Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Κόπηκαν τα χαμόγελα και το υφάκι- Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο ευεργέτης του Κοντομηνά, ενώ έλεγε ότι ήταν στην Αμερική.


Σε διεθνές, μετατράπηκε το ένταλμα σύλληψης για τον Άγγελο Φιλιππίδη. Συνελήφθη στην Τουρκία. Διαβάστε γιατί κατηγορείται
Το ένταλμα σύλληψης μετράπηκε σε διεθνές το πρωί του Σαββάτου και εκτελέστηκε.
Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τώρα, είναι το πώς βρέθηκε στην Τουρκία, καθώς ο ίδιος έλεγε ότι είναι στις ΗΠΑ και θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα να απολογηθεί.
Βαριές κατηγορίες
Για τον Άγγελο Φιλιππίδη ασκήθηκε δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου με τις επιβαρυντικές περιστάσεις (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσεως, αντικείμενο ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας) εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επεδίωξε ο δράστης ή η ζημία που προξενήθηκε είναι μεγαλύτερη των 150.000 ευρώ.
Στο πόρισμα της εισαγγελέως Π. Παπανδρέου, αναφέρεται ότι ενήργησε καταχρώμενος την θέση εμπιστοσύνης που κατείχε ως πρόεδρος του ΤΤ και εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες του οικονομικού συστήματος, με την διαχείρηση του οποίου ήταν επιφορτισμένος, προκειμένουν να επαυξήσει τις περιουσίες τρίτων (όπως στις περιπτώσεις των Κυριάκου ΓΡΙΒΕΑ/Αναστασίας ΒΑΤΣΙΚΑ, του Λαυρέντη ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ και του

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.


ΟΛΕΘΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Οι στιγμές που ζούμε δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.

Η χώρα έχει παραδοθεί αμαχητί από το πολιτικό σύστημα σε μία σκοτεινή προσωπικότητα που καταστρατηγεί κάθε πυλώνα του πολιτεύματος.

Ποτέ άλλοτε στη νεώτερη ιστορία δεν είχε καταργηθεί ντε φάκτο η δικαιοσύνη από έναν διορισμένο που στην ουσία κυβερνά την χώρα ως μονάρχης υπεράνω θεσμών.

Όλοι αυτοί που επιτρέπουν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον κύριο Στουρνάρα να παραμένει στην θέση του αντί να ετοιμάζουν ήδη εξεταστική επιτροπή για τα πεπραγμένα του, γίνονται συνένοχοι σε μία πραξικοπηματική εκτροπή του πολιτεύματος.

Ένας άνθρωπος με ύποπτη προϋπηρεσία στην πιο σκοτεινή περίοδο διακυβέρνησης της χώρας, ένας άνθρωπος προϊόν και συνοδοιπόρος των πλέον διεφθαρμένων προσωπικοτήτων που αποκαλύπονται η μία μετά την άλλη, παραμένει αγέρωχος ως δήμιος που απλώς εκτελεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Πως είναι δυνατόν ο στενός συνεργάτης του διωκόμενου για κακούργημα Γιάννου Παπαντωνίου να υπάρχει σε θέση εξουσίας, χωρίς καν την δικαιολογία της δημοκρατικής εκλογής;

Πως είναι δυνατόν ο στενός συνεργάτης του διωκόμενου για κακούργημα Γιώργου Παπακωνσταντίνου να διατηρεί ακόμα την θέση του;

Είναι δυνατόν ο ανεξήγητα ευρισκόμενος στο πλάι του επίορκου Κάντα να υπάρχει σε κλιμάκιο κυβέρνησης;

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που καλύπτει τον κατηγορούμενο για κακούργημα Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ) διατηρώντας τον σε νευραλγική θέση να διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας;

Υπάρχει λογική εξήγηση στο ότι ο ίδιος άνθρωπος πετά στα σκουπίδια την δικαιοσύνη διατηρώντας στην απόλυτα νευραλγική θέση την κυρία Αναστασία Σακελλαρίου που διώκεται για το σκάνδαλο του ΤΤ; Ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί για την τοποθέτηση της και μόνο αφού την έχει θέσει σε διαθεσιμότητα;

Φανταστείτε, ο Στουρνάρας διορίζει την Σακελλαρίου σε αστρονομικά αμοιβόμενη θέση, αφού έχει κλείσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε μία νύχτα για να επιβλέπει την πορεία των υπόλοιπων τραπεζών. Ενώ η ίδια ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχο της BlackRock στο ίδρυμα και σήμερα διώκεται για κακούργημα λόγω της κακοδιαχείρισης που δεν την παρατήρησε καμμία BlackRock. Ή την παρατήρησε και την απέκρυψαν Στουρνάρας, Σακελλαρίου, Προβόπουλος.

Είναι δυνατόν ο συνέταιρος του επίσης διωκόμενου “διεγραμμένου” από την λίστα Σικιαρίδη να κυνηγά την φοροδιαφυγή;

Ποιός παίζει επιτέλους με το μέλλον ολόκληρου του Έθνους; Πόσο ισχυρή είναι η εγκληματική οργάνωση που οδηγεί την χώρα στην καταστροφή; Πως ανέχονται δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την φυσιογνωμία; Δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται συνένοχοι στην καταστροφή;

Εάν δεν αντιδράσει άμεσα το υγιές κομμάτι του πολιτικού κόσμου, η Ελλάδα θα διολισθήσει σε μία σκοτεινή ατραπό η κατάληξη της οποίας είναι ιστορικά γνωστή. Ένα νέο 1922, ένα 1974. Εάν ανεχθούν αυτό το έμεσμα στο πρόσωπο της δικαιοσύνης, μην περιμένουν ότι θα μεσολαβήσει ένα πραξικόπημα, ένας νέος εμφύλιος για να επωμισθεί την καταστροφή, επιτρέποντας τους να ξεγλυστρίσουν από τις ευθύνες τους. Δεν θα προλάβουν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όποιος στρέψει Έλληνα εναντίον Έλληνα θα συνθλιβεί πριν χαρεί τα αργύρια.

Αντιδράστε τώρα λοιπόν, για να υπάρξει αύριο.

πηγη 


Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Άρχισαν να κελαηδάνε τα πουλάκια- “Έσπασε” ο Φιλιππίδης: Ο Αντρίκος μου γνώρισε τον Γριβέα! Εθνική προδοσία εάν τα CDS έπεσαν σε χέρια κερδοσκόπων!


ττ προδοτες“Θα τα πω όλα”! “Τα CDS πουλήθηκαν γυμνά! Εάν έπεσαν σε χέρια κερδοσκόπων, είναι έσχατη προδοσία”!

“Να ανοίξουν οι ελβετικοί λογαριασμοί της I4Cense (Παπανδρέου) και του Γριβέα!”

Στροφή 180 μοιρών έκανε πριν από λίγο ο τ. πρόεδρος του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, παρουσία του Πάνου Καμμένου. Αυτά που ακούστηκαν δίνουν νέα στοιχεία στην δικαιοσύνη αφού για πρώτη φορά ο Φιλιππίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τα CDS επιμένοντας όμως να μην κατονομάζει αυτόν που του έδωσε την εντολή να τα πουλήσει. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παραδεχθεί πως “δεν γνώριζε τον αγοραστή παρά μόνον τις τράπεζες που μεσολάβησαν” και πως “εάν έφτασαν σε χέρια κερδοσκόπων, αυτό είναι έσχατη προδοσία”!

Επίσης ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν είχε προσωπική επαφή με τον Γριβέα αλλά τον γνώρισε ως συνεργάτη του “Ανδρίκου” Παπανδρέου σε συνέδριο για το περιβάλλον, ενώ υποστήριξε πως η υπεξαίρεση των δανείων του έγινε επί διοίκησης Κλέωνα Παπαδόπουλου και όχι της δικής του. Υποστήριξε πως είναι επιβεβλημένο το άνοιγμα των λογαριασμών τόσο των εταιρειών του Γριβέα όσο και της I4Cense για να αποκαλυφθεί η τυχόν ροή μαύρου χρήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “εάν βρεθεί έστω ένα Ευρώ σε λογαριασμό μου, να πάω φυλακή”.

Επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες Καμμένου για το ολέθριο της πώλησης των CDS αφού όπως ο ίδιος είπε, η διακράτηση τους προστάτευε την χώρα από τις επιθέσεις των κερδοσκόπων!

Η συνέχεια στην δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ 

ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.



20140109-200931.jpg
Ο κύριος Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή δεν πήρε είδηση από το πλιάτσικο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;
Ας πούμε ότι ηταν εγκληματικά ανεύθυνος και δεν πήρε είδηση. Παρότι τα γράφαμε εδώ και χρόνια, ας υποθέσουμε ότι αυτός πίστευε τους έμμισθους εκβιαστές.
Έφερε όμως την BlackRock να ελέγξει. Η BlackRock του παρέδωσε την έκθεση, ο ίδιος ουδέποτε την αποκάλυψε παρά τον επισταμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και όμως το ΤΤ έσπασε σε μία νύχτα σε μία απόπειρα να κουκουλωθεί από την ήδη κρατικοποιημένη Eurobank. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τι γράφαμε γι’ αυτό το σκάνδαλο της “συγχώνευσης”.

Δύο τινά λοιπόν.
Είτε η BlackRock είναι ανεύθυνη, άχρηστη και δεν βρήκε τα θαλασσοδάνεια που αποκάλυψε η δικαιοσύνη, οπότε πρέπει να μηνυθεί άμεσα και να απαιτηθούν δισεκατομμύρια ζημιάς που υπέστη το δημόσιο με δική της υπαιτιότητα..
…ή η BlackRock ενημέρωσε τον Προβόπουλο, που όμως απέκρυψε την έκθεση, μαζί και το σκάνδαλο. Σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Προβόπουλος έχει απόλυτη συνενοχή και θα πρέπει να διωχθεί. Ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος Στουρνάρα που γνώριζε την έκθεση.
Η απάντηση θα φανεί σύντομα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα πάρουν οι “επενδυτές” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εσχάτως αποθεώνονται από την διαπλοκή, στο θέμα της BlackRock

ΠΗΓΉ 

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μπερδεύεται και ο Αντρίκος Παπανδρέου στο σκάνδαλο του ΤΤ!! Αυτά τα στοιχεία που φώναζε ο Καμμένος και τον κυνήγησαν όλοι, σκάνε ένα ένα τώρα....








“Δικαστική πηγή έλεγε στο spirospero.gr τα μεσάνυχτα ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος που θα συλληφθεί να είναι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.”
Μεταμεσονύκτιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική εισαγγελία διερευνά και το θέμα των CDS (ασφάλιστρα για την πτώχευση της χώρας) που είχε παίξει το ΤΤ επί διοικήσεως Άγγελου Φιλιππίδη.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος είχε κάνει αναφορά στην εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, κ. Ελένης Ράϊκου και κατήγγειλε το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Στην αναφορά του κατήγγειλε τον επιχειρηματία Κυριάκο Γριβέα, τη γυναίκα του Αικατερίνη Βάτσικα και το συνέταιρο του Γριβέα, όπως έγραφε στην αναφορά του, τον κ. Ανδρίκο Παπανδρέου.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Ανδρίκος Παπανδρέου είχε κάνει αγωγή στον Π. Καμμένο με τά γνωστά αποτελέσματα.
Ο κ. Γριβέας θεωρείται στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και στενός φίλος δύο μελών της οικογενείας Γ. Παπανδρέου. Ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διετέλεσε πρόεδρος του ΤΤ επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή και γραμματέας της οικονομικής επιτροπής της ΝΔ, θεωρείται έμπιστος φίλος του πρώην πρωθυπουργού και ο διάδοχός του στο ΤΤ, Κλέων Παπαδόπουλος θεωρείται έμπιστος της οικογενείας του Γιώργου Παπανδρέου.
Επί προεδρίας Φιλιππίδη στο ΤΤ, αγοράστηκαν στα CDS ύψους 2 δισ. Ευρώ, δηλαδή το ΤΤ ποντάριζε στην πτώχευση της Ελλάδας.
Όταν έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, διατήρησε στη θέση του προέδρου του ΤΤ για πέντε μήνες τον Άγγελο Φιλιππίδη. Στο διάστημα αυτό, η τράπεζα πούλησε μέρος των CDS. Μετά από 5 μήνες ανέλαβε ο Κλέων Παπαδόπουλος. Πίσω από τα CDS έχει γραφτεί ότι κρυβόταν ο Αντρίκος Παπανδρέου. Οι Φιλιππίδης και Παπαδόπουλος είναι μεταξύ των προσώπων που ήδη καταζητούνται με ένταλμα συλλήψεως που εξέδωσε η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Ράϊκου.
Δικαστική πηγή έλεγε στο spirospero.gr τα μεσάνυχτα ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος που θα συλληφθεί να είναι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.
Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία ούτε έχει εκδοθεί ένταλμα για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού. Οι πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι η κα Ράϊκου διαθέτει πολλά στοιχεία για την υπόθεση αυτή.
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, Μάκης Γιομπαζολιάς, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, είπε ότι «ο Γριβέας είχε στενές σχέσεις με τη ΝΔ και δύο μέλη της οικογενείας Παπανδρέου», αλλά αρνήθηκε να πει ονόματα.
Η πηγή του spirospero.gr διαβεβαίωσε ότι σήμερα το μεσημέρι θα δώσει έγγραφα στοιχεία για τον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.
spirospero

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ-Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!

(agiovasilema: ΤΟ SITE OLYMPIA.GR ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!)


20140109-031123.jpg

Το λεγανε απο την πρωτη στιγμη: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΙΚΟΥ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δικαιοσύνη δεν έχει “σπάσει” ακόμα τους λογαριασμούς των εταιρειών του “Ανδρίκου” Παπανδρέου και του -καταζητούμενου πλέον- Γριβέα, που όπως έχει αποκαλύψει το Ολυμπία εδώ και δύο χρόνια στεγάζονται ως ¨βιτρίνες” στο ίδιο δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας, με παρόμοια μορφή!
Οι εταιρείες λοιπόν που συνδέονται με το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έκαναν τα περιβόητα συνέδρια που τα χρυσοπλήρωνε ο Ελληνικός λαός μέσω του ΤΤ στα οποία πρωταγωνιστούσε ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού! Για να βρεθεί η ροή του κλεμμένου χρήματος, θεωρείται επιβεβλημένο το άνοιγμα των λογαριασμών των ύποπτων εταιρειών, αφού σύμφωνα και με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ελβετικής εφημερίδας LaLiberte, οι εταιρείες δεν είχαν καμμία δραστηριότητα

στην Ελβετία αλλά λειτουργούσαν ως “βιτρίνες”! Η Ελβετική εφημερίδα μάλιστα είχε μιλήσει ευθέως για υπεξαίρεση, που όμως έπρεπε να βγει η απόφαση της δικαιοσύνης υπέρ του Πάνου Καμμένου στην αγωγή που του είχε υποβάλλει ο Παπανδρέου για να ξεκινήσει η έρευνα.
Η απόφαση – σταθμός του δικαστηρίου έκανε ευθέως λόγω για τεράστια ζημιά του ιδρύματος και σημείωνε ότι ο “Ανδρίκος” Παπανδρέου δεν προσκόμισε τα απαραίτητα παραστατικά για να καταρρίψει τις κατηγορίες Καμμένου για την εν λόγω εταιρεία, που παραδέχθηκε για πρώτη φορά στην κατάθεση του ότι διατηρούσε!
Θα ακολουθήσουν ντοκουμέντα (που θα δοθούν και στην δικαιοσύνη) για τον ρόλο της οικογένειας Παπανδρέου και του Κλέωνος Παπαδόπουλου στην υπόθεση που συγκλονίζει την χώρα.
Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να σταματήσει, οι εχθροί της δημοκρατίας εκλιπαρούν να έχουμε πάλι ατιμωρησία.
Για να θυμηθούμε: ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ
Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…
Εύγε σε όλους αυτούς που βοήθησαν να σπάσει η ομερτά των διεφθαρμένων. Στον Ζονιτι, στον Dupont, Τον Πόρτα – Πόρτα, τον Γ.Κ. και κυρίως τον Πάνο Καμμένο που πήγε τις καταγγελίες στο κοινοβούλιο, εκβιάστηκε με μπαράζ αγωγών για να σιωπήσει και ήταν η αιτία της εξάρθρωσης.
 ΟΛΥΜΠΙΑ

Ένταλμα σύλληψης για τον Κοντομηνά και άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες και στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο Κοντομηνάς, ξαφνικά αρρώστηκε και μπήκε στο Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος...

Για αδικήματα απιστίας, απάτης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για δάνεια από το ΤΤ. Σύμφωνα με την έρευνα έχουν εκδοθεί εντάλματα για τους:


- Δημήτρης Κοντομηνάς
- Κλέων Παπαδόπουλος (π. διοικητής, επιλογή του ΓΑΠ και διάδοχος στη διοίκηση του Φιλιππίδη)
- Αγγελος Φιλιππίδης (π. διοικητής)
- ο κύπριος εφοπλιστής Ελληνας
- ο επιχειρηματίας Γριβέας

ενώ έχει συλληφθεί ήδη ο πρώην γενικός διευθυντής του ΤΤ Μάριος Βαρώτσης

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρικό κέντρο Αθηνών. Αιχμές αφήνονται ως προς πιθανή διαρροή ονομάτων ώστε κάποιοι να προλάβουν να διαφύγουν ή να κάνουν εισαγωγή κάπου.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ την διευθύντρια που ζήτησε να ελέγξει την απόλυση της καθηγήτριας η οποία έπιασε το γιό του Σαμαρά να αντιγράφει. Βγάζουν απο τη μέση κάθε εμπόδιο, έτσι απλά....


Το Υπουργείο Παιδείας απομάκρυνε την διευθύντρια ιδιωτικής εκπαίδευσης  που ζήτησε έλεγχο στην υπόθεση Μπουλούτα 
 
Το Υπουργείο Παιδείας απομάκρυνε την διευθύντρια ιδιωτικής εκπαίδευσης που ζήτησε έλεγχο στην υπόθεση Μπουλούτα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε και έγγραφα που έφερε στην δημοσιότητα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, γίνεται γνωστό πως το Υπουργείο Παιδείας απομάκρυνε την διευθύντρια ιδιωτικής εκπαίδευσης του Υπ.Παιδείας που ζήτησε έλεγχο καταχρηστικότητας της απόλυσης της καθηγήτριας Μπουλούτα που έπιασε το γιό του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στο Κολλέγιο Αθηνών, αναφέρει το Alfa-Vita.
Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση καθώς και τα έγγραφα
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ., ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!
Για όσους έχουν ακόμη ψευδαισθήσεις για τις προθέσεις της κυβέρνησης και ειδικότερα της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την εκπαίδευση και τους εργαζόμενους, η δημοσιοποίηση της απομάκρυνσης (συνημμένο 1) της Δ/ντριας Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. Ιωάννας Χρήστου από τη θέση της είναι ένα ηχηρό καμπανάκι αφύπνισης.
Πριν από λίγες ημέρες η ΟΙΕΛΕ είχε δημοσιοποιήσει έγγραφο-εισήγηση της Δ/ντριας Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. προς το ΚΥΣΔΕ, σύμφωνα με το οποίο το συμβούλιο θα όφειλε να εξετάσει την καταχρηστικότητα της καταγγελίας σύμβασης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα που απολύθηκε τελικά από το Κολλέγιο Αθηνών, επειδή συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει. Φυσικά, τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ δεν εξέτασαν ποτέ την καταχρηστικότητα της καταγγελίας σύμβασης, παρά το γεγονός ότι η εισήγηση προερχόταν από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας. Φαίνεται, όμως, πως η έκδοση της εισήγησης ενόχλησε ιδιαίτερα τους πολιτικούς προϊστάμενούς της που δεν ανέχτηκαν την «απείθεια» και την «ανυπακοή» στελέχους της διοίκησης στον πραγματικό ηγέτη της εκπαίδευσης στη χώρα, τον Αλέξανδρο Σαμαρά.
Άλλωστε, ήταν η δεύτερη φορά που η Δ/ντρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης έβαζε σε μπελάδες την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. Με αναφορά της στον πρωθυπουργό (συνημμένο 2) το Σεπτέμβριο του 2012 είχε χαρακτηρίσει «προδήλως παράνομη ή αντισυνταγματική» (κατά τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, άρθρο 25,3) την εντολή του Υπουργού Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλου για περικοπή έως και 40% του μισθού των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με την οποία χαρίζονται στους ιδιοκτήτες 32 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και αφαιρούνται αντίστοιχα 28 εκατομμύρια από τους εκπαιδευτικούς και 20 από τα ασφαλιστικά ταμεία, ως συνέπεια της εφαρμογής της «Γνωμοδότησης Μπαμπινιώτη» (ΝΣΚ 214/2012) για επιβολή του ενιαίου μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων και στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. Αναγκάστηκε, δε, να την προωθήσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για εφαρμογή - σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το άρθρο 25, παρ. 3 του Υπαλληλικού Κώδικα - μετά από δεύτερη, κατεπείγουσα εντολή του Υπουργού Παιδείας.
Η κ. Χρήστου, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν αποτελούσε μόνο στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και της γνωστής ομάδας των σχολαρχών. Η ηγετική ομάδα του ΣΙΕΙΕ ζητούσε εδώ και καιρό μετ' επιτάσεως την απομάκρυνσή της και τελικά το πέτυχε. Προάγγελος της απομάκρυνσης της κ. Χρήστου ήταν οι απαξιωτικές εκφράσεις εναντίον της από το νομικό εκπρόσωπο του Κολλεγίου Αθηνών κ. Χοϊδά στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ της 28/11, ένα μήνα πριν την απομάκρυνσή της, με τις φράσεις «η κυρία ποια είναι και τι θέλει εδώ» και «α, γνωρίζουμε ποια είναι αυτή η κυρία Χρήστου, είναι αυτή που βγάζει όλες αυτές τις συνεχόμενες εγκυκλίους» (στη συνέχεια ο κ. Χοϊδάς ζήτησε την απομάκρυνσή της από το χώρο της συνεδρίασης!). Ένα ακόμα θεσμικό εμπόδιο για την εξάπλωση της ανομίας και της αυθαιρεσίας στα ιδιωτικά σχολεία έχει αρθεί. Οι συνεχείς κυβερνητικές καταγγελίες του «διεφθαρμένου κράτους» αποδεικνύονται ορθές, μόνο που τη διαφθορά και την αδιαφάνεια προωθούν οι ίδιοι που μετατρέπουν το κράτος σε φέουδο ισχυρών, που χρησιμοποιούν τους θεσμούς ως όχημα εξυπηρέτησης συμφερόντων και που στέλνουν εις το πυρ το εξώτερον όσους λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους.
Η ΟΙΕΛΕ δεν θα παραμείνει αδρανής στο θεσμικό αυτό πραξικόπημα. Θα ζητήσει από τις πολιτικές δυνάμεις να αναδείξουν στη Βουλή το πρωτοφανές σκάνδαλο διαπλοκής και αυθαιρεσίας που λαμβάνει χώρα στο Υπουργείο Παιδείας. Ήρθε η ώρα να μάθει η ελληνική κοινωνία ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιλογές των κυβερνώντων, ποιων τα επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετούνται από τις παράνομες απολύσεις και απομακρύνσεις και από τις περικοπές μισθών και δώρων.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Εγγραφο 

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014-ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΦΤΩΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ!!!!!





ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ!!!
 ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!


  Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!
ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΗΔΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!

πατήστε εδώ:
   
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. 
Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια, κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.

''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

Μπράβο στον ελληναρά κ*λοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό.
Να τον χαίρετai η οικογένεια του!!
Όσο για τα τοπικά αρχοντοσιχάματα τους εύχομαι να σηκώσουν και αυτά τον σταυρό του μαρτυρίου της Ελληνίδας.
Μαυρίστε τους!!!!!!!!!!!!!



Μέσα σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, υπάρχει ΟΛΗ η αλήθεια για την Ελλάδα του 2013 μΧ. ΌΛΗ όμως. Μια γυναίκα, που ο άντρας της πεθαίνει και έχει αφεθεί αβοήθητη στη μοίρα της απ' το κράτος και τα κοπρόσκυλα που το διαφεντεύουν, πέφτει και πιάνει το σταυρό. Προσπαθεί να βρει στο Θεό, την ελπίδα που οι άνθρωποι σκοτώνουν. Ένα τσούρμο από νεοέλληνες μικροαστούς ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ - αυτούς εξαιτίας των οποίων τα ίδια και τα ίδια κοπρόσκυλα που λέγαμε πριν, κυβερνούν αυτήν την πατρίδα - πέφτει πάνω της μες στο νερό και της τον ΚΛΕΒΕΙ μεσ'απ'τα χέρια, όπως επιβάλλει άλλωστε το ήθος και η κουλτούρα του ελληναρά μικροαστού μαλάκα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή είναι όλη η αλήθεια της, μέσα σε 4 λεπτά...Χρόνια μας πολλά. Αν και το φως, αργεί πολύ ακόμα να επιστρέψει σ'αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα....



anemosantistasis.blogspot.gr

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ή ΦΩΤΑ

theofania1

Τα  Θεοφάνεια είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή.
Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων).
Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές.
Η εορτή των Θεοφανείων λέγεται επίσης και Επιφάνια και Φώτα (ή Εορτή των Φώτων).Σε αυτή την εορτή γιορτάζουν τα ονόματα Φωτεινή,Φώτης(Φώτιος),Ουρανία,Ιορδάνης,Θεοφάνης και Θεοχάρης.
Ιστορικό
Κατά τις ευαγγελικές περικοπές στις αρχές του 30ου έτους της ηλικίας του Ιησού, ο Ιωάννης (ο Πρόδρομος), γιος του Ζαχαρία και της Ελισάβετ, ο επιλεγόμενος στη συνέχεια Βαπτιστής, που ήταν 6 μήνες μεγαλύτερος του Χριστού, και διέμενε στην έρημο, ασκητεύοντας και κηρύττοντας το βάπτισμα μετανοίας, βάπτισε με έκπληξη και τον Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό. Κατά δε τη στιγμή της Βάπτισης κατέβηκε από τον ουρανό το Άγιο Πνεύμα υπό μορφή περιστεράς στον Ιησού και ταυτόχρονα ακούσθηκε φωνή (από τον ουρανό) που έλεγε ότι: “Ούτος εστίν ο Υιός μου ο αγαπητός εν ω ευδόκησα”.
Το γεγονός αυτό έχουν καταγράψει οι τρεις από τους τέσσερις Ευαγγελιστές, ο Ματθαίος Γ’:13-17 ο Μάρκος Α’:9-11, και ο Λουκάς.Γ΄:21,22
Αυτή δε είναι και η μοναδική φορά της εμφάνισης, στη Γη, της Αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος υπό του πλήρους “μυστηρίου” της Θεότητας.
Τα θεοφάνεια ονομάζονται έτσι επειδή η φωνή του θεού ακούστηκε στη γη. Για αυτό ονομάστηκαν έτσι Θεό+Φάνεια. 
Ο Θεός φάνηκε στην γη, Θεός+φάνηκε. Το πότε καθιερώθηκε να εορτάζεται η μνήμη του γεγονότος της Βάπτισης του Ιησού δεν είναι γνωστό με

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Την έκανε τη ''δουλειά'' του ο Μπουμπούκος....


Τον Αύγουστο του 2013 σε μια από τις καθημερινές, επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ο παρανοϊκός τηλε-βιβλιοπώλης που παριστάνει τον υπουργό Υγείας, απαντώντας στο ερώτημα περί επερχόμενης αύξησης του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία υποστήριζε πως το μέτρο θα ήταν δυνατόν να αποφευχθεί στην περίπτωση που επιτυγχάνονταν οι οικονομικοί στόχοι στην Υγεία.«Μπορούμε να αποφύγουμε το μέτρο αν κάνουμε τη δουλειά μας»  τσίριζε χαρακτηριστικά  τέσσερις μήνες πριν εφαρμόσει το μέτρο των 25 ευρώ.Το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα, είναι πως ο “υπουργός”, πράγματι, την «έκανε τη δουλειά του»! Μόνο που η δουλειά του δεν είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος∙ η δουλειά του είναι να συντηρεί και να αναπαράγει το σύστημα που εκτρέφει αυτόν και τους ομοίους του!Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν την ώρα που πεθαίνουν στο δρόμο ασθενείς συνάνθρωποί μας, αποκλεισμένοι από το εθνικό σύστημα υγείας, για να εξοικονομηθούν πόροι, την ίδια ώρα το φαγοπότι των κρατικοδίαιτων τρωκτικών συνεχίζεται απρόσκοπτα?Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν οι διορισμένοι διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων -όταν απλώς δεν δωροδοκούνται- είναι ανίκανα και ανεπάγγελτα τερατουργήματα των κομματικών σωλήνων, απίθανοι  πολιτικοί αριβίστες, αχρησίμευτα ζιζάνια,  μεταφυτεμένα  από τα βδελυρά και ζέοντα πολιτικά γραφεία των Ολετήρων, από αυτά τα φυτώρια όπου θάλλει ο παρασιτισμός, ο παραγοντισμός , η παραβατικότητα και η πλαστογραφία!?
Τον Αύγουστο του 2013 σε μια από τις καθημερινές, επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ο παρανοϊκός τηλε-βιβλιοπώλης που παριστάνει τον υπουργό Υγείας, απαντώντας στο ερώτημα περί επερχόμενης αύξησης του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία υποστήριζε πως το μέτρο θα ήταν δυνατόν να αποφευχθεί στην περίπτωση που επιτυγχάνονταν οι οικονομικοί στόχοι στην Υγεία.
«Μπορούμε να αποφύγουμε το μέτρο αν κάνουμε τη δουλειά μας» τσίριζε χαρακτηριστικάτέσσερις μήνες πριν εφαρμόσει το μέτρο των 25 ευρώ.
Το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα, είναι πως ο “υπουργός”, πράγματι, την «έκανε τη δουλειά του»!
Μόνο που η δουλειά του δεν είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος∙ η δουλειά του είναι να συντηρεί και να αναπαράγει το σύστημα που εκτρέφει αυτόν και τους ομοίους του!
Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν την ώρα που πεθαίνουν στο δρόμο ασθενείς συνάνθρωποί μας, αποκλεισμένοι από το εθνικό σύστημα υγείας, για να εξοικονομηθούν πόροι, την ίδια ώρα το φαγοπότι των κρατικοδίαιτων τρωκτικών συνεχίζεται απρόσκοπτα?
Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν οι διορισμένοι διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων -όταν απλώς δεν δωροδοκούνται- είναι ανίκανα και ανεπάγγελτα τερατουργήματα των κομματικών σωλήνων, απίθανοι πολιτικοί αριβίστες, αχρησίμευτα ζιζάνια,μεταφυτεμένα από τα βδελυρά και ζέοντα πολιτικά γραφεία των Ολετήρων, από αυτά τα φυτώρια όπου θάλλει ο παρασιτισμός, ο παραγοντισμός , η παραβατικότητα και η πλαστογραφία!?


πηγή:
 
ΟΚΤΑΝΑ
 αιεν αριστευειν