Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ:


           http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ NEWSIT.GR- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!

(Απολαύστε δημοσιογραφία, απολαύστε δημοκρατική ενημέρωση. Κρατείστε αυτό το άρθρο ως απόδειξη του κύκνειου άσματος της μεγάλης πολιτικοδημοσιογραφικής παρέας που μας οδήγησε στον όλεθρο. Καλή λευτεριά!!! Επιτέλους, το λέμε και το πιστεύουμε!!! Φθάνει, κοντοζυγώνει!!!)

 

Σενάρια τρόμου – Κλειστές τράπεζες, αναλήψεις μόνο 100 ευρώ και το σχέδιο... “Μαύρος Κύκνος”

 
Σενάρια τρόμου – Κλειστές τράπεζες, αναλήψεις μόνο 100 ευρώ και το σχέδιο... “Μαύρος Κύκνος”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τελευταία ενημέρωση: 17.05.2014 | 08:30
Πρώτη δημοσίευση: 17.05.2014 | 08:23





- Γερμανικό σχέδιο για 100 ευρώ το μήνα και κλείσιμο συνόρων
- Γαλλικό σχέδιο με την ονομασία “μαύρος κύκνος” και η Ελλάδα στη δραχμή
- Ο Σόιμπλε ήθελε από το 2011 να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ
- Απίστευτο παρασκήνιο στις πλάτες της Ελλάδας

Όλοι είχαν και από ένα σχέδιο για να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ όπως αποδεικνύεται τελικά. Δεν ήταν μόνο το σχέδιο “Ζ”. Αυτό φαίνεται ότι ονομάστηκε έτσι γιατί ήταν το τελικό, τώρα αποδεικνύεται ότι είχαν πέσει πολλά ακόμη στο τραπέζι και ένα είναι το δεδομένο. Ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Ήδη από το Σεπτέμβριο του 2011 ο Β. Σόιμπλε είχε πει σε... φιλική κουβέντα στον Ε. Βενιζέλο ότι ίσως θα ήταν καλό για την Ελλάδα να επιλέξει μια... “φιλική έξοδο” από την ευρωζώνη.

Κλειστές τράπεζες στην Ελλάδα και αναληψεις ως 100 ευρώ ήθελαν οι Γερμανοι
Ο Ε. Βενιζέλος το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά, όμως φαίνεται ότι οι Γερμανβοί είχαν ήδη ένα σχέδιο έτοιμο.

Το σχέδιο αυτό μάλιστα προέβλεπε αναλήψεις μόλις 100 ευρώ την εβδομάδα από τα ΑΤΜ, κλείσιμο των συνόρων για τις συναλλαγές κ.α.

Όμως το σχέδιο αυτό ήταν ημιτελές και δεν διασφάλιζε τους Ευρωπαίους από το φαινόμενο ντόμινο που θα μπορούσε να πλήξει Ισπανία, Πορτογαλία και κυρίως την Ιταλία.

Παράλληλα οι Γάλλοι που διαβεβαίωναν με τον Σαρκοζί ότι είναι στο πλευρό τηυς Ελλάδας είχαν το δικό του σχέδιο αντίδρασης στην περίπτωση που θα κατέρρεε η Ελλάδα. Το είχαν ονομάσει “μαύρος κύκνος” και σκοπό είχε κυρίως να προστατεύσει τις γαλλικές τράπεζες που είχαν στην κατοχή τους μεγάλα ποσά σε ελληνικά ομόλογα.

Κούρεψαν το ελληνικό χρέος για να κερδίσουν χρόνο
Οι ευρωπαίοι όμως φάνηκε τότε, το φθινόπωρο του 2011 ότι δεν ήταν έτοιμοι να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ και έτσι επέλεξαν να κουρέψουν το χρέος για να κερδίσουν χρόνο, ίσως για να ολοκληρωθεί ένα καλύτερο σχέδιο.
Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία του σχεδίου “Ζ”.

Στην Ελλάδα με αφορμή το δημοψήφισμα ο Γ. Παπανδρέου ανατράπηκε και πήρε τη σκυτάλη ο Λ. Παπαδήμος για να βάλει σε εφαρμογή το πρόγραμμα που είχαν επιβάλει οι Ευρωπαίοι για το κούρεμα. Τα σενάρια εξόδου όμως παρέμεναν καθώς ήθελαν διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα. Είχαν φτάσει σε σημείο να ζητούν ως και τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών.

Μετά της εκλογές πήρε απόφαση η Μέρκελ να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ
Η Άγκελα Μέρκελ ενώ δεν ήταν σύμφωνη με τον Β. Σόμπλε ότι συμφέρει τη Γερμανία μια αποπομπή της Ελλάδας απ' την Ευρωζώνη δεν είπε το τελικό οκ για την παραμονή της παρά μόνο μετά το σχηματισμό της συμμαχικής κυβέρνησης ύστερα απ΄ τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και τη διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί το μνημόνιο.

(Ακολουθούν τα πρώτα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία φυσικά είναι βέβαιο ότι θα 'εξαφανιστούν' άμεσα από την σελίδα του newsit, όπως εξάλλου γίνεται συνέχεια.)

Papadopoulos Apostolos · Top Commenter · Works at Heineken
Θλίβομαι και ντρέπομαι πραγματικά....Ποιά Βόρεια Κορέα??? Δημοκρατία μοιάζει μπροστά στο δικό μας κατήφορο....Αυτό το πρωτοσέλιδο, παραμονή των εκλογών του 2014, το αποθηκεύω ως έχει, για να μου θυμίζει πάντα από τι καθεστώς γλυτώσαμε...
 
Σοφία Τζάνη · Top Commenter · ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
βαλτε μονοι σας τα ψηφοδελτια και ας μην ψηφισουμε για να χουμε αποτελεσμα οπως το θελετε.. βορειοκορεατικο παν/μιο μμε τελειωσατε και προσπαθειτε να τρομαξετε τον κοσμο με το τι εγινε στις καννες και τι θα γινει(κατακλυσμος σεισμοι λιμοι καταποντισμοι το τελος του κοσμου του κ..χαρτου και της μενεγακη!) αν δεν βγει ο "εκλεκτος"; λιγη τσιπα... βλεπετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γκαλοπ και εχετε χ.. απανω σας ε; γκεμπελοσκυλα!
 
Ξενια Μυλωνα · Top Commenter · Kastoriá, Greece
Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, είναι τρομολαγνεία.
 
Giorgos Kandris
ase re euaggelate se katalabame ti lamogio eisai kai esi. Ntropi sou omos giati exeis oikogeneia kai paidia pou perimenoun apo esena ena kalitero aurio...
 
Michalis Kontos · Thessaloníki
Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία
Argiris Tramontanis
Το βγάλαμε και σήμερα το μεροκάματο ε?
 
Costa Stefanidis · Works at SDPM.com.au
Ευαγγελάτε προδότη, παπαγαλάκι των οικονομικών δολοφόνων
 
Efthimis Tsakiridis · · Top Commenter · ΕΠΛ Βεροιας
Εισγγελάτε ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ σε λίγες μέρες θεώρησε διαβατήριο....προλαβαίνεις ίσα ίσα !!!!!!!!!!
 
Ρούλα Μπάκου · ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ηρεμηστε κ.Ευαγγελατε μη παθετε και τιποτα, πιστευετε ακομη μετα απο 4 χρονια τρομακρατιας δεν σας εχουμε μαθει. Τωρα εχουμε γνωριστει πλεον, ξερουμε το ρολο του καθενος απο σας. ο Ελληνικος λαος δεν θα ξαναπεσει στην λουμπα που του εχετε σκαψει, παρτε το αποφαση δεν μπορειτε πλεον να μας εκβιαζετε ο κοσμος πλεον εχει καταλαβει. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ.
 
Karathanasis Schumacher-Thalassas · Top Commenter · Piraeus, Greece
ούτε πλέον τα τρόλ υποστηρικτές του πληκτρολογίου είναι σε θέση να ""περισώσουν"" οτιδήποτε. ....αντικειμενικά αποκρουστική και εμετική αυτή η καραμέλα στο παρα πέντε των εκλογών με την τρομολαγνεία. ....""ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"" ΔΕΝ ΛΥΣΑΓΑΤΕ??? .... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ???
 
 
Kostas Best
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ,,,,,ΕΜΕΤΟΣ
 

Paul Carrere · Top Commenter · Université Aix-Marseille III
An eseis oi dimosiografoi tou kolou, diavazate tote tis gallikes efimerides tha ta gnwrizate afta ta senaria!!!! Alla mallon ta eixate diavasei kai paiksate kai eseis to paixnidaki sas, opos kai twra gia na mas deixete poso axios einai o Samaras!!! Remalia!!

Jimmy Fentagin · Top Commenter
ετσι ευαγγελατε....τρομοκρατησε τον κοσμο παλι...εισαι εξπερ σαυτο το ειδος την δημοσιογραφια!!!με αυτο τρως ψωμακι....
 
 
 Γαβριέλλα Βαρδάκη · Top Commenter · Athens, Greece
Eίναι ανεπίτρεπτο να δημοσιεύονται τέτοια ρεπορτάζ στο παρα πέντε των εκλογών. Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα!! Γιατί δεν τα δημοσιεύατε όλα αυτά όταν ήλθαν εις γνώσιν σας?? Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ τα γνωρίζατε όταν συνέβαιναν... Δεν ήταν "κατάλληλες" οι συνθήκες, ε? Παιδαριώδη ατοπήματα της "δημοσιογραφίας".
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Λυσσάνε τα αρπακτικά της Ευρώπης! Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδας - Αν βγει, θα είναι κίνδυνος για τη χώρα! (Ενώ ο άλλος ...στα 4...είναι ό,τι πρέπει ε;;;;)

 

Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδας  - Αν βγει, θα είναι κίνδυνος για τη χώρα



- «Είχα δύσκολες σχέσεις με τον Σαμαρά όταν ήταν στην αντιπολίτευση – Όταν έγινε πρωθυπουργός ήταν υποδειγματικός» (Αυτή και μόνο η φράση του Γιούνκερ για τον ...υποδειγματικό Σαμαρά, αρκεί! Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο για να τα καταλάβουμε όλα!!!)

Ελληνικό χρώμα παίρνει η προεκλογική μάχη για την προεδρία της Κομισιόν, με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία να εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση στον αντίπαλό του και υποψήφιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στο Euro2day, ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ακατάλληλο για πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«Δεν πιστεύω ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνδρας για τη χώρα αυτήν τη δεδομένη στιγμή, αυτήν τη δραματική στιγμή για την Ελλάδα», λέει για τον Αλέξη Τσίπρα και συμπληρώνει πως ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν έχει καταλάβει επαρκώς ποια είναι τα προβλήματα στην Ελλάδα και ποια στην Ευρώπη όσον αφορά την Ελλάδα».
Γιούνκερ για Τσίπρα: Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ μαζί του, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτός διατεθειμένος να το κάνει, εάν γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χαρακτηρίζει «δύσκολες» τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά οι σχέσεις τους... έφτιαξαν όταν ανέλαβε την πρωθυπουργεία και από τότε ήταν «υποδειγματικός».

«Ο κ. Σαμαράς δεν ήταν μόνο λόγια, αλλά έκανε και πράξεις (...) Δεν έχω παράπονο, ο κ. Σαμαράς είναι ένας πραγματικός Έλληνας και Ευρωπαίος», λέει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δηλώνει φίλος της Ελλάδας «δεν μπορώ να φανταστώ την Ευρώπη ή την ευρωζώνη χωρίς αυτήν» λέει. και τάσσεται υπέρ της μείωσης του χρέους. Όπως τονίζει, η χώρα κατάφερε το ακατόρθωτο, τήρησε τις δεσμεύσεις και τώρα ήρθε η ώρα των δανειστών να υλοποιήσουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν το 2012.
Η λειτουργία της τρόικας είναι αντιδημοκρατική, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν είναι άμεσα εκλεγμένοι και ότι πρέπει να αλλάξει μορφή και να δοθεί ηγετικός ρόλος στους εκλεγμένους υπουργούς Οικονομικών και στον πρόεδρο του Εurogroup – Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Θεωρεί όμως ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για τρίτο δάνειο προς την Ελλάδα και ότι -επιτέλους- τα δημοσιονομικά μέτρα πρέπει να αγγίξουν και τους πλούσιους Έλληνες ώστε να σταματήσει η επιβολή λιτότητας στον μέσο πολίτη.

Φυσικά αναφέρεται και στη δραματική νύχτα στις Κάννες. Παραδέχεται πως η Ελλάδα εμμέσως απειλήθηκε με έξοδο από την ευρωζώνη. «Η Ελλάδα δεν απειλήθηκε μέσα στην αίθουσα. Όμως εξηγήθηκε στους κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο ότι το αποτέλεσμα μιας λανθασμένης ερώτησης και λάθους απάντησης στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε σε έξοδο από την ευρωζώνη».

«Προσωπικά ήμουν ενάντια στην προοπτική εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη λόγω αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και γιατί πίστευα ότι εάν έβγαινε θα υπήρχαν δραματικές επιπτώσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εγώ προσωπικά δεν απείλησα ούτε την Ελλάδα, ούτε τον πρωθυπουργό με έξοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ


Ερ.: Κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ που είστε μαζί μας. Είστε ένας πραγματικός φίλος της Ελλάδας και όταν υπήρχε κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, πολεμήσατε σκληρά για να μην γίνει. Τώρα η Ελλάδα πετυχαίνει πρωτογενή πλεονάσματα. Όλοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν για ένα success story. Είναι όντως; Τελείωσε η κρίση για τη χώρα;
ΖΚΓ: Είναι success story γιατί η Ελλάδα πάει καλά, έκανε ό,τι της ζήτησαν τα άλλα μέλη της ευρωζώνης, πέτυχε πρωτογενή πλεόνασμα που ήταν ένας από τους όρους της συμφωνίας του 2012 και η Ελλάδα το πραγματοποίησε και απέδειξε ακόμα και σε εκείνους που δεν το πίστευαν ότι τα κατάφερε. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ελλάδα προχωρεί με αξιοθαύμαστο τρόπο. Οχι μόνο οι ελληνικές αρχές, αλλά και ο κόσμος που υποφέρει από τα μέτρα τα οποία εφαρμόστηκαν. Δεν νομίζω ότι η κρίση τελείωσε παρά το γεγονός ότι η χώρα πάει καλά, καθώς υπάρχει δραματικά υψηλό ποσοστό ανεργίας ειδικά στους νέους. Από τη στιγμή που η ανεργία δεν έχει μειωθεί δραστικά, τότε η κρίση δεν έχει τελειώσει.

Όταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήταν στην αντιπολίτευση, θεωρούνταν το μαύρο πρόβατο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Τώρα όμως τον θεωρείτε «αδελφό» και αυτός το ίδιο. Ποια είναι άποψή σας για τον κ. Σαμαρά;
Είχα δύσκολες σχέσεις με τον κ. Σαμαρά όταν ήταν στην αντιπολίτευση γιατί του ζητούσα συνεχώς να υποστηρίξει όσο μπορεί την τότε κυβέρνηση. Τελικά συνυπέγραψε το γράμμα με τον κ. Παπανδρέου αναγνωρίζοντας ότι τεράστιες αλλαγές πρέπει να γίνουν. Όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ήταν υποδειγματικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και είμαι χαρούμενος που ο ίδιος και η Ν.Δ. υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Κομισιόν. Ο κ. Σαμαράς δεν ήταν μόνο λόγια, αλλά έκανε και πράξεις. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές, η Ελλάδα πάει καλά, επέστρεψε στις αγορές με όρους που πριν από μερικά χρόνια φάνταζαν άπιαστοι. Κατάφερε να αποδείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα. Δεν έχω παράπονο, ο κ. Σαμαράς είναι ένας πραγματικός Έλληνας και Ευρωπαίος.

Εντυπωσιακός ο Τσίπρας!



Εντυπωσίασε την Ευρώπη ο Αλέξης



Εξαιρετικός ο Τσίπρας στο ευρωντιμπέιτ.
Με λόγια ορθά κοφτά και σταράτα,  κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδειχθεί σε νέα διεθνή ηγετική φυσιογνωμία. Δεν μάσησε τα λόγια του και έθεσε ανοιχτά τα προβλήματα της Ελλάδας, αποκάλυψε και στηλίτεψε τον τυραννικό ρόλο της Μέρκελ, ενώ υπερασπίστηκε με θέρμη τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτικών σε αντίθεση με τους Γερμανούς που ζήτησαν να πληρώσουν οι καταθέτες τις ζημιές των τραπεζών.
Στην πραγματικότητα είπε αυτά που σκέφτονται χρόνια όλοι οι Έλληνες αλλά κανείς πολιτικός δεν είχε τολμήσει να τα αναφέρει στις δημόσιες ευρωπαϊκές συζητήσεις. Μάλιστα προκάλεσε αμηχανία στους αντιπάλους του τη στιγμή που αναφέρθηκε στο δημοσίευμα των Financial Times για τον βρώμικο ρόλο των οργάνων της ΕΕ στη δραματική διάσκεψη των Καννών το 2011.  Είπε εκείνα  που οφείλουν να γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι για τα δεινά που μας προκάλεσαν αλλά και για τους τεράστιους κινδύνους που σύντομα μπορεί να αντιμετωπίσει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή ’Ενωση, από τις σκληρές πολιτικές λιτότητας.
Α. Tσίπρας: Θα διώξουμε την τρόικα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς!
Διεκδικώντας τη στήριξη των Ευρωπαίων πολιτών για το ανώτατο αξίωμα της Ευρώπης, αυτό της προεδρίας της Κομισιόν , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς- έδωσε για πρώτη φορά στα χρονικά το «παρών» στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου σε μία εφ’ όλης της ύλης τηλεμαχία με τους συνυποψηφίους του.
Σχετικά άνετος και με dresscode δίχως γραβάτα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στη μητρική του γλώσσα, δηλαδή τα ελληνικά από την εναρκτήρια κιόλας τοποθέτησή του και παρουσίασε την υποψηφιότητά του λέγοντας ότι: «Είμαι από την Ελλάδα, τη χώρα που η Ευρωπαϊκή ηγεσία επέλεξε ως πειραματόζωο της πιο σκληρής λιτότητας. Απευθύνομαι στους υποψηφίους και τους ρωτώ: Είναι ιστορία τραγωδίας ή ιστορία επιτυχίας αυτό που συνέβη στην Ελλάδα; Εμείς απευθυνόμαστε στους Ευρωπαίους πολίτες και τους καλούμε να σταματήσουμε την καταστροφική πολιτική της λιτότητας, να ξαναβρούμε την αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία».
Έχοντας στη συνέχεια μόλις ένα λεπτό στη διάθεσή του για να απαντήσει στα φλέγοντα ζητήματα των τριών διαφορετικών θεματολογιών της συζήτησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης.
Στον πρώτο γύρο, με επίκεντρο την οικονομική πολιτική και κρίση o Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο ερώτημα για την ανεργία και προειδοποίησε πως: «Αν συνεχίσουμε με τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας δε θα μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε, ας μη γελιόμαστε». Χαρακτήρισε την ανεργία «δομική» και αντιπρότεινε ένα ευρωπαϊκό new-deal.«Οι ιδέες που εκφράζει ο Γκι είναι πολύ παλιές, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τις θέσεις του συνυποψηφίου του Γκι Φερχόφσταντ και επεσήμανε ότι «Είναι αυτές που οδήγησαν στη χρηματοπιστωτική φούσκα στις ΗΠΑ και έθεσαν την Ευρώπη σε κίνδυνο». « Πρέπει να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή. Πρέπει να πάμε σε διάσκεψη του χρέους, ανάλογα με αυτή που δόθηκε γα την Γερμανία το 1953», ήταν η πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τις τράπεζες
Μιλώντας για τη λειτουργία των τραπεζών είπε πως «έχω μείνει άναυδος, γιατί ο Γκι υπερασπίστηκε bail in προγράμματα και τώρα η νέα λογική είναι να πάμε σε λύσεις που θα δίνουν το βάρος σε ανθρώπους που έχουν καταθέσεις. Αυτή τη λογική τη συμμερίζεται ο Γιούνκερ και ο Σουτλς;», ρώτησε και πρόσθεσε ότι «Εμείς υπέρ της απομείωσης των κόκκινων δανείων που κατέχουν, αλλιώς θα φορτώνουν χρέη στα χρέη». Απαντώντας σε ερώτηση του κ.Φερχόφσταντ για τη διαχείριση των τραπεζών στην Ελλάδα, τόνισε: « Θα συμφωνήσω ότι υπήρχε κράτος πελατειακό, που έχτισαν τα κόμματα που υποστηρίζονταν από τους κκ Σουλτς και Γιούνκερ. Πράγματι το πρόβλημα στην Ελλάδα ήταν δημοσιονομικό, αλλά το φάρμακο έκανε τον ασθενή χειρότερο από την ασθένεια.
Για την πορεία της Ευρώπης
Μιλώντας για την πορεία της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι « Η άνοδος του ευρωσκεπτικισμού έχει αιτίες και υπαίτιους. Είναι αυτοί που κυβερνούν την Ευρώπη. Αυτοί είναι οι υπαίτιοι για την άνοδο του ευρωσκεπτικισμού. Την Ευρώπη πρέπει να τη σώσουμε αλλάζοντάς, την γιατί μέχρι τώρα, αναδιανέμει πόνο και εξαθλίωση», επεσήμανε.
Περνώντας στο σκέλος που αφορά στο πρόβλημα της βίας στην Ουκρανία οι υποψήφιοι τοποθετήθηκαν και ο κ. Τσίπρας είπε από την πλευρά του πως «χρειάζεται διάλογος και διπλωματία και να μην αναγνωρίσουμε μία κυβέρνηση με τους νεοναζί στην εξουσία. Χρειάζεται να δώσουμε τη δυνατότητα στον ουκρανικό λαό να αποφασίσει, να μην υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση ούτε από το ΝΑΤΟ ούτε από την Ρωσία για να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη». Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Αριστερά σέβεται το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των λαών. «Οι εθνικισμοί δεν μπορούν να οδηγήσουν σε κανένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να σεβαστούμε το διεθνές δίκαιο» και πρόσθεσε ότι «Η Ουκρανία πρέπει να είναι χώρα «γέφυρα».
Με επίκεντρο τα όσα συνέβησαν στη Λαμπεντούζα και μιλώντας για το ζήτημα της μετανάστευσης, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την άποψη ότι « είναι οξύμωρο να θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα τη στιγμή που τα κράτη χρηματοδοτούν προγράμματα σε χώρες όπως η Λιβύη. Η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο. Δεν είναι αποτελεσματική η καταστολή, γι’ αυτό πρέπει να αναθεωρηθεί το Δουβλίνο 2 και να υπάρξει δίκαιη μοιρασιά της ευθύνης, διότι Ευρώπη σημαίνει αλληλεγγύη».
Στον τελευταίο γύρο ερωτήσεων για το μέλλον της Ευρώπης, και με επίκεντρο τα θρησκευτικά σύμβολα, ο κ. Τσίπρας τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι « κάθε πολίτης που ζει στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται τους κανόνες, και κάθε κράτος αντίστοιχα πρέπει να σέβεται το δικαίωμα του κάθε πολίτη. Πρέπει να πιστεύουν σε όποιο Θεό θέλουν. Αυτό που γίνεται στην Ισπανία με τις αμβλώσεις μας είναι απαράδεκτο και μας γυρνάει σε εποχές του δικτάτορα Φράνκο», είπε καταχειροκροτούμενος από το κοινό.
Ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τις πολιτικές που υλοποιούνται, τονίζοντας ότι «το μεγαλύτερο έλλειμμα, είναι το έλλειμμα δημοκρατίας. Το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ολοένα και χάνει αρμοδιότητες. Η Σύνοδος Κορυφής είναι μία σύνοδος 28 χωρών που στο τέλος γίνεται ότι αποφασίζει η κυρία Μέρκελ. Πείτε μου κύριε Γιούνκερ, τι έγινε στη Σύνοδο των Καννών; Γιατί ήσασταν εσείς που επιβάλλατε σε μία χώρα τι θα κάνει την ώρα που εσείς που υπερασπίζεστε το Σύνταγμα;».
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος για άλλη μια φορά στον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζ.Κ Γιούνκερ ανέφερε πως του έθεσε το ερώτημα τι έγινε στις Κάννες, και εκείνος δεν απάντησε! Διατύπωσε στη συνέχεια το δίλημμα πως «ή θα προχωρήσουμε μπροστά ή το όραμα της Ευρώπης θα διαλυθεί» και μιλώντας για την υποψηφιότητά του, έκανε ένα φαντασμαγορικό επίλογο σημειώνοτας ότι: «Θέλουμε μία Ευρώπη των λαών. Το κοινοβούλιο θα παίρνει αποφάσεις και οι πολίτες θα αποφασίζουν με δημοψηφίσματα. Όχι ποδηγέτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Θα προσπαθήσουμε να διώξουμε την τρόικα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Την καταστρόικα».

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ογκολογικό νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων: Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο που το απαξιώνουν για να το πουλήσουν για λίγες δεκάρες!!!

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο ετοιμάζεται για σφαγή…


Εγκατάλειψη του Ογκολογικού « Άγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά προκειμένου να απαξιωθεί...

Του Ερμογένη

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το απομεσήμερο της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 χτυπά και συγκλονίζει την Αττική ο καταστρεπτικός σεισμός της Πάρνηθας, όπως συνηθίσαμε να λέμε. Μία από τις περιοχές που είχε τις μεγαλύτερες καταστροφές ήταν η περιοχή του Κηφισού ποταμού.

Δεκάδες σπίτια, εργοστάσια, ξενοδοχεία ισοπεδώθηκαν, οι νεκροί και οι τραυματίες ακόμα περιμένουν να δικαιωθούν… Κάπου εκεί κοντά στο επίκεντρο το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», χτισμένο στις όχθες του Κηφισού, διαλύθηκε κυριολεκτικά! Οι ασθενείς, οι ιατροί, το προσωπικό, μηχανήματα, διασκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και ουσιαστικά το νοσοκομείο έπαψε να υπάρχει… Όλοι το έβγαλαν από το μυαλό τους, το υπουργείο Υγείας το διέγραψε από τη δύναμή του, όλοι το ξέχασαν, εκτός…

Εκτός από μια ομάδα αποφασισμένων πολιτών, που γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την προσφορά του νοσοκομείου «κίνησαν γη και ουρανό» ώσπου να πείσουν την
...

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ταίζουμε και ποτίζουμε 8000 αλλοδαπούς!

 

filaki
 
Τσάμπα φαί και στέγαση για 8000 αλλοδαπούς. Που; Στις ελληνικές φυλακές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι ελληνικές φυλακές έχουν τιγκάρει γιατί από τους 12.000 περίπου φυλακισμένους πάνω από τους μισούς είναι αλλοδαποί ενώ 4000 από

αυτούς είναι λαθρομετανάστες! Στην κορυφή της λίστας με τους επιπλέον κρατούμενους είναι οι φυλακές Κορυδαλλού που αν και έχει χωρητικότητα 800 ατόμων, παραμένουν σε αυτές 2.075 κρατούμενοι, ενώ την ίδια εικόνα παρουσιάζει τόσο το Ψυχιατρείο όσο και το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.
Τα στοιχεία αποδεικνύουν ακόμη ότι η φύλαξη και η φρούρηση των φυλακών αποτελεί δύσκολο έργο, από τη στιγμή που αναλογεί ένας σωφρονιστικός υπάλληλος για κάθε τρεις φυλακισμένους.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Νίκης Φούντα και Γ. Πανούση.
olympia.gr

O γόνος εφοπλιστής Πετράκης με τους μπράβους και το μακρύ χέρι δήλωσε: Αν ήξερα ότι ήταν η Αλεξία Έβερτ, δεν θα την χτυπούσα.....

(Ενώ αν ήταν οποιαδήποτε άλλη θα την σκότωνες άντρακλα με τους μπράβους σου, ε;;;; Καμαρώστε τύπους και ασυδοσία στην Ελλάδα του 2014. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής και κοινωνικής παρακμής των τελευταίων ετών!!)


«Αν ήξερα ότι ήταν η κόρη του Έβερτ δεν θα την χτυπούσα»

Η κα Έβερτ, όπως γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, μίλησε για όσα έζησε εκείνη τη νύχτα στην διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι και την επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του εφοπλιστή επειδή του έγδαρε λίγο την Ferrari.

«Αν έκανε ο γιος μου τέτοιο πράγμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από την Ακρόπολη, δεν πρόκειται να του τη χαρίσω στον Πετράκη. Το μόνο που λυπήθηκα ήταν η μάνα του που ήλθε στο σπίτι μου για να μου ζητήσει συγγνώμη και να μου πει "δεν αναγνωρίζω τον γιο μου μ' αυτά που έκανε"», είπε η κα Εβερτ και συνέχισε:

«Με έβριζαν χυδαία, μου έλεγαν ότι "θα πληρώνεις τη Φεράρι για επτά ζωές, θα την πληρώσεις με αίμα, θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα σε κάνουμε να μετανιώσεις". Στη συνέχεια μου πέταξαν στο κεφάλι έναν τόμο του Χρυσού Οδηγού. Επεσα κάτω και ένας απ' αυτούς άρχισε να με κλωτσά στο σώμα και να με κτυπά στο κεφάλι. Μία κοπέλα, η κοπέλα του Πετράκη νομίζω, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος άρχισε να με βρίζει κι αυτή. Δεν πρόκειται να ξανασταματήσω. Ακόμα κι αν νομίζω ότι χτύπησα άνθρωπο δεν θα σταματήσω. Θα πάρω το 166 και θα τους πω ότι νομίζω ότι χτύπησα κάποιον και ότι είμαι στη διάθεσή τους. Δεν πρόκειται εγώ να ξαναφάω ξύλο...».

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι η ερώτηση και η απάντηση που έκανε ο αστυνομικός και έδωσε ο γιος του εφοπλιστή σύμφωνα με την κα Εβερτ.
Ρώτησε λοιπόν ο αστυνομικός: «Εάν γνώριζες ποια είναι η κυρία, θα την κτυπούσες;». Αυτός απάντησε: «Οχι, εάν ήξερα πως ήταν η κόρη του Εβερτ δεν θα έκανα τίποτα και τώρα που το έμαθα ζητώ συγγνώμη...». Δηλαδή, λέει η κυρία Εβερτ, εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα τα ίδια θα έκανε; Θα σταματούσε το ξύλο μόνο εάν γνώριζε ότι επρόκειτο να κτυπήσει κάποια επώνυμη;

Η κυρία Αλεξία Εβερτ επέστρεφε εκείνο το βράδυ μαζί με τη μητέρα της από προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτο Ράφτη.

Στην Ελλάδα της ΠασοκοΝΔκρατίας, όποιος έχει λεφτά κάνει ό,τι του γουστάρει. Ειδικά άμα είναι εφοπλιστής, βάζει την αστυνομία να επιτίθεται κατά πάντων....

 

petrakis-evert


Πλήθος αντιδράσεων προκαλεί το επεισόδιο μεταξύ του εφοπλιστή κ. Θέμη Πετράκη και της κυρίας Αλεξίας Έβερτ το βράδυ της Κυριακής στο Κολωνάκι με αφορμή το τροχαίο ατύχημα.
Η Ένωση Συντακτών καθώς και αρκετά μέσα ενημέρωσης, καταδικάζουν σε άρθρα και εκτενή ρεπορτάζ τους την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι του ΘΕΜΑΤΟΣ από τους μπράβους του εφοπλιστή.
Διαβάσαμε ότι και το makeleio.gr καταδικάζει επίσης μέσα από την ιστοσελίδα του την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογραφοι της εφημερίδας αλλά και την απαράδεκτη μεταχείριση των δημοσιογράφων μέσα στο Α.Τ Συντάγματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένας αρχιφύλακας με χρυσό Ρόλεξ έδωσε εντολή στους υφιστάμενους του να κλειδώσουν τους ρεπόρτερ μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς καν να έχουν συλληφθεί, ενώ λίγο πριν, το ίδιο πρόσωπο άρπαζε από τα χέρια άλλου δημοσιογράφου το κινητό του τηλέφωνο αναγκάζοντας τον να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε νωρίτερα τραβήξει έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Δηλαδή για να καταλάβουμε, όποιος διαθέτει μπράβους είναι πάνω από το νόμο;
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει όσα πρωτοφανή συνέβησαν χθες εναντίον των ρεπόρτερ Φρίξου Δρακοντίδη, William Faithful και Γιώργου Κοίλιαρη, οι οποίοι κάλυψαν τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι. Οι συνάδελφοι, στην προσπάθειά τους να καλύψουν το γεγονός, δέχτηκαν επίθεση και προπηλακισμούς τόσο από τον εμπλεκόμενο στο τροχαίο ατύχημα εφοπλιστή Θέμη Πετράκη, όσο και από σωματοφύλακές του. Στη συνέχεια αστυνομικοί, οδήγησαν τους συναδέλφους στο αστυνομικό τμήμα, «έσβησαν» φωτογραφίες από το ατύχημα και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο!! Την ίδια ώρα, οι σωματοφύλακες κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι και οπλισμένοι μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Τελικά, οι συνάδελφοι αφέθηκαν ελεύθεροι αργά την νύχτα. Προκαλεί, όμως, τεράστια κατάπληξη η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι εμποδίζουν το δημοσιογραφικό έργο και ανέχονται προπηλακισμούς και φραστικές επιθέσεις κατά εκπροσώπων του Τύπου. Ζητούμε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να λάβει αμέσως μέτρα. Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα δημοκρατικό καθεστώς να δίδεται η εντύπωση ότι η οικονομική ισχύς επιτρέπει την ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά κατά πολιτών και δημοσιογράφων».
Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης ο νεαρός εφοπλιστής κ. Θέμης Πετράκης δεν έχει δώσει σημάδια ζωής μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του χθες νωρίς το πρωί η κυρία Αλεξία Έβερτ για «απειλή και σωματική βλάβη» όπως αναφέρεται στο δικόγραφο. Δεν γνωρίζουμε ούτε το αν τελικά αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στο σπίτι του ή στον τόπο της εργασίας του προκειμένου να προσαχθεί.
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ
Σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για επεισόδιο μεταξύ ιδιωτών που έλαβε χώρα βραδινές ώρες στης 11.05.14, στην περιοχή του Κολωνακίου,, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε διοικητική έρευνα.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πάγκαλος εκτός ορίων, λογικής και αξιοπρέπειας: "Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό" – "Νούμερο" ο Μανώλης Γλέζος . (Κάποιος να τον μαζέψει αυτόν δεν υπάρχει;)

(Δεν πειράζει, αρκεί που έχουμε δει εσένα με μαγιώ και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ!!)

 
Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Θόδωρος Πάγκαλος – `Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό` – `Νούμερο` ο Μανώλης Γλέζος



- Απίστευτα σεξιστικά σχόλια για τη Ρένα Δούρου λίγες μέρες πριν τις εκλογές
- "Έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία" είπε ο Πάγκαλος (ενώ αυτός είναι σκέτος ...Άδωνις... κούκλος άντρας)
- Κάλεσε την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει φωτογραφία με μπικίνι! (Δε χρειάζεται...έχουμε δει αυτόν και ακόμα πίνουμε σόδες να χωνέψουμε)
- "Να δούμε τι ψηφίζουμε, όλα τα κορμιά στην πίστα" το σχόλιό του!
- Επίθεση και κατά του Μανώλη Γλέζου (Πέρα από ιστορική μορφή της Αριστεράς, 93 χρονών ο Γλέζος...να μην ξεχνιόμαστε)
- "Εξωφρενική συμπεριφορά η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ"

Ξεπέρασε ακόμη και τον χειρότερο εαυτό του ο  Πάγκαλος, που μέσα από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM, όπως κάθε Τρίτη, έκανε απίστευτα σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει "νούμερο" τον Μανώλη Γλέζο, ιστορική μορφή της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης.

Η επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε προσωπικό επίπεδο και ξεπέρασε κάθε όριο. Ο πρώην υπουργός επιστράτευσε σεξιστικά σχόλια κατά της Ρένας Δούρου, μη διστάζοντας να της... ζητήσει αφίσες με μαγιό, αφού πρώτα τη χαρακτήρισε "βρωμερή" φάτσα.

Αρχικά, κατηγόρησε την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας. «Παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία», είπε. Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Το παραλήρημα είχε και συνέχεια: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή πως οι δηλώσεις του είναι σεξιστικές, ο Θ. Πάγκαλος το έριξε στο... χιούμορ! Είπε πως εκείνος κάνει χιούμορ πάνω σε μια "σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά".

"Ας βγούνε με τα μαγιό και η Δούρου και ο Σγουρός να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε. Αυτά έχουμε πάθει με τις αλητείες του ΣΥΡΙΖΑ", είπε.
"Νούμερο" ο Γλέζος


Και αφού άφησε τη Ρένα Δούρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος "έπιασε" στο στόμα του τον Μανώλη Γλέζο, ιστορική μορφή της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης.

Σχολιάζοντας την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του τον 92χρονο πολιτικό, ο Θ. Πάγκαλος είπε: "Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου".

Χαρακτήρισε δε "εξωφρενική συμπεριφορά" την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει "το παράλογο και το εξωφρενικό".

"Θα ψηφίσω ΝΔ ή Ποτάμι – Τραμπούκοι στην Ελιά, βαρετοί στη ΔΗΜΑΡ"


Όσον αφορά εκείνον, ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι θα ψηφίσει είτε τη Νέα Δημοκρατία είτε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά όχι ΔΗΜΑΡ γιατί... βαριέται.

Σε ό,τι αφορά τη δική του ψήφο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά πάντως όχι ΔΗΜΑΡ γιατί... βαριέται.

«Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι. Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν», είπε και χαρακτήρισε "τραμπούκους" ως προς τη συμπεριφορά τους προς εκείνον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι υποχρεωμένος να παραμένω ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν με αγαπάει;», διερωτήθηκε για το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Θ. Πάγκαλο, για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει την επόμενη μέρα των εκλογών να προηγείται η Νέα Δημοκρατία. Κάλεσε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κυβερνητική πολιτική να ψηφίσουν ευρωπαϊκά κόμματα, τα οποία σύμφωνα με τον πρώην υπουργό είναι «το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ».
newsit.gr

Ξυπνήστε από το λήθαργο. Μετά τις κάλπες δείτε τι σας περιμένει!!Λογιστές – φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων.

Λογιστές – φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων. Δείτε πως θα προκύψει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014…



Επειδή οι δηλώσεις θα γίνουν από τους περισσότερους τον Ιούνιο και οι λυπητερές θα έρθουν μετά τις εκλογές δείτε από τώρα τι σας περιμένει:

σύμφωνα με χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναρτά η Παρέμβαση Διαδικτυακής ομάδας λογιστών-φοροτεχνικών. στη σελίδα Φορολογικές ανισορροπίες στην Ελλάδα της κρίσης!!

Παραδείγματα:

1. Κάτοικος εξωτερικού έχει στην ιδιοκτησία του ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. για να μετακινείται όταν έρχεται στην Ελλάδα και ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρει τα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!! ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ! ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

 

παπανδρεου παπαδοπουλοςΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΕΩΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΤΑΪΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ;

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, από τα υγιέστερα ιδρύματα της Ευρώπης χρεοκόπησε μέσα σε δύο παπανδρεϊκά χρόνια;

Τώρα με έγγραφα – ντοκουμέντα αποδεικνύεται ότι εκτός από τον Ανδρίκο Παπανδρέου που ροκάνιζε μαζί με τον απατεώνα Γριβέα τον δημόσιο πλούτο, και ο άλλος αδελφός ήταν στο πανηγύρι!

Δηλαδή ο πρωθυπουργός διόρισε και τα αδέλφια έπαιρναν χορηγίες από τον διορισμένο!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΟΣ!

Στο «φως» έρχεται μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης «άλωσης» του υγιούς κάποτε πιστωτικού ιδρύματος

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, Κλέων Παπαδόπουλος, διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της τότε περιόδου, η επιλογή του αποτέλεσε έκπληξη για τους μυημένους στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, καθώς όπως έλεγαν, δεν είχε ακολουθήσει την παραδοσιακή πρακτική ανέλιξης των περισσότερων ανώτατων στελεχών των ελληνικών τραπεζών, τα οποία έχουν δουλέψει για μεγάλο μέρος του εργασιακού τους βίου σε εγχώριες τράπεζες.
Ωστόσο, όπως συμπλήρωνε το ρεπορτάζ, ήταν προσωπική επιλογή του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον οποίον φέρεται να ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο στο

Δελαστίκ: Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει μετά τις εκλογές λόγω ΠΑΣΟΚ και θα γίνουν εθνικές στις 29 Ιουνίου.

 

delastikΚατάρρευση της κυβέρνησης την 26η Μαΐου λόγω ΠΑΣΟΚ βλέπει ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ, στην εκπομπή Ενικός του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η είδηση δεν είναι αυτή, καθώς αυτό το γνωρίζουν και ..οι πέτρες. Όπως είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος, αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει αναγκαστικά την κυβέρνηση σε εθνικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου.


Το θέμα αυτό είναι γνωστό εδώ και μέρες  και μάλιστα με  συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών: 29 Ιουνίου.

Οι Γερμαναράδες μας βάζουν σε περιπέτειες σε σχέση με την βόμβα που ονομάζεται Ουκρανία....

 

SAMARAS-MERKEL-STRATIOTIKES-TIMESΣε περιπέτειες μας μπλέκει η συγκυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Εντελώς … συμπτωματικά στήνουν άσκηση στη Βόρεια θάλασσα και με τη συμμετοχή της Ελλάδας!Η Γερμανία, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της χρονιάς (Jawtex 2014), κάλεσε την Ελλάδα, όπως και


άλλες δέκα χώρες να συμμετάσχουν, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος περίπου 4.200 στρατιωτικοί, οι 800 εκ των οποίων προέρχονται από την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Γαλλία, την Φινλανδία, την

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ολική ανατροπή από το βουβό ρεύμα στις εκλογές.

 
Ολική ανατροπή από το βουβό ρεύμα
Το βράδυ των εκλογών θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να προκαλέσει το βουβό κύμα των ψηφοφόρων, που αρνείται πεισματικά να εκφραστεί και να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσκόπων, ακόμα και στο παρά πέντε της εκλογικής αναμέτρησης.
Η εκτίμηση που κυριαρχεί πλέον, είναι ότι πρόκειται για ένα βουβό ισχυρό ρεύμα, το οποίο κάθε άλλο παρά αναποφάσιστο είναι.
Αντίθετα το κομμάτι αυτό της κοινωνίας έχει αποφασίσει να

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Eurovision 2014- Η χαρά του κιτς και των τραβελιών...Νικήτρια η Αυστρία με την Conchita Wurst

 

tra


Η Κονσίτα από την Αυστρία, το τραβέλι με το μούσι νικήτρια της φετινής Eurovision.
Οι 26 χώρες που διαγωνίστηκαν στον τελικό της Eurovision ήταν με σειρά εμφάνισης οι εξής: Ουκρανία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Αρμενία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Σλοβενία, Φινλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Ουγγαρία, Μάλτα, Δανία, Ολλανδία, Σαν Μαρίνο και Ηνωμένο Βασίλειο.
Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα πήρε την 20η θέση.

Αυτό το ''πράμα'' είχε ωραία φωνή (αν δεν το κοιτούσες και δεν ξενέρωνες με την αποκρουστική εμφάνιση). Αλλά προφανώς δεν θα ψηφιζόταν αν δεν τόνιζε την τραβελίστικη πλευρά. Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος είναι η συνήθης, δηλαδή ότι έτσι είναι ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον και θα πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε μέρος σε τέτοιο ξεπεσμένο τσίρκο. Η δεύτερη σκέψη όμως φέρνει στην επιφάνεια πιο σοβαρά ζητήματα, όπως τα κριτήρια των Ευρωπαίων που εκτός από κόμματα παιδοφίλων και αιτήματα για αποποινικοποιήσεις των ερωτικών τους συνευρέσεων με τα ζώα, ψηφίζουν τα δήθεν μπερδεμένα τραβέλια για νικητές διαγωνισμών. Και να μην ξεχνάμε και το πιο ανησυχητικό : Ακόμα και η Ελλάδα....της φτώχειας, της πείνας, της εξαθλίωσης, της απομάκρυνσης από τα όνειρα και τα ιδανικά, η  εγκλωβισμένη Ελλάδα που ψηφίζει Σαμαράδες και Βουβουζέλους και αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα, το 12αρι το έδωσε στο ...εγκλωβισμένο τραβέλι.)

agiovasilema