφεση στα “μυστικά” και στις συζητήσεις κάτω από το τραπέζι και στο ημίφως.
Ο λαός της Βραζιλίας δεν άντεξε την ταπείνωση από τη Σελεσάο και ήδη στη χώρα σημειώνονται από τη νύχτα της Τρίτης, σοβαρά επεισόδια μεγάλης έκτασης. Σε μεγάλες πόλεις εξοργισμένος κόσμος σπάει ό,τι βρει μπροστά και ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες με φωτιές και κατεστραμμένα καταστήματα. Στο Σάο Πάολο μάλιστα οργισμένοι οπαδοί έκαψαν σημαία της Βραζιλίας. Στην φτωχή Νοτιοαμερικάνικη χώρα , οι φίλαθλοι και κυρίως οι αφιονισμένοι οπαδοί δεν αστειεύονται αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχουν βγει πιστόλια και έχουν γίνει φόνοι για το ποδόσφαιρο ακόμα και μέσα σε γήπεδα.
epeisodia-vrazilia2
Ήδη-όπως μετέδιδαν ξένα πρακτορεία- στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, υπήρξαν συγκρούσεις και συλλήψεις φιλάθλων. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα τεταμένη μετά το 7-1 της Γερμανίας στον Ημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο έγιναν τα πρώτα επεισόδια που οδήγησαν σε συλλήψεις. Ήδη έξω από το χώρο που έχει δημιουργήσει η FIFAγια τους φιλάθλους στην Κοπακαμπάνα και άλλες περιοχές, έτσι ώστε να παρακολουθούν τους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, υπήρξαν συγκρούσεις, αναφορές για ξυλοδαρμούς φιλάθλων με αστυνομικούς αλλά και για κλοπές.
Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει τις συλλήψεις, ωστόσο, ο Τύπος της Βραζιλίας αναφέρει πως έχουν γίνει αρκετές συγκρούσεις φιλάθλων και προσαγωγές από την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων, με το που μπήκε το τρίτο γκολ της Γερμανίας στον Ημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, αρκετοί Βραζιλιάνοι άρχισαν τα έκτροπα, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αρχές και να εκτραχυνθεί η κατάσταση. Το δεδομένο είναι πως η νύχτα, αλλά και οι επόμενες ημέρες, θα είναι δύσκολες στη Βραζιλία.
Ούτε στα χεριοτερα όνειρά τους δεν μπορούσαν να φανταστούν παίκτες αλλά και οπαδοί της εθνικής Βραζιλίας την εξέλιξη του ημιτελικού του Μπελο Οριζόντε. Οι σκηνές που εκτιλήχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες αλλά και εκτός «Μινεϊράο», δείχνουν τα συναισθήματα μίας χώρας που έχει το ποδόσφαιρο σαν… θεό του.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Κι ενώ βάσει μετρήσεων μικρή άνοδο κατέγραφαν τα ποσοστά δημοφιλίας της προέδρου της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της τον ερχόμενο Οκτώβριο, μετά το καταστροφικό ματς για την εθνική ψυχολογία, φαίνεται ότι η κυρία με τα πολλά ψέμματα που θυμίζει προδότες Έλληνες πολιτικούς ήδη καταποντίζεται.
Σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση, η δημοτικότητά της ήταν στο 38%, έναντι 34% πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όταν οι διαδηλώσεις κατά της πανάκριβης αθλητικής διοργάνωσης ήταν καθημερινό φαινόμενο.
Η ίδια πάντως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο αφορά σε έργα υποδομής που θα μείνουν στη χώρα, ακόμα και όταν σβήσουν οι προβολείς στα στάδια. Πιθανόν η κυρία ψεύτρα της Βραζιλίας εννοεί ότι η κατάσταση μετά το πανάκριβο Μουντιάλ το οποίο πολλοί λίγοι τελικά Βραζιλιάνοι ήθελαν πραγματικά, θα θυμίσει τις πολυέξοδες εγκαταστάσεις της κυρίας Αγγελοπούλου που εγκαλείφθηκαν, ξεπουλήθηκαν, μούχλιασαν και σαπίζουν ενώ κάποιες άλλες ξεπουλήθηκαν έναντι πινακίου φακής σε μεγαλοκαρχαρίες. Τις έφτιαξε λαός με το υστέρημα του για να τις ξεπουλήσουν έναντι χαμηλού τιμήματος, οι μεγαλοεργολάβοι και τα trust των επιχειρηματιών-πιράνχας.
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με την ύπαρξη ενός αντίστοιχου δότη. Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: doctorelviswhyte@gmail.com ή τι μας βοηθά +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή