Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Deutsche = Schweine

Γερμανική πρόκληση στη Eurovision: «Και η Ελλάδα είναι εκτός Ευρώπης»!

       
Γερμανική πρόκληση στη Eurovision: «Και η Ελλάδα είναι εκτός Ευρώπης»!

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο!
Ακραία πρόκληση κατά της Ελλάδας από τη Γερμανίδα παρουσιάστρια του show για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision σημειώθηκε χθες το βράδυ. Με αφορμή την φετινή πρόσκληση της Αυστραλίας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, η παρουσιάστρια είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης, τονίζοντας ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή ¨Ενωση αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε συγκεκριμένα και το κοινό ξέσπασε σε επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα!

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πρόκληση άνευ προηγουμένου, σε ένα μουσικό θεσμό που έχει ή θα έπρεπε να έχει στόχο να ενώσει τους λαούς και όχι να προκαλεί διχασμούς.



zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου