Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ισχυρός σεισμός 5.6 νότια της Ύδρας- Αισθητός από Αθήνα μέχρι Κρήτη!!

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη τη χώρα 8 λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ αναστατώντας τους κατοίκους στην Πελοπόννησο, σε όλο το Λεκανοπέδιο μέχρι και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός μεγέθους 5,6 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα από το νησί της Ύδρας.

Η απόσταση από την Αθήνα είναι στα 86 χιλιόμετρα, ενώ διαφορετικό μέγεθος δίνει το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Συγκεκριμένα, δίνει σεισμό 5,6 Ρίχτερ με εστιακό βάθος μόλις στα 10 χιλιόμετρα.



Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Κρήτη και κυρίως στο βόρειο τμήμα της Κρήτης ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βγηκαν έξω από τα σπίτια τους νομίζοντας ότι ο σεισμός έχει επίκεντρο τη Κρήτη.

Νέα βίντεο-βόμβες κατά του πολιτικού συστήματος! Νέες παραδοχές για στήσιμο της Χρυσής Αυγής!

ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ: ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΓΙΑ “ΣΤΗΣΙΜΟ” ΤΗΣ Χ.Α.- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΜΙΧΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ-Ν.ΜΙΧΟΣ: “ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ “ΣΤΗΣΟΥΝ. Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ’ ΠΕ”

 
kasidiaris-mixos-panagiotaros


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που προέρχονται από ασφαλείς πηγές, ο πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος, είχε “καλωδιωθεί” από τρίτα πρόσωπα άλλες τρείς φορές στο παρελθόν ώστε να υπάρξουν παραδοχές περί “στησίματος” της Χ.Α , περί κηδεμόνευσης της δικαιοσύνης και περί “παρεμβάσεων” της εκτελεστικής εξουσίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να έχει συνομιλήσει και “καλωδιωθεί” -με αποτέλεσμα να υπάρχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό και καταγεγραμμένος ήχος αλλά και εικόνα- εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη και από τους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο. Επίσης οι πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ λένε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να γνωρίζει επακριβώς τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Αθανασίου και προισταμένης του Πρωτοδικείου. Ο εκπρόσωπος της Χ.Α αφήνει να εννοηθεί ότι “ξέρει επί λέξει” τι έχει ειπωθεί, λεχθέντα που παραπέμπουν ευθέως σε πιθανή γνώση και με το κατάλληλο “υλικό” του διαλόγου.
Εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα φέρεται να γνωρίζει και ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος: “Μου στέλανε συνέχεια αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας για να ψαρέψουν ψευδομάρτυρες. Ρώτησα τον Μπαλτάκο τι συμβαίνει και γιατί πάνε να με στήσουνε. Μου απάντησε: “Ήταν από την αντιτρομοκρατική”. Και ο Νίκος Μίχος άφησε να εννοηθεί ότι ο διάλογος μπορεί να έχει καταγραφεί.
Τέλος Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος φέρεται να έχουν γνώση από υλικό που δείχνει “πρωτοκλασσάτους” βουλευτές της ΝΔ να αποδέχονται “το στήσιμο και την σκευωρία” κατά της ακροδεξιάς παράταξης.
πηγή

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο γιός του Μπαλτάκου που έδειρε τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή- Ποιός είναι, πού και πώς διορίστηκε....(ενδιαφέρον άρθρο...)

 
Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και αφού είχε έντονη λογομαχία με τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια χτύπησε όποιον από αυτούς έβλεπε μπροστά του.
Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ για να ζητήσει το λόγο για το βίντεο με τη συνομιλία του πατέρα του με τον Ηλία Κασιδιάρη, και σε κατάσταση εκτός εαυτού έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε». Στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, στον Μιχάλη Αρβανίτη έδωσε μπουνιά και στον Νίκο Κούζηλο σφαλιάρα.

Στη συνέχεια ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@». Αμέσως μετά έφυγε και μάλιστα έβαλε και την κουκούλα του φούτερ του για να μην τον φωτογραφίσουν οι δημοσιογράφοι.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση για αυτόφωρο εναντίον του υιού Μπαλτάκου.

Ο ∆ηµήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος ανήκει στους σκληρούς οπαδούς του Παναθηναϊκού και συχνάζει στα στα οπαδικά στέκια της ομάδας.

Η εφημερίδα Παραπολιτικά παρουσίασε προ καιρού μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την τοποθέτηση του υιού Μπαλτάκου στο Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, με παρέμβαση Μπαλτάκου αλλά και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη ο αρχηγός του Λιμενικού υποχρεώθηκε να κάνει δεκτούς στο Σώμα 15 επιλαχόντες διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν αντιδράσει έντονα στο ότι παρακάμφθηκαν στη σειρά κατάταξης από τον υιό Μπαλτάκο, προκεμένου να κοπάσουν οι καταγγελίες των ιδίων και των οικογενειών τους.

Η απίστευτη αυτή υπόθεση ξεκίνησε το 2011 όταν ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νομικού συμβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και βαφτιστικός του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.

Ο 24χρονος τότε υιός έχοντας σπουδάσει στο Πολιτικό της Νομικής και με μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ, δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται.

Ο νεαρός Μπαλτάκος προσέφυγε στο ΑΣΕΠ (απόφαση 982/11-10-2011) αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ωστόσο ο υιός Μπαλτάκος καταφεύγει στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ. Δικηγόρος είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.

Το Δικαστήριο καλεί λοιπόν την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου. Ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος δίνει εντολή να επανασυγκροτηθεί η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί για τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου. Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση.

Ετσι ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να υπερπηδήσει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

Για το θέμα παρενέβη τότε ο τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος ζήτησε να ριχθεί φως στο συγκεκριμένο σκάνδαλο. Το αποτέλεσμα ήταν να προβλεφθεί ειδική διάταξη με την οποία προσελήφθησαν και οι 15 επιλαχόντες, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕ και με τη βούλα πολιτικά ο Αντώνης Σαμαράς. Ετοιμαστείτε για κυβέρνηση Κασιδιάρη

Αντώνης Σαμαράς τέλος. Πάπαλα. Yiok. Kaputt! Η αποκάλυψη των διαλόγων του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο φέρνει τα πάνω κάτω και φυσικά επιβεβαιώνει όλες εκείνες τις φωνές της λογικής που προέβαλαν αμφιβολίες για το νομικό δέσιμο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.


του Στρατή Μαζίδη

Αντιγράφω από τη σχετική ανάρτηση:

ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μ….ς».

ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ.: Πρώτα απ’ όλα φοβάται για τον

ΧΑΜΟΣ!!!!BINTEO “ΦΩΤΙΑ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΝΔ!!!! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;” ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: “ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΤΑ’ΛΕΓΑ…”-

 
ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ


Τον ισχυρισμό που περιβάλλεται από σοβαρή καταγγελία για “ποδηγέτηση της δικαιοσύνης” ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του- υπό μορφή ηχογραφημένου αλλά και οπτικού υλικού- με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.
Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου με αισχρές πεζοδρομιακές εκφράσεις, όταν ο
...

Θηριώδης σεισμός 8.2 στη Χιλή! 5 νεκροί μέχρι τώρα, 300 κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές.

 

Σείστηκε η γη στη Χιλή! Σεισμός 8,2 Ρίχτερ προκαλεί πανικό – Πέντε νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες – Video από τη στιγμή που ήχησαν οι σειρήνες

- Ο ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις βόρειες ακτές της Χιλής
- Ήταν επιφανειακός, μόλις 20,1 χιλιόμετρα βάθος - 6,2 Ρίχτερ ένας από τους μετασεισμούς!
- Στο Ικουίκουε κοντά στα σύνορα με το Περού το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
- Το πρώτο τσουνάμι έπληξε τις ακτές της χώρας 45 λεπτά
- Δημιουργήθηκε παλιρροϊκό κύμα ύψους 2,11 μέτρων
- Ο πρώτος απολογισμός μιλά για πέντε νεκρούς
- Απόδραση 300 κρατουμένων από φυλακή

Τρόμος, πανικός, φόβος. Άνθρωποι να βγαίνουν στους δρόμους. Η γη να σείεται.

Είναι σκηνές απ’ όσα συμβαίνουν στη Χιλή μετά το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου. Ο ισχυρός σεισμός 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε περίπου στις 20:00, τοπική ώρα, σχεδόν 100 χλμ. βορειοδυτικά της μεταλλευτικού λιμανιού Ικουίκουε κοντά στα σύνορα του Περού. Ο πρώτος απολογισμός αναφέρει πως έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άνθρωποι κι άλλοι τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πρωτοφανείς ρατσιστικές ύβρεις Βενιζέλου στον Απόστολο Κακλαμάνη:'''Είσαι π**γερος σαν τον συνονόματο σου!''

 

ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÓÔÇÍ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÃÉÁ ÔÇÍ ÍÅÏËÁÉÁ// ÂÅÍÉÆÅËÏÓ - ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ.(EUROKINISSI-ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)…Είσαι π**γερος σαν τον συνονόματο σου!

Χάθηκε ο έλεγχος από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο το βράδυ της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή καθώς αιφνιδιασμένος από την καταψήφιση του πρώην πρόεδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη τον «έλουσε» με ύβρεις που δύσκολα

μεταφέρονται.Σύμφωνα με αυτήκοοες μάρτυρες αμέσως μετά την καταψήφιση του δεύτερου άρθρου από τον κ. Κακλαμάνη, και ενώ είχε προηγουμένως είχε δηλώσει «παρών» ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας και του είπε αγανακτισμένος: «Είσαι το ίδιο πο…όγερος όπως ο συνεπώνυμος σου».

Την ίδια ώρα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φώναζαν πίσω από τον κ. Κακλαμάνη «Ως εδώ ήταν!». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε όλες τις «κλειστές» συσκέψεις το τελευταίο διάστημα, αλλά και κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις για το πολυνομοσχέδιο και ουσιαστικά με την στάση του στην κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής αιφνιδίασε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

πηγή
 

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΤΟ Γ ‘ΡΑΙΧ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ-ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

 

syriza4



syriza3

syriza1
Η καταψήφιση του Γιώργου Παπανδρέου, ενός πολιτικού που σημάδεψε με την εθνική του μειοδοσία την Ελλάδα, στο άρθρο 2 για τις τράπεζες και ο οποίος προσπάθησε να ρεφάρει για τα ανομήματα του αλλά και να δημιουργήσει ρήγμα στο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ του “Μουσολίνι” καλλιεργώντας νέες φιλοδοξίες για να ηγηθεί σχήματος αποτυχημένων, έκανε αίσθηση στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο.
Διαφοροποιήθηκαν από την στάση της ΔΗΜΑΡ οι Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου.
Η ονομαστική αφορούσε το άρθρο 1 που μεταξύ άλλων αφορά την «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ, το γάλα, τα φαρμακεία, τα φωτοβολταϊκά και την «διανομή» του κοινωνικού μερίσματος των 450 εκατ. ευρώ, αλλά και το άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 290 Βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ.
Το άρθρο 1 ψηφίσθηκε με 152 υπέρ, όχι 135, παρών 1.
Το άρθρο 2 με 151 υπέρ, όχι 136 παρών 1.
Ο Γ. Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2, ενώ ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε παρών. Ο Βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε παρών στο άρθρο 1.
Ποιοι απουσίασαν
Από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Γρ. Ψαριανός και Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ. Απουσίασαν ακόμη οι Ανδρέας Ψυχάρης (ΝΔ) και Άντζελα Γκερέκου (ΠΑΣΟΚ), που έστειλαν επιστολές ότι θα

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση - βόμβα για το Ποτάμι !!! Στο 50% φθάνουν τα ποσοστά του!!!!

 

Κλαίμε λέμε........:-))))))))))))))))))))))

Ανασύρθηκαν μερικά από τα "αξιόπιστα ευρήματα" του Ινδικού Ωκεανού - Καμία σχέση με το χαμένο Boeing...

πηγή : idiois ommasi
Πλοία που αναζητούν το αγνοούμενο Μπόινγκ της πτήσης MH370 της εταιρείας Malaysia Airlines ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα απο τον Ινδικό Ωκεανό, αλλά διαπιστώθηκε πως δεν έχουν σχέση με το χαμένο αεροπλάνο, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.
Ήταν απ' ό,τι φαίνεται η πρώτη φορά που κάποιο από τα οκτώ πλοία που βρίσκονται στη νέα ζώνη έρευνας ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα από τον Ινδικό Ωκεανό. Δύο πλοία, το Haixun 01 της Κίνας και το HMAS Success της Αυστραλίας, ανέσυραν "έναν αριθμό αντικειμένων από τον ωκεανό". "Όμως μέχρι τώρα δεν έχει ανακτηθεί κανένα αντικείμενο που να έχει επιβεβαιωθεί πως έχει σχέση με την πτήση MH370", ανακοίνωσε η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας (AMSA).
Τα αεροπλάνα που βρίσκονται στην περιοχή είδαν τα αντικείμενα και τα ανέσυραν αλλά μάταια. Συνολικά οκτώ αεροσκάφη συμμετείχαν στη σημερινή έρευνα η οποία και κάλυψε μια έκταση 97.000 τετραγωνικών μιλίων. (252.000 χιλιόμετρα).
Τέσσερα πλοία βρίσκονται σήμερα στην περιοχή - εκ των οποίων τα τρία είναι κινεζικής σημαίας. Ένα επιπλέον αναμένεται να φτάσει την Κυριακή. Ένα ακόμα αυστραλιανό πολεμικό πλοίο, το HMAS Toowoomba, αναχώρησε από το λιμάνι του Perth και αναμένετα να φτάσει στη συγκεκριμένη περιοχή σε περίπου τρεις μέρες.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Τσάμπα πήγαν τα...διαγγέλματα σε πρωθυπουργικό επίπεδο Αυστραλίας. Τα ευρήματα (τα πρώτα..."αξιόπιστα" όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο Αυστραλός πρωθυπουργός) που ανασύρθηκαν μέχρι τώρα, τουλάχιστον, έχουν σχέση με το χαμένο Boeing όσο οι δημοσκοπήσεις της Alco με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Προφανώς ο μέχρι τώρα χρόνος δεν ήταν αρκετός προκειμένου ο αμερικανικός Στρατός να καλύψει τα ίχνη της κατάρριψης (αφού οποιαδήποτε άλλη εκδοχή δεν μπορεί να έχει λογική βάση, εκτός αν το αεροπλάνο δεν έχει καταστραφεί, αν δηλαδή προκύπτει ζήτημα ομηρείας).
Τουλάχιστον ο Σαμαράς θα μπορεί να αισθάνεται ήσυχος ως ο μη μόνος (φερόμενος ως) πρωθυπουργός που βγάζει διαγγέλματα για να ανακοινώσει μπαρούφες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι Γερμαναράδες θα κατεβάσουν νομοσχέδιο ώστε κάθε Ευρωπαίος πολίτης που δεν έχει βρει δουλειά στη χώρα τους μετά από 3 μήνες θα φεύγει!!!

Εμείς εδώ κύριε;;;
Γιατί έχουμε καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης κύριε;;;
Γιατί δεν τολμάμε ούτε να μιλήσουμε για τους εγκληματίες που οργώνουν τη χώρα μήπως και κατηγορηθούμε για ρατσιστές, κύριε;;;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα FrankfurterAllgemeineZeitung, η κυβέρνηση της  Μέρκελ σκοπεύει να φέρει τις επόμενες μέρες στη γερμανική βουλή νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την απέλαση όσων Ευρωπαίων πολιτών πήγαν στη Γερμανία για να βρουν δουλειά, αλλά δεν τα κατάφεραν τους τρεις πρώτους μήνες! Επίσης, θα προβλέπει ότι όσοι Ευρωπαίοι πηγαίνουν στη Γερμανία για δουλειά, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στην πατρίδα τους και να έχουν λεφτά στην τράπεζα!!!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η φράου θα επικαλεστεί τη συνθήκη Σέγκεν, που προβλέπει ότι ελεύθερη στις χώρες της Ευρώπης είναι η διακίνηση των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και των φοιτητών και όχι των ανέργων.