Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΦΤΩΧΗ Η ΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ.ΤΑ ΕΒΑΨΕ ΜΑΥΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου η δεύτερη ψηφοφορία .

Η αποτυχία αυτή στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθούν 200 βουλευτές. Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό των 160 θετικών ψήφων θεωρείται "φτωχό" και πολύ κάτω από τις προσδοκίες του Μέγαρου Μαξίμου.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος. 160 ψήφισαν υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και 135 ψήφισαν «παρών», ενώ υπήρχαν 5 απουσίες.


«Ναι» στην εκλογή του Σταύρου Δήμα εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ είπαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γιώργος Νταβρής, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Λυκούδης και Κατερίνα Μάρκου.
Απόντες ήταν οι εξής πέντε βουλευτές: Γιώργος Κασαπίδης, Κώστας Γιοβανόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Άννα Χατζησοφιά.
Θα ακολουθήσει η δεύτερη ψηφοφορία την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και εφόσον χρειαστεί θα διεξαχθεί και τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου