Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου λαθρο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις Αχαρνές.Δράστης ομοεθνής του, γι αυτό και δεν γράφουν τίποτα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις Αχαρνές
  
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις Αχαρνές
 
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η ανθρωποκτονία 30χρονου  υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός, εντός εγκαταλελειμμένης οικίας στην περιοχή των Αχαρνών.

Δράστης είναι ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκαλντές, ο οποίος συνελήφθη προχθές, Τετάρτη (6-8-2014) τα ξημερώματα στο Αιγάλεω.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα διέμενε μέχρι πρότινος σε υπόγεια στοά πλησίον της Αττικής Οδού μαζί με τον συλληφθέντα και άλλους δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 32 και 37 ετών. Μετά από επεισόδιο μεταξύ του 30χρονου θύματος και του 20χρονου, ο 30χρονος έφυγε από το πρόχειρο κατάλυμά τους και διέμενε στην εγκαταλελειμμένη οικία στις Αχαρνές. Εκεί μετέβη ο συλληφθείς πριν από οκτώ περίπου μέρες και στην προσπάθειά του να του αποσπάσει χρηματικό ποσό ή ναρκωτικές ουσίες, διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησε στο κεφάλι με θλων και αμβλύ όργανο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου