Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο ναζιστογερμαναράς Σόιμπλε ζητάει την ...αντικατάσταση του Βαρουφάκη!!!!

Ο Σόιμπλε ζήτησε αντικατάσταση του Βαρουφάκη! Μα γιατι; Μνημόνιο δεν υπέγραψε;

 

Αίτημα αντικατάστασης (!) του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη φέρεται να κατέθεσε ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με Έλληνα υπουργό!
Την αποκάλυψη της αδιανόητης γερμανικής πρόκλησης κάνει η εφημερίδα «Real News», σύμφωνα με ρεπορτάζ της οποίας υπάρχει αίτημα του Βερολίνου για αποπομπή του υπουργού Οικονομικών από το κυβερνητικό σχήμα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει μπει στο… στόχαστρο του Γερμανού ομολόγου του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τον θεωρεί εμπόδιο στην προσπάθεια συνέχισης των διαπραγματεύσεων.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δεν έχει γίνει επίσημη «κρούση» από τον ίδιο τον Σόιμπλε, αλλά έμμεσες επαφές σε πρόσωπα – κλειδιά του Μεγάρου Μαξίμου.
Γιατί τον κατηγορούν
Εκείνα, τα οποία κατολογίζουν οι Γερμανοί στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, είναι:
– Πρώτον, ότι χρησιμοποιεί πολύ στις διαπραγματεύσεις το «αμερικάνικο χαρτί», με συνεχείς αναφορές σε πιθανή βοήθεια της Ουάσινγκτον
– Δεύτερον, ότι με την αίτηση για παράταση «κορόιδεψε» το Βερολίνο, επενδύοντας στα σχέδια του Γιούνκερ για «χειραφέτηση» της Κομισιόν και ανάδειξη του ίδιου ως «ισχυρού άνδρα» στην Ε.Ε.
– Τρίτον, ότι είναι «σκληρό καρύδι» και πως μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτος κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/559565/proklisi-oi-germanoi-zitisan-tin-apopompi-toy-gianni-varoyfaki#ixzz3SVXpVP3F

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου