Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπουδαία ανακάλυψη για την αντιμετώπιση των καρκινικών όγκων του εγκεφάλου;; Μακάρι...

Ελπίδες για εκατομμύρια ανθρώπους; Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε σε επιστημονικό περιοδικό από επιστήμονες του του ιατρικού πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης και του Πανεπιστημίου της Ουψάλα ανοίγει νεους δρόμους στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Οι Σουηδοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα τελείως νέο μηχανισμό καταπολέμησης του καρκίνου, «ανατινάζοντας» στην κυριολεξία τα καρκινικά κύτταρα.


Οι ερευνητές του ιατρικού πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης και του Πανεπιστημίου της Ουψάλα, με επικεφαλής τον καθηγητή βιολογίας των ιστών Πάτρικ Έρνφορς του Τμήματος Ιατρικής Βιοχημείας και Βιοφυσικής, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας "Cell" (Κύτταρο), ανακάλυψαν μια ουσία (Vacquinol-1), η οποία αναγκάζει τα κύτταρα του πολύμορφου γλοιοβλαστώματος, του πιο κοινού και πιο επιθετικού εγκεφαλικού όγκου, να «εκρήγνυνται» εκ των έσω.

Η ουσία αυτή μπορεί να χορηγηθεί και σε μορφή χαπιού

Όταν επί πέντες μέρες χορηγήθηκε σε ποντίκια με γλοιοβλάστωμα αυτή η ουσία (η οποία μπορεί να χορηγηθεί και σε μορφή χαπιού), η ανάπτυξη του όγκου σταμάτησε και η ζωή των πειραματόζωων παρατάθηκε. Τα περισσότερα ζούσαν ακόμη μετά από 80 μέρες, ενώ όσα δεν είχαν πάρει την ουσία, είχαν πεθάνει μετά από 30 μέρες κατά μέσο όρο.

Οι υπάρχουσες σήμερα θεραπευτικές επιλογές για το γλοιβλάστωμα είναι η χειρουργική αφαίρεση, οι ακτινοβολίες και οι χημειοθεραπείες, όμως το μέσο προσδόκιμο ζωής του ασθενούς είναι μόνο 15 μήνες, γι' αυτό αναζητούνται εναλλακτικές μέθοδοι.

Οι Σουηδοί ερευνητές πειραματίστηκαν με διάφορα χημικά μόρια, ως πιθανά θεραπευτικά «όπλα», ώσπου κατέληξαν στην εν λόγω ουσία. Η Vacquinol-1 ωθεί τα καρκινικά κύτταρα να απορροφούν με ανεξέλεγκτο τρόπο από το εξωτερικό περιβάλλον τους διάφορες ουσίες στο εσωτερικό τους, ώσπου όταν πια «παραγεμίσουν», τελικά «σκάνε», οι εξωτερικές κυτταρικές μεμβράνες τους καταρρέουν και τα ίδια αυτο-καταστρέφονται πλήρως.



«Πρόκειται για ένα τελείως νέο μηχανισμό θεραπείας του καρκίνου. Ένα πιθανό φάρμακο με βάση αυτή τη νέα μέθοδο θα επιτίθετο στο γλοιοβλάστωμα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Η ίδια τεχνική θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική και για άλλα είδη καρκίνου, κάτι που ακόμη δεν έχουμε μελετήσει» δήλωσε ο Ένφορς.

Οι Σουηδοί επιστήμονες ήδη σχεδιάζουν την πρώτη κλινική δοκιμή τους σε ανθρώπους.

Οι Αμερικανοί ξέρουν τα πάντα για το χαμένο Μπόινγκ. (Του Γ. Δελαστίκ)

 
Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες.
Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται. Νοτίως της ινδικής υποηπείρου, νοτιότερα των Μαλδίβων Νήσων, βρίσκονται τα νησιά των Βρετανικών Εδαφών του Ινδικού Ωκεανού. Στο νότιο τμήμα αυτού του νησιωτικού συμπλέγματος, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, με τις κοντινότερες ακτές να απέχουν χιλιάδες και χιλιάδες μίλια, βρίσκεται η

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μήπως ο στόχος του Boeing 777 ήταν η αμερικανική βάση του Ινδικού Ωκεανού;

 


Φουντώνει και πάλι το σενάριο.Βρίσκεται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού, και έχει μόνιμο προσωπικό 2.000 άτομα - Τι έδειξε εξομοιωτής πτήσης που είχε στο σπίτι του ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφουςΦουντώνει το σενάριο ότι στόχος των αεροπειρατών που «εξαφάνισαν» το Boeing 777 ήταν η αμερικανική βάση του νησιού Ντιέγκο Γκαρσία, που βρίσκεται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού, και έχει μόνιμο προσωπικό 2.000 άτομα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν το αεροσκάφος άλλαξε πορεία προς τα δυτικά, τα καύσιμά του αρκούσαν για να φθάσει οριακά μέχρι το στρατηγικής σημασίας νησί, κάτω από τις Μαλδίβες.

Όμως, εάν ένα αεροσκάφος δεν απαντούσε στα σήματα και στις προειδοποιήσεις των Αμερικανών, θεωρείται βέβαιο ότι θα το κατέρριπταν.

Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε, μετά τις πληροφορίες από την αστυνομία της Μαλαισίας ότι στον εξομοιωτή πτήσης που είχε στο σπίτι του ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους, υπήρχε σχέδιο προσγείωσης στο εν λόγω αεροδρόμιο της αμερικανικής βάσης. Μάλιστα, ο

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τι μπορεί να συμβαίνει με το χαμένο αεροπλάνο της Μαλαισίας- Μια ακόμα ιστορία συνομωσίας....

Μια ακόμη ιστορία συνομωσίας: ΠΤΗΣΗ MH370 ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Του SON OFEON
Kάτι ύποπτο συμβαίνει με το χαμένο αεροπλάνο της Μαλαισίας. Παρά τις πολλές θεωρίες που κυκλοφόρησαν κάτι δεν εξηγείται επαρκώς. Υποτίθεται ότι μία διεθνής πτήση προς το Πεκίνο χάθηκε από τα ραντάρ και αναζητείται η τύχη της.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ότι όπως φαίνεται μία ευρύτατη περιοχή στον Ινδικό ωκεανό δεν επιτηρείται επαρκώς από ραντάρ και δορυφόρους (!)

Το αεροσκάφος που χάθηκε δεν είχε χαρακτηριστικά stealth και ήταν σχετικά μεγάλο.

Το να χαθεί από τα ραντάρ μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν έπεσε στην θάλασσα από κάποιο λόγο που περιλαμβάνει και την περίπτωση της έκρηξης ή αν πετούσε σε

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν; Σενάριο ότι ετοιμάζουν επίθεση σαν την 11η Σεπτεμβρίου!!!!!!!!

 

Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν; Σενάριο ότι ετοιμάζουν επίθεση αλά 11η Σεπτεμβρίου

- Κάτω από τα 5.000 πόδια πετούσε για ώρες το αεροπλάνο που αγνοείται εδώ και 10 μέρες
- Στόχος να "χαθεί" από τα ραντάρ και να μη γίνει αντιληπτή η πορεία του
- Independent: Οδήγησαν το Boeing της Malaysia Airlines σε προπύργιο των Ταλιμπάν στα σύνορα του Αφγανιστάν με το βορειοδυτικό Πακιστάν
- Φόβοι πως θέλουν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση παρόμοια με εκείνη στους Δίδυμους Πύργου
- Οι πιλότοι κι ένας επιβάτης / μηχανικός αεροσκαφών στο επίκεντρο των ερευνών

Είναι στον Ινδικό Ωκεανό; Είναι στ’ ανοιχτά της Αυστραλίας; Ή τελικά είναι σε μια βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και από εκεί προετοιμάζεται η νέα τρομοκρατική επίθεση αλά 11η Σεπτεμβρίου;

Το τελευταίο είναι το τελευταίο σενάριο και έρχεται μέσω της Independent. Το αγνοούμενο Boeing των Malaysian Airlines πέταξε σκοπίμως πολύ χαμηλά (κοντά στα 5.000 πόδια) για να "χαθεί" από τα ραντάρ ώστε να κατευθυνθεί σε προπύργιο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, κοντά στα σύνορα με το βορειοδυτικό Πακιστάν.
Είκοσι έξι χώρες συμμετέχουν στις έρευνες που διεξάγονται πάνω σε

Το 95% των κατοίκων της Κριμαίας ψήφισαν υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία. Ο Ομπάμα δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα και απειλεί με κυρώσεις....

- Να ενωθεί με τη Ρωσία αποφάσισε το 95% των πολιτών
- Με κυρώσεις απείλησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Μπαράκ Ομπάμα
- «Η Ρωσία μπορεί να κάνει τις ΗΠΑ ραδιενεργή τέφρα» απείλησε δημοσιογράφος – φερέφωνο του Πούτιν
- Συνεδριάζουν εκτάκτως σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Υπέρ των κυρώσεων στη Μόσχα Γαλλία και Βρετανία, κατά (λόγω συμφερόντων) η Γερμανία


Μια νέα εποχή Ψυχρού Πολέμου έχει ξεκινήσει για τα καλά ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία με αφορμή την απόσχιση της Κριμαίας από την Ουκρανία και την απόφαση για ένωσή της με τη Ρωσία μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Με καταμετρημένο το 50% των ψήφων, οι κάτοικοι της Κριμαίας τάχθηκαν κατά... 95% υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία. .

Μόλις βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα στην Κριμαία, ο Μπαράκ Ομπάμα σήκωσε το τηλέφωνο του Οβάλ Γραφείου και κάλεσε Κρεμλίνο για να... τρίξει τα δόντια στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αφού του είπε πως οι ΗΠΑ απορρίπτουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Κριμαία, τον προειδοποίησε ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στη

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ρώσικη εισβολή στο Κίεβο! Ρώσικα ελικόπτερα και στρατιώτες κατέλαβαν ουκρανικό χωριό

Ρωσική εισβολή στο καθαυτό έδαφος της Ουκρανίας καταγγέλλει εξοργισμένο το Κίεβο, αποκαλύπτοντας ότι Ρωσικά Ελικόπτερα (φωτο) αποβίβασαν περί τους 80 Ρώσους Στρατιώτες, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη κατέλαβαν Ουκρανικό χωριό, στρατηγικής σημασίας!


Πρόκειται για το χωριό Στρέλκοβο, κοντά στο Χένιτσεσκ, στην περιφέρεια Χερσώνας (αρχαία ελληνική αποικία) της Ουκρανίας, βορειοανατολικά της Κριμαίας, στα παράλια της Αζοφικής!
Το "Ϋπουργείο Εξωτερικών" της Ουκρανίας αναφέρει εισβολή 4 Ρωσικών Ελικοπτέρων και 3 τεθωρακισμένων άρματα μάχης της Ρωσίας και καλεί σε άμεση αποχώρηση!

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ρωσική Εισβολή έγινε στις 13.30 τοπική ώρα και πως στην περιοχή υπάρχουν εγκαταστάσεις παραγωγής Αερίου της Ουκρανίας!




ΣΠΑΕΙ