Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αλήθεια, ας δούμε τι έλεγε ο Μαρξ για τη μετανάστευση…





«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς… Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουν μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…». Τάδε έφη Καρλ Μαρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Τότε που ο Σοσιαλισμός δεν είχε μαγαριστεί από πολυπολιτισμικούς, ψευδεπίγραφους, ή εν συγχύσει τελούντες αριστερούς. Οι οποίοι έχουν λησμονήσει ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία είναι υποπροϊόν των νεοφιλελεύθερων, πολυπολιτισμικών κοσμοθεωριών και δεν συνάδει με την πραγματική αριστερά.
Η φιλανθρωπική προσέγγιση της παράνομης μετανάστευσης, φυσικά και δεν λύνει το πρόβλημα της παγκόσμιας κατανομής του πλούτου.
Στην πραγματικότητα, κερδισμένη είναι η παγκοσμιοποίηση των αγορών ως μια μηχανή του κιμά εθνών και λαών. Όπως και το τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων και των

Τι αλλάζει στις αστυνομικές ταυτότητες


Μας αφορά όλους: Ξεχάστε όσα... ξέρατε - Τι αλλάζει στις αστυνομικές ταυτότητες
Μεγάλες αλλαγές.
Με τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, τέθηκε σε ισχύ η ΚΥΑ για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο εκδίδονται οι αστυνομικές ταυτότητες.
Σύμφωνα με αυτήν, οι αιτούντες την έκδοση θα υποβάλλουν πλέον στο αστυνομικό τμήμα αίτηση για «αυτεπάγγελτη αναζήτηση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό γέννησης», κάτι που σημαίνει πως οι ίδιοι θα προσκομίζουν πλέον αισθητά λιγότερα έγγραφα απ' ό,τι πριν.
Ουσιαστικά, η αστυνομία θα συγκεντρώνει τις πληροφορίες, όχι από τα δικαιολογητικά που θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος, αλλά μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου του υπουργείου Εσωτερικών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ:
«Η αίτηση συμπληρώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή με

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πρωτοφανής φρίκη στη Βρετανία: Συμμορίες μουσουλμάνων βίασαν τουλάχιστον 1.400 παιδιά

                           


Τουλάχιστον 1.400 παιδιά υπέστησαν σεξουαλική εκμετάλλευση στην αγγλική πόλη του Ρόδερχαμ μεταξύ του 1997 και του 2013, σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.


Παιδιά νεαρά κυρίως κορίτσια έως και 11 ετών βιάστηκαν από άνω του ενός άτομα, απήχθησαν, μετακινήθηκαν για άνομους σκοπούς σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, ξυλοκοπήθηκαν και εκφοβίστηκαν, διαπιστώνει η έρευνα.

Την σύνταξή της διέταξε το Μητροπολιτικό Δημοτικό Συμβούλιο του Ρόδερχαμ, μετά από τρεις διαδοχικές έρευνες.

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου Ρότζερ Στόουν ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί άμεσα.

Ο κ. Στόουν, ο οποίος ηγείται των δημοτικών πραγμάτων από το 2003, τόνισε είναι η μόνη δίκαιη λύση είναι να αναλάβει τις ευθύνες του «για μια τόσο ξεκάθαρη αποτυχία».

Η πλειονότητα των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο ήταν άνδρες ασιατικής καταγωγής, μουσουλμάνοι γεγονός που αρχικώς δημιούργησε φόβους σε μέλη του συμβουλίου ότι πιθανόν η έρευνα να χαρακτηριζόταν ρατσιστική!

Σε τέτοιο σημείο εκφοβισμού και κατάπτωσης έχουν φτάσει στη Βρετανία.

Ο καθηγητής Αλέξις Τζέι, συντάκτης του πορίσματος της τελευταίας έρευνας, κατηγορεί τόσο την ηγεσία του Μητροπολιτικού Δήμου, όσο και την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ για συστηματική υποτίμηση του προβλήματος.

Αναφέρει δε ότι η εκτίμηση για 1.400 θύματα είναι «συντηρητική», με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανόν μεγαλύτερος.

Η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε περιστατικά με παιδιά να περιλούζονται με πετρέλαιο και να απειλούνται ότι θα τα αναφλέξουν, με απειλές δια όπλων, κτηνώδεις βιασμούς καιεκφοβισμό για την περίπτωση που θα σκέπτονταν να αποκαλύψουν την αλήθεια.


πηγή:
defencenet.gr

ΔΕΘ: Όλη η Ελλαδα ενα (κατεχομενο) εργοτάξιο. Γερμαναράδες και Γερμανοτσολιάδες αλωνίζουν....

https://www.facebook.com/#!/porta2porta


Ολη η Ελλαδα ενα εργοταξιο… Αναπτυξη ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ !
και Γερμαναραδες και Γερμανοτσολιαδες και καθε πλιατσικολογο.
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ