Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σχετικά με την απαγωγή της Θάλειας Χούντα- Δημοσιεύματα θέλουν τους απαγωγείς να έχουν γνωστοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις.


Τι ζήτησαν απο το σύζυγο της δημοσιογράφου οι απαγωγείς;
 
Τι ζήτησαν απο το σύζυγο της δημοσιογράφου οι απαγωγείς;
Θύμα απαγωγής φαίρεται να έπεσε η δημοσιογράφος και σύζυγός του γνωστού πινοκολόγου Νίκου Μπούρα, Θάλεια Χούντα.
Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Τα ίχνη της έχουν χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ήταν ο σύζυγός της και γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας.

Τα ίχνη της Θάλειας Χούντα έχουν χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ήταν ο σύζυγός της και γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας

Τα ίχνη της Θάλειας Χούντα έχουν χαθεί από την

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ! Το γάλα ήταν η αιτία...

 

20140329-130102.jpgΤριγμοί στην κυβέρνηση λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.
Παραιτήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, αντιδρώντας για το θέμα του γάλακτος.

Ωστόσο, θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο κατά την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή.
Η ανακοίνωση:
“Από την πρώτη στιγμή που ηγέρθη, το φθινόπωρο του 2012, από το υπουργείο Ανάπτυξης, το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου ζωής του «φρέσκου γάλακτος», διατύπωσα δημοσίως τις σοβαρές αντιρρήσεις μου.
Το αυτό έπραξα και όταν το ίδιο ζήτημα, έπειτα από σιωπή ενός έτους, προέκυψε πλέον ως πρόταση του ΟΟΣΑ, σε έκθεση που συντάχθηκε μετά από

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Απήγαγαν την δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα;;;; Σοβαρή υπόθεση που την χειρίζεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας...

 

gam1


Η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας χειρίζεται την υπόθεση της απαγωγής  της Θάλειας Χούντα, η οποία είναι γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του δικηγόρου Νίκου Μπούρα.Την προηγούμενη Παρασκευή ο σύζυγος και η αδερφή της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια . Κάποια στιγμή ο δικηγόρος και συζυγός της δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άνδρα από απόκρυψη. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκβιαστικό χαρακτήρα.

Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας.
Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος ήταν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ του ΓΙώργου Καρατζαφέρη που τους είχε παντρέψει κιόλας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Η κ.Χούντα είχε κατέβει και ως υπ.βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η Θαλεια Χούντα επισκεπτόταν πολύ συχνά την ΓΑΔΑ για προσωπική της υπόθεση.
mp1



mp2
Τέλος να σημειώσουμε ότι η Θαλεια Χούντα είναι κόρη στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία στα Μεσόγεια .
mp3

Δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ο θάνατος του 40χρονου Αλβανού δολοφόνου Ιλί Καρέλι, που βρέθηκε νεκρός χθές το βράδυ στο κελί του.

Ευθύνες στον διευθυντή των φυλακών Νιγρίτας για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη. Τι λέει ο ιατροδικαστής
    Ευθύνες στον διευθυντή των φυλακών Νιγρίτας για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη. Τι λέει ο ιατροδικαστής


    Δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ο θάνατος του 40χρονου Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι, που βρέθηκε νεκρός χθές το βράδυ στο κελί της απομόνωσης των φυλακών Νιγρίτας Σερρών που είχε οδηγηθεί για λόγους ασφαλείας μετά τη δολοφονία του 46χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σε αυτό οδηγεί σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του βαρυποινίτη , που εντοπίζει σοβαρότατα χτυπήματα «τα οποία δείχνουν χτυπήματα με σπυρωτή ράβδο- γκλοπ» τα οποία του προκάλεσαν «κάταγμα στο στέρνο». Το γεγονός δε ότι τα χτυπήματα θεωρείται ότι πιθανόν έγιναν την 25η Μαρτίου, δηλαδή την

    Βρέθηκε νεκρός στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη.

     

    fylakes-malandrinou


    Ο βαρυποινίτης δολοφόνος είχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών και βρισκόταν στην απομόνωση.

    Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του θανάτου του αν και οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν ο θάνατός του να προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε από αυτοκτονία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφόνο, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του.
    Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως μέσα στην ημέρα.
    Την περασμένη Τρίτη, ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι είχε δολοφονήσει με μαχαίρι τον υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.

    Ποιός ήταν ο Αλβανός δολοφόνος και η δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο : Ο Ιλία Καρέλι είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία. Θεωρούνταν εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.

    Το φονικό έγινε μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ο άτυχος σωφρονιτικός υπάλληλος μπήκε στο κελί που φυλασσόταν ο βαρυποινίτης μαζί με άλλους 7 συγκρατούμενούς του για καταμέτρηση και κλείσιμο των κελιών.

    Τότε ο δράστης έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, του έδωσε να διαβάσει το σημείωμα που είχε γράψει και στην συνέχεια τον σκότωσε με 3 μαχαιριές. Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του υπαρχιφύλακα, μπήκαν στο κελί αλλά ήταν αργά. Ο πατέρας των δύο παιδιών, είχε πέσει νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
    Για Θεία Δίκη μιλούν οι συγγενείς του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα
    Για τον θάνατο του βαρυποινίτη, ενημερώθηκαν και οι στενοί συγγενείς του Γιώργου Τσιρώνη, που προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας και να βρουν δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για Θεία Δίκη, που όμως δεν απαλύνει τον πόνο τους.
     

    Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: 100 ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΛΑΔΩΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    Καυτή λίστα στα χέρια του Εισαγγελέα. Αν αποκαλυφθούν τα στοιχεία θα τιναχτούν όλα στον αέρα!
     
    ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ, υπάρχουν πληροφορίες ότι ταχυδρομήθηκε και ήδη θα βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ογκώδης φάκελος, μέσα στο οποίον υπάρχει επιστολή – βόμβα που περιλαμβάνει ονόματα επιχειρηματιών που ΛΑΔΩΝΑΝ συνήθως 15-20 μέρες πριν από τις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 και μετά, με τεράστια ποσά, κόμματα και πολιτικούς.
    Στην επιστολή αναφέρονται και περιγράφονται συγκεκριμένα στοιχεία κάποια από τα οποία είναι και σπαρταριστά, όπως π.χ. το άγριο ΚΑΨΟΝΙ που έκανε μεγάλος επιχειρηματίας, σε δύο από τους εκπροσώπους – ταμίες του ΠΑΣΟΚ που πήγαν να πάρουν χρήματα, λίγες μέρες πριν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης.
    Στο γραφείο του εν λόγω επιχειρηματία – μεγάλου φαταούλα – είχαν πάει γύρω στις 15 Μαρτίου 1990 στις 1 το μεσημέρι ΔΥΟ ανώτατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που επί χρόνια ήταν αρμόδιοι να «μαζεύουν» λεφτά για το κόμμα, στο οποίο ποτέ φυσικά δεν έφθαναν όλα, αφού περνούσαν πρώτα από τα χέρια του εκάστοτε αρχηγού ο οποίος τα… ευλογούσε και επειδή δεν είχε τις ικανότητες του Χριστού που ό,τι έπιανε το αυγάτιζε, αυτοί το μίκραιναν, ίσως γιατί θα… βούταγαν μερικές από τις δωρεές και θα τις έβαζαν στις τσέπες τους.
    Και ενώ όλες τις άλλες φορές ο εν λόγω… εθνικός επιχειρηματίας τους έμπαζε αμέσως στο γραφείο του, τους αγκάλιαζε, τους φιλούσε και τους παρέδιδε αμέσως, όχι τη μαύρη τσάντα, αυτός είχε τη συνήθεια να βάζει τα λεφτά μέσα σε σάκους από αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι ναύτες στο Πολεμικό Ναυτικό ίσως για να δείχνουν μεγαλύτερο μπούγιο, τούτη τη φορά τους είχε αφήσει έξω και περίμεναν…
    Ξέρετε πόσο κράτησε το καψόνι 3 ολόκληρες ώρες…. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας γνώριζε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχανε τις εκλογές του Απριλίου 1990 και είχε ήδη διπλαρώσει τον Μητσοτάκη και ήλπιζε μήπως «θύμωναν» οι ΠΑΣΟΚοι και έφευγαν, για να γλυτώσει τα χρήματα που θα τους έδινε. Αλλά οι ΠΑΣΟΚοι που δεν καταλάβαιναν από φιλότιμο,… ήταν άλλωστε και απένταροι και έφαγαν το .....
     

    Καταρρέει η εκλογική απήχηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. (Του Γ. Δελαστίκ)


    Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει αυτή τη στιγμή η επιβίωση της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου μετά τη βέβαιη ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, η οποία απειλεί πλέον να προσλάβει συντριπτικές για τα δύο κυβερνητικά κόμματα διαστάσεις.
    Το φάσμα της ενδεχόμενης αποσυνθετικής ήττας προκαλεί εκνευρισμό και προστριβές μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, πράγμα που επιταχύνει και διευρύνει την έκταση της εκλογικής τους φθοράς.

    Από το 70% έως 80% που είχαν πάρει αθροιστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και στις επτά προηγούμενες ευρωεκλογές από το 1981 έως το 2009, αρχίζει να φαίνεται άπιαστο όνειρο να πάρουν το Μάιο... 30% (!) και τα δύο κόμματα μαζί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τουλάχιστον το 40% των ψήφων όσων προσέλθουν στις κάλπες για τις ευρωεκλογές θα κατευθυνθεί σε

    Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

    Το γάλα βγάζει τις μάσκες

     

    BjejIuDCYAAuObr

    Μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά άρθρα που καλείται να υπογράψει και πάλι το προτεκτοράτο είναι και αυτό για το γάλα, που ξυπνώντας κάποιες συνειδήσεις έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη μνημονιακή κυβέρνηση.
    Το πρόβλημα: Πως θα μπορέσει να αλωθεί η Ελληνική αγορά από γάλατα εισαγωγής αδιαφορώντας αν ο ανερχόμενος εγχώριος κλάδος της αγελαδοτροφίας εξαφανιστεί και μαζί με αυτόν ένας δυναμικός τομέας οικονομικής ανάπτυξης και αύξησης του ΑΕΠ.
    Ο τρόπος: Βάπτιση του γάλακτος υψηλής παστερίωσης σε φρέσκο γάλα έτσι ώστε να γίνει δυνατή η επέκταση των ημερών διατήρησης του δήθεν φρέσκου γάλακτος που θα δώσει την

    Μια παλιά ιστορία και η αλήθεια για το Boeing που δε θα αποκαλυφθεί ποτέ!

    Του SON OFEON

    H επιχείρηση Entebbe ήταν μια αντιτρομοκρατική αποστολή με σκοπό την διάσωση ομήρων, που διενεργήθηκε από κομάντος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) στο αεροδρόμιο Entebbe στην Ουγκάντα στις 4 Ιουλίου 1976.


    Μια εβδομάδα νωρίτερα στις 27 Ιουνίου ένα αεροπλάνο της Air France με 248 επιβάτες έγινε αντικείμενο αεροπειρατείας από μέλη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και των γερμανικών Επαναστατικών Πυρήνων και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Entebbe, το κύριο αεροδρόμιο της Ουγκάντα.

    Η τοπική κυβέρνηση υποστήριξε τους αεροπειρατές και ο δικτάτορας Idi Amin τους καλωσόρισε προσωπικά.

    Οι Κενυατικές πηγές υποστήριξαν το Ισραήλ και μετά την

    «Το Κρεμλίνο ξέρει που είναι το εξαφανισμένο Μπόινγκ»

     

     
    Ρωσική έκθεση μιλά για εκτροπή της πτήσης από τις ΗΠΑ, για «ύποπτο υλικό», για μια πατέντα και για δύο φρουρούς που βρέθηκαν νεκροί.
    Έκθεση του Κρεμλίνου περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο με το εξαφανισμένο Μπόινγκ καθώς κάνει λόγο για «ύποπτο φορτίο» που κουβαλούσε το αεροπλάνο και για εκτροπή του από τις ΗΠΑ!
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η έκθεση αναφέρει ότι οι Αμερικανοί συνέλαβαν και εξέτρεψαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών σε απόρρητη βάση στην ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία του Ειρηνικού.
    Σύμφωνα με την έκθεση η πτήση 370 ήταν υπό επιτήρηση, λόγω αυτού ακριβώς του ύποπτου φορτίου που είχε εν πρώτοις εντοπιστεί στις Σεϋχέλλες και είχε φορτωθεί στο υπό αμερικανική σημαία πλοίο-κοντέινερ MV Maersk Alabama MV.
    Δυο φρουροί νεκροί...
    Η ρωσική έκθεση αναφέρει ότι αυτό το φορτίο συνοδεύτηκε κατά τη μεταφορά του με το πλοίο με προορισμό το αεροπλάνο από δύο άριστα εκπαιδευμένους SEALS του αμερικανικού ναυτικού.
    Αυτό οι δύο Navy Seals βρέθηκαν κατά την έκθεση ,νεκροί ανάμεσα στα κοντέινερ, μια ημέρα μετά τον ελλιμενισμό του πλοίου στις Σεϋχέλλες.
    Υποστηρίζεται επίσης ότι το ύποπτο φορτίο θα φορτωνόταν στο

    Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

    Γιατί κανένα νεοταξίτικο ΜΜΕ δεν αναφέρει το πιθανότερο σενάριο της κατάρριψης του μαλαισιανού αεροσκάφους;

    Εικόνα 1
    Καθόμουν και έβλεπα την είδηση για το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφος στα διάφορα νεοταξίτικα βρωμοκάναλα παραπληροφόρησης και αηδίασα για μια ακόμα φορά...

    Σενάρια, πιθανότητες και εικασίες...
    Ο πιλότος ήταν τρομοκράτης, ήταν τρελός, έχασε τις αισθήσεις του, έγινε αεροπειρατεία, χάλασαν τα συστήματα κακ άρες μάρες κουκουνάρες....
    Ούτε ένα από τα κανάλια και ούτε ένας από τους αναλυτές που μίλησαν, δεν ανέφερε το

    Μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα 24 Μαρτίου 2014- Κατάντια, θλίψη, άδειοι δρόμοι και κλούβες...Εικόνες ντροπής και κατοχής μιας ανεπιθύμητης Κυβέρνησης.

     Η σημερινή μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα ήταν μόνο κλούβες, άδειοι δρόμοι και μαθητές να παρελαύνουν μόνοι τους με λιγοστούς γονείς που είχαν μπει στον κόπο να πάρουν διαπίστευση για να δουν τα παιδιά τους.


    Τι νόημα είχε αυτού του τύπου η παρέλαση; Προς τι να υπάρχει μια πλατεία Συντάγματος περικυκλωμένη από κλούβες της αστυνομίας; Φυσικά την απάντηση την ξέρουμε και την καταλαβαίνουμε όλοι...ο φόβος των κατοχικών αξιωματούχων...Φοβούνται το λαό, μας τρέμουν...

    Γιατί έκαναν την παρέλαση όμως; Για να μας εξοργίζουν περισσότερο;;;;

    Πώς ένιωσαν οι μαθητές που διέσχιζαν την άδεια  λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και την Πανεπιστημίου;


    Πόση εθνική υπερηφάνεια   ένιωσαν αυτοί οι ΄΄επίσημοι΄΄ (Θεός να τους κάνει) πάνω στο βάθρο της εξουσίας τους;;;


    ΦΩΤΟ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ - EUROKINISSI

    Στην Κρήτη έγινε χαμός για τα χημικά που φυτεύουν στη Μεσόγειο! Πλήθος κόσμου ενάντια στην καταστροφή των χημικών μέσα στις θάλασσές μας!!!



    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Αρκάδι το μεσημέρι της Κυριακής απ' όλο το νησί για την Παγκρήτια Κινητοποίηση για τα χημικά – Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν από οικολογική ομάδα.

    Το μήνυμα της ενάντια στην καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο έστειλε ολόκληρη η Κρήτη από Αρκάδι κατά τη διάρκεια της Παγκρήτιας διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Κυριακής.

    Μικροεπεισόδια και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν κατά τη διαρκεια της διαμαρτυρίας. Οικολογική ομάδα από το Ρέθυμνο προσπάθησε και τελικά τα κατάφερε να πάρει τον

    Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

    Ο Σαμαράς προσπαθεί να αποτρέψει τη συντριβή του. (Του Γ. Δελαστίκ)

    Τα πάντα δίνει ο πρωθυπουργός στη μάχη των ευρωεκλογών. Ξέρει ότι η πολιτική του επιβίωση κρέμεται από μια κλωστή. Γνωρίζει ότι η ΝΔ αποκλείεται να βγει πρώτο κόμμα.
    Πρέπει όμως να αποτρέψει τη συντριβή της. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα την ξεπεράσει πάνω από επτά, οκτώ ή και δέκα μονάδες, ενδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς να μην είναι καν επικεφαλής της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, που σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν πριν από το καλοκαίρι! Αν οι ευρωεκλογές πάνε πολύ άσχημα για τη ΝΔ, δεν αποκλείεται να αποδειχθούν η τελευταία μάχη του πρωθυπουργού ως ηγέτη της Δεξιάς. Κυοφορούνται ριζικές πολιτικές ανακατατάξεις, όπως όλα δείχνουν, και ο χρόνος είναι ελάχιστος. Σε δύο μήνες θα έχουν όλα κριθεί.

    Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται. Η εμφάνιση του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη επιταχύνει τα αποσυνθετικά φαινόμενα του μόλις προ πενταετίας κραταιού κόμματος που

    Να πως βγαινει πρωτογενες πλεονασμα (I)…Φρικτος θανατος καρκινοπαθους ελλειψει αναλγητικων !

     

    GothDeathAngel
    netakias
    - Έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, που το έχουν βαφτίσει “πρωτογενές πλεόνασμα”.
    Με αφόρητους πόνους κατέληξε πριν από λίγο καιρό ένας καρκινοπαθής σε δημόσιο νοσοκομείο καθώς η μονάδα υγείας στην οποία νοσηλευόταν, φαίνεται ότι δεν διέθετε το ισχυρό αναλγητικό που επιβαλλόταν να του χορηγηθεί ώστε να μην υποφέρει.
    Ο λόγος είναι ότι το κράτος δεν είχε φροντίσει να «ξεχρεώσει» την εταιρία που το προμηθεύει για χάρη του «πρωτογενούς πλεονάσματος»!
    Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, είναι αληθινό. Και η συνέχεια της ιστορίας εξελίσσεται εξίσου τραγικά: ο γιος του άτυχου ασθενή, στην προσπάθειά του να
    προσφέρει στον πατέρα του το φάρμακο που χρειαζόταν για να ανακουφιστεί από τους πόνους, αναγκάστηκε να πάρει δάνειο ώστε να το παραγγείλει ο ίδιος από το

    Πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού και αφήνουν στο απυρόβλητο τους Γερμαναράδες και τους κολοσσούς. Διέγραψαν 500 εκατ. ΦΠΑ που χρωστούσε η γερμανική Hochtief στην Ελλάδα!!!!!

    -
    Από το 2009 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα οι κυβερνώντες καλούν το λαό να βάλει πλάτη για να καταφέρουμε να δούμε και πάλι “φως στο τούνελ”.

    Το ερώτημα όμως είναι αν τελικά βάζουν όλοι πλάτη ή μόνο ο ελληνικός λαός...
    Η απάντηση φυσικά είναι ΌΧΙ... Οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σε ορισμένους σαν “Ιερές Αγελάδες” και να κάνουν τα στραβά μάτια απαλλάσσοντάς τους από τις υποχρεώσεις τους για καταβολή φόρων στο Δημόσιο.

    Την ώρα που οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ κυνηγούν με μανία μικρομεσαίους - βιοπαλαιστές ακόμα και για μικροποσά, την ίδια ώρα αφήνουν στο απυρόβλητο εταιρείες κολοσσούς που αρνούνται με το “έτσι θέλω” να καταβάλουν τα νόμιμα στο δημόσιο.

    Μία από αυτές είναι και η γερμανική εταιρεία Hochtief, η οποία εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Η Hochtief, χρωστά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από ΦΠΑ που δεν απέδωσε ποτέ και αρνείται να αποδώσει στο ελληνικό Δημόσιο. Αυτό σημαίνει πως η Hochtief είναι μακράν ο μεγαλύτερος φοροοφειλέτης στην Ελλάδα.

    Το προκλητικό δεν είναι μόνο ότι δεν καταβάλλει στο Δημόσιο τον ΦΠΑ, αλλά ότι τον ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ κιόλας, με το επιχείρημα ότι έχει δικαίωμα «συμψηφισμού», χωρίς να υπάρχει όμως ούτε ίχνος τέτοιου δικαιώματος.

    Μόνο για τα χρόνια 2001, 2002 και 2003 ο οφειλόμενος ΦΠΑ ανέρχεται συνολικά σε 150.295.602,1 ευρώ, σύμφωνα με τη συμπληρωματική έκθεση ελέγχου φόρου προστιθέμενης αξίας που