Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Deutsche = Schweine

Γερμανική πρόκληση στη Eurovision: «Και η Ελλάδα είναι εκτός Ευρώπης»!

       
Γερμανική πρόκληση στη Eurovision: «Και η Ελλάδα είναι εκτός Ευρώπης»!

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο!
Ακραία πρόκληση κατά της Ελλάδας από τη Γερμανίδα παρουσιάστρια του show για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision σημειώθηκε χθες το βράδυ. Με αφορμή την φετινή πρόσκληση της Αυστραλίας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, η παρουσιάστρια είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης, τονίζοντας ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή ¨Ενωση αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε συγκεκριμένα και το κοινό ξέσπασε σε επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα!

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πρόκληση άνευ προηγουμένου, σε ένα μουσικό θεσμό που έχει ή θα έπρεπε να έχει στόχο να ενώσει τους λαούς και όχι να προκαλεί διχασμούς.



zappit.gr

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ξεφορτώνουν συνέχεια Πακιστανούς λαθραίους στο κέντρο της Αθήνας! Ρε πάτε καλά;;;;Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία;;;Πού θα πάνε αυτοί και πού θα πάμε εμείς τελικά;;;

Ένα ακόμη λεωφορείο που μετέφερε περίπου 40 λαθρο από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας, έφτασε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.


Το λεωφορείο έκανε αρχικά μία στάση στην οδό Λένορμαν, όπου και αποβιβάστηκαν ορισμένοι από τους αλλοδαπούς, ενώ συνέχισε στην πλατεία Ομόνοιας όπου και κατέβηκαν οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες.




Κρατώντας έναν πράσινο φάκελο στα χέρια τους, όπου μέσα περιλαμβάνονται τα χαρτιά που τους είχαν δώσει οι αρχές, όπως και η εξάμηνη άδεια παραμονής, κάνουν σχέδια (λένε τα δημοσιεύματα) για το μέλλον τους. Τι σχέδια δηλαδή μπορούν να κάνουν αυτοί οι τύποι σε μια πόλη που είναι ρημαγμένη από την ανεργία και την εγκληματικότητα, με την τελευταία να συντηρείται από αυτούς τους ίδιους;;;;;;



Σε δηλώσεις τους κάποιοι περιέγραψαν ότι οι συνθήκες στην Αμυγδαλέζα δεν ήταν καλές, ενώ αρκετοί από αυτούς είπαν ότι είχαν κάπου να φιλοξενηθούν, σε σπίτια φίλων ή συγγενών.

V for Varoufakis

 
 

Είναι ο χαμένος γιος του Δία - Το βλέμμα του εκπέμπει σεξ - Είναι «walking debt» - «Δεν διαπραγματεύεται απλά ρίχνει σφαλιάρες»

Ένα βίντεο-παραλήρημα για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη δημιούργησαν οι συντελεστές του γερμανικού σατιρικού σόου Neo Magazin Royale. Μετά από την εισαγωγή στην οποία σαρκάζουν κάποια στοιχεία του Γερμανικού λαού, (ως εισαγωγή ευγενείας θα λέγαμε), πιάνουν μετά τον Βαρουφάκη και τον σατιρίζουν δεόντως....

Οι Γερμαναράδες βρίζουν και λοιδορούν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία. Αυτά τα καθίκια θα μας έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα να κουβαλήσουν τη βρώμα τους και τη γυφτιά τους...Μας μισούν χωρίς αμφιβολία.

Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στο Ντίσελντορφ, βρέθηκε στο στόχαστρο ακραίων στοιχείων που έστειλαν μία επιστολή-οχετό για τους Έλληνες και την κυβέρνηση προτρέποντας μάλιστα να γυρίσουν στη «σάπια, διεφθαρμένη και εντελώς ανίκανη χώρα τους».

Ειδικότερα, η ανώνυμη επιστολή έφτασε στο «Εστιατόριο του Πλάτωνα». Όμως, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τη δημοσιεύσει στο Facebook το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να αναδημοσιευτεί άλλες 3.000 φορές.

«Η νέα ελληνική κυβέρνησή σας είναι θρασεία, αυθάδης και συμπεριφέρεται σαν όχλος, αγενών, κόπανοι», ξεκινά η επιστολή.

Εν συνεχεία, ο ανώνυμος συντάκτης της κατηγορεί τους Ελληνες ότι εκβιάζουν τις εργατικές χώρες για να συνεχίσουν τον τεμπέλικο και άνετο τρόπο ζωής τους. «Να πληρώσετε φόρους... γιατί; Να δουλέψετε... γιατί; Το να ξαπλώνεται στον ήλιο είναι πολύ πιο άνετο, ειδικά όταν πληρώνουν οι άλλοι για αυτό».

Η επιστολή καταλήγει: «Όσο αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δυσφημεί και να προσβάλλει τους ιδιαίτερα εργατικούς και οικονόμους Ευρωπαίους και Γερμανούς, δεν θα αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, ούτε θα πατάμε το πόδι μας στα καταστήματά σας. Γυρίστε πίσω στην διεφθαρμένη, σάπια και εντελώς ανίκανη και βρώμικη Ελλάδα».

«Είναι κρίμα μετά από 31 χρόνια να νιώθεις ανεπιθύμητος. Μιλάμε και γράφουμε γερμανικά, πληρώνουμε φόρους όπως όλοι οι υπόλοιποι Γερμανοί πολίτες. Εχουμε φτιάξει δουλειές και χτίσει τις ζωές μας εδώ», είπε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.