Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο πολιτικός με το καρότο...Η πολιτική του κώλου και οι πολιτικοί του κώλου....

 

sok

 

Παρόλο του το διαδίκτυο βοά με το θέμα του γνωστού ανερχόμενου πολιτικού και της στενής επαφής του με το καρότο, δεν φιλοξένησα κάποια από τα ''αποκαλυπτικά'' βίντεο  γιατί το θέμα  είναι αρκετά λυπηρό και εξευτελιστικό, ακόμα και δίχως εικόνα... Το μόνο σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω είναι το  εξής: Από τη στιγμή που ο ίδιος ο νεαρός πολιτικός γνώριζε ότι έχει κάνει τέτοιες ηλιθιότητες (γιατί δεν μπορώ αλλιώς να χαρακτηρίσω την αφέλειά του να αυτοικανοποιείται μπροστά σε οποιονδήποτε άγνωστο του διαδικτύου που είναι προφανές ότι θα  καταγράφει τα συμβάντα σε βίντεο), πώς δέχθηκε να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές;

Αν κέρδιζε το Δήμο,  θα ήταν ένα απλό πιόνι στα χέρια των μεγάλων οικονομικών αρπακτικών, όπως είναι τόσοι και τόσοι πολιτικοί για τους οποίους κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες γύρω από την προσωπική τους ζωή και τα πάθη τους. Ένας  ακόμη αχυράνθρωπος, που θα έκανε τα κέφια τους, που θα έκλεινε τα μάτια στο ρήμαγμα του δημόσιου χρήματος, που θα εκτελούσε αδιαμαρτύρητα ό,τι θα τον διέταζαν τα κέντρα εξουσίας προκειμένου να μην αποκαλύψουν το βίντεο...


Είναι αφελής; Είναι επιπόλαιος; Είναι ανώριμος; Σε κάθε περίπτωση είναι σαφώς ακατάλληλος για το Δήμο, χαρίζοντάς τον  -δυστυχώς- σε κάποιον επίσης ανεπαρκή, που έχει αφήσει την πόλη στο έλεος της βρωμιάς, του εγκλήματος και του μαρασμού....

Όσο για τον δημοσιογράφο της Ζούγκλας (δεν θα μου πήγαινε το μυαλό και σε άλλον εδώ που τα λέμε...)που έβγαλε το θέμα, δεν υπάρχουν σχόλια, μόνο θλίψη...

agiovasilema

 


ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ- ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 8 ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ...ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕ 40ΧΡΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ!


Ντροπή και αίσχος!! 8χρονη νύφη πέθανε στα χέρια του 40χρονου συζύγου της
Ένα κορίτσι 8 ετών από την Υεμένη, πέθανε τη πρώτη νύχτα του γάμου του εξαιτίας των εσωτερικών τραυμάτων που προκλήθηκαν με την σεξουαλική επαφή με τον 40χρονο σύζυγό του. Οι οργανισμοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα ζητούν τη σύλληψη του άνδρα που έχει την πενταπλάσια ηλικία του άτυχου παιδιού....

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Hardh, στα βορειοδυτικά της χώρας κοντά στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία. Αυτό είναι ένα ακόμη κρούσμα του υπάρχοντος ζητήματος όπου ανήλικα άτομα εξαναγκάζονται σε γάμο.

Σύμφωνα με τον οργανισμό του ΟΗΕ (UNFPA) : “ανάμεσα στο 2011 και 2020, περισσότερα από 140 εκατομμύρια κορίτσια θα γίνουν ανήλικες νύφες. Επιπλέον από αυτά τα 140 εκατομμύρια κορίτσια τα οποία θα παντρευτούν πριν τα 18 τους, τα 50 εκατομμύρια θα είναι κάτω από την ηλικία των 15.”

Σύμφωνα με τις αναφορές πάνω από το ένα τέταρτο των κοριτσιών που παντρεύονται δια της βίας στην Υεμένη είναι κάτω των 15. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν χάνουν μόνο την πρόσβασή τους στην υγεία και την παιδεία, αλλά είναι συχνά θύματα σωματικής, ψυχολογικής και σεξουαλικής βίας κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

‘Ενα από τα κύρια ζητήματα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας κοινά αποδεκτός όρος της έννοιας “παιδί” σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες ανά χώρα και ελάχιστη προστασία για τα νεαρά άτομα που υποφέρουν.

Η θέσπιση ενός τέτοιου ηλικιακού ορίου είναι η κύρια προτεραιότητα οργανισμών όπως το HRC που εξέδωσε μια έκθεση 54 σελίδων στην οποία καταγράφονται η δια βίου βλάβες στα νέα κορίτσια τα οποία παντρεύονται σε μικρή ηλικία. Οι περισσότεροι οργανισμοί συμφωνούν ότι τα 18 χρόνια θα έπρεπε να είναι η νόμιμη ηλικία γάμου.

Τον Φεβρουάριο του 2009, ψηφίστηκε ένας νόμος στην Υεμένη ο οποίος έθετε ως όριο τα 17 χρόνια ως ελάχιστη ηλικία για τελεσθεί ένας γάμος. Δυστυχώς αντικαταστάθηκε καθώς συντηρητικοί νομοθέτες τον χαρακτήρισαν “αντι-ισλαμαμικό.”

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Σόιμπλε θέλει να πιει και άλλο αίμα!


Απαιτεί νέο μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα και απειλεί ότι θα μας διώξει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε νέο προκλητικό και ωμό εκβιασμό για να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι προτεκτοράτο των ξένων τοκογλύφων και οι Ελληνες οι δουλοπάροικοι της γερμανικής κυριαρχίας προχωρούν οι δανειστές.
Μια βδομάδα μόλις μετά τις ευρωεκλογές όπου η λαοί της Ένωσης, έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής της σκληρής πολιτικής λιτότητας, ο Σόιμπλε συνεχίζει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και ανασύρει από τα συρτάρια του, τα βρώμικα σχέδια ότι δήθεν θα μας πετάξει έξω από το ευρώ. Ξεχνά όμως ότι δεν είναι δική του επιλογή το αν εμείς θα φύγουμε ή θα μείνουμε στο νόμισμα. Αυτό θα το αποφασίσουμε μόνοι μας και δεν χρειαζόμαστε κανέναν ξένο να μας κάνει υποδείξεις για το πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας.
Στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε, δεν άρεσαν τα αποτελέσματα της κάλπης, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπάρχει λαός που τους αντιστέκεται και που δεν θέλει να τον ορίζουν.
Δεν τους έφτασαν οι τεράστιες θυσίες και το αίμα που πληρώνουμε τόσα

11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ''ΕΡΓΑΣΙΑ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;;;;

Ο Πούτιν σχεδιάζει να απελευθερώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ
Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτή του Ψυχρού Πολέμου, φαίνεται ότι ο Πούτιν έχει βαρεθεί τις ιδιοτροπίες του Ομπάμα.


Διάφοροι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν έχει στην διάθεση του στοιχεία (π.χ. δορυφορικές εικόνες), που αποδεικνύουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν μια επίθεση κατά της Αμερικής και τους ανθρώπους της, για να φαίνεται ότι είχαν ένα συγκεκριμένο εχθρό που είχε πραγματοποιήσει αυτές τις θηριωδίες.

Αποδεικνύοντας τώρα ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από Αμερικανούς αξιωματούχους, μπορείτε να φανταστείτε τις επιπτώσεις. Όλη η πίστη και η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση θα αποσυντεθεί, ταραχές θα ξεσπούν στους δρόμους και, ίσως, να ξεκινήσει μια πολιτική εξέγερση.

Τούτου λεχθέντος, φανταστείτε την Αμερική στην παγκόσμια σκηνή. Ένας εύκολος στόχος για τους ισλαμιστές εξτρεμιστές ή μίας άλλης υπερδύναμης;

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι προσωρινά, μπορείτε να φανταστείτε άλλες δυνάμεις που θα μπορούσαν εύκολα να επωφεληθούν από μια τέτοια κατάσταση.

Τι πιστεύετε εσείς - Ο Πούτιν θα μπορούσε να έχει στοιχεία στην κατοχή του; Θα μπορούσε αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ομπάμα πάει με το μαλακό τον Πούτιν τον τελευταίο μήνα;

apocalypsejohn.com