Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Επιτέλους ήρθε η ώρα, έφθασε η μαγική στιγμή! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Από το 2010 το γράφουμε, το ευχόμαστε, το λέμε όλοι δυνατά!! Καλή Λευτεριά, μακριά από τη γερμανική μπότα, απαλλαγή από τα ανθρωποειδή της φάρας του Σόιμπλε και της Μέρκελ και τους Έλληνες δουλικούς υπηρέτες τους. Για πρώτη φορά, η πρωτοχρονιά μας βρίσκει με ελπίδα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε σε μια διαφορετική κατάσταση, που διαφαίνεται λιγότερο κακή και λιγότερο προδοτική από τον μνημονιακό δικομματικό συρφετό που μας κυβέρνησε  -παρά τη θέλησή μας-  τα τελευταία χρόνια και κυριολεκτικά μας ισοπέδωσε...

 

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Το ναυάγιο και η τραγωδία.Ξεκουμπίζεται ο Μνημονιακός συρφετός, έχοντας λεηλατήσει την κοινωνία...

 

Γράφει ο Μαγια
Ξεκουμπίζεται ο Μνημονιακός συρφετός, έχοντας λεηλατήσει την κοινωνία, εκποιήσει την δημόσια περιουσία και τους φυσικούς πόρους, εξευτελίσει το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη, την Αξιοπρέπεια, διαλύσει το κράτος και ευτελίσει τη χώρα.
Ξεκουμπίζεται η κυβέρνηση της συμφοράς, αφήνοντας πίσω της συντρίμια και παραδίδοντας μια χώρα προτεκτοράτο.
Η κυβέρνηση των υποτακτικών έπεσε σαν σκουληκιασμένο φρούτο…
Το αύτανδρο ναυάγιο Σαμαρά-Βενιζέλου, δυστυχώς, συνοδεύτηκε από την απίστευτη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic (αν διαπιστωθεί ότι η πυρκαγιά είχε σχέση με τις ελλείψεις, που είχαν διαπιστωθεί, τότε μιλάμε για έγκλημα).
Οι περιγραφές των επιζώντων αποτυπώνουν το μέγεθος της ξετσιπωσιάς, απανθρωπιάς και κατάντιας των εμπλεκόμενων φορέων.
Παρακμιακή φιγούρα ο αρμόδιος επί της Ναυτιλίας υπουργός, ο οποίος , ειρήσθω εν παρόδω, είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, όχι για το έργο του, αλλά επειδή «συνελήφθη» να θωπεύει τις χάρες ξανθιάς ηθοποιού.
Αντιλαμβάνεσθε, ποιοι κυβερνούσαν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο…
Βέβαια, είχε προηγηθεί η αθλιότητα της διαρροής, περί της …συνεχούς επικοινωνίας Σαμαρά-Ρέντσι, που παπαγάλιζαν, περιχαρείς, οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής. Με τον δεύτερο να …διαβεβαιώνει τον πρώτο ότι …«όλα βαίνουν καλώς» και η επιχείρηση διάσωσης θα στεφθεί με …επιτυχία.
Επικοινωνιακές φούσκες και ξεδιάντροπα παιχνίδια με την αγωνία και το δράμα του κοσμάκη.
Έπεσε, λοιπόν, η κυβέρνηση, έγινε το πρώτο βήμα, έστω και καθυστερημένο, έστω και με το στανιό και πάμε τώρα σε εκλογές για να κάνουμε και το δεύτερο, να ολοκληρωθεί η αλλαγή πορείας.
Ωστόσο, oι εκλογές, που έρχονται δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το παλιό, το «τρίγωνο της αμαρτίας», αντιστέκεται και δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά του, χρησιμοποιώντας ως μέσα το ψέμα, τις απειλές, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Όμως, όπως τόνισε ο Α. Τσίπρας, «έχουμε πίστη στις ιδέες μας και το πρόγραμμά μας και πίστη στον ελληνικό λαό».
Πάντως, το μέλλον ξεκίνησε!
olympia

Με υπουργική αποφαση – εξπρές καταστρέφουν έγγραφα του ΣΔΟΕ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ). Αυτό συνιστά εθνικό έγκλημα.

 

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ εκτελέσει τέτοια εντολή, διαπράττει κακουργημα εις γνώση του.
Μονον οι ναζί τα έκαναν αυτά, τις τελευταίες ημέρες της κατοχής…
Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!!
Από χθες με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά
την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’) δημοσιεύθηκε η υπουργική άποφαση όπου στο άρθρο 1 παρ. ιδ μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΤΗΝΗ! «Τούρκοι και Ιρακινοί χτυπούσαν γυναίκες και παιδιά για να περάσουν πρώτοι και να σωθούν!»

 

Απο τους πρώτους διασωθέντες ξεκινούν και οι πρώτες μαρτυρίες για τις εφιαλτικές ώρες που έζησαν στο φλεγόμενο πλοίο. Συγκλονίζει η εξήγηση που έδωσαν για το πως στους καταλόγους των διασωθεντων βρίσκονται ονόματα «αραβικά» ονόματα:
«Τουρκοι και Ιρακινοί μας κοίταζαν με μίσος» λέει γυναίκα που διασώθηκε. «Μας χτυπούσαν για να περάσουν μπροστά. Χτυπούσαν ακόμα και γυναικες με παιδιά.»
Ήδη με την πρώτη άφιξη, εκτος απο τα γυναικόπαιδα παρεισφρησαν μεσα τρεις λαθρεπιβάτες που δεν υπήρχαν πουθενά στα κατάστιχα. Άρα ήδη λείπουν τρεις επιβάτες.

olympia.gr

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τέλος ο Σαμαράς και τα σαμάρια που μας φόρεσαν οι ξένοι

Η αντιστροφή μέτρηση για το σύστημα των ξένων τοκογλύφων και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, αρχίζει από σήμερα με την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή, που σηματοδοτεί το τέλος της ξένης κατοχής και την αρχή μιας νέας περιόδου για το λαό και τη χώρα.
Η πλειοψηφία των βουλευτών, παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις απόπειρες εξαγοράς στάθηκαν στο ύψος τους – με ελάχιστες εξαιρέσεις επίορκων αποστατών – και με την ψήφο τους βάζουν οριστικό τέλος στην επικίνδυνη συμμορία της τρόικας που λεηλάτησε στην κυριολεξία τη χώρα, προκαλώντας στο λαό φτώχεια, πείνα, ανεργία και δυστυχία. Το πολιτικό προσωπικό που εκτελούσε τα συμβόλαια της τρόικας φεύγει καταδικασμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα ο Σαμαράς και τα… σαμάρια που μας φόρεσαν οι ξένοι τοκογλύφοι, για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο και να