Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ο ''ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ'' κύριος Π. Παυλόπουλος δήλωσε ότι είναι εντελώς ....αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ....

Π. Παυλοπουλος: Δεν παίρνω λέξη πίσω, αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ, συνιστά δήμευση περιουσίας!

 

Από έλλειψη συνταγματικότητας πάσχει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων όπως τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, εμμένοντας στην άποψη που είχε εκφράσει το 2011, μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη στον Real Fm 97,8.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας χωρίς ωστόσο να φορολογείται το εμπράγματο δικαίωμα επί των ακινήτων.
«Πρόκειται για έμμεση δήμευση περιουσίας», είπε ο κ. Παυλόπουλος.
Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο ΕΝΦΙΑ πάσχει από συνταγματικότητα καθώς κρίθηκε συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την επιφύλαξη πως πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο η επιβολή του οποίου υπαγορεύεται από τις ειδικές συνθήκες.
«Ο φόρος, όπως είναι σήμερα, έχει τα ίδια ελαττώματα που είχε το ΕΕΤΗΔΕ. Είμαστε αιχμάλωτοι αυτού του συστήματος», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου